آریزونا قانونی پیشنهاد کرده است که اطلاق عنوان گوشت برای محصولات کشتشده را غیرقانونی میکند.
این لایحه به دنبال ممنوعیت برچسب زدن به محصولاتی به عنوان گوشت بوده که از دام یا طیور مشتق نشدهاند و در عوض در آزمایشگاه از سلولهای حیوانی کشتشده تولید شدهاند.
این نشاندهنده آخرین مخالفت قانونگذاران علیه صنعت نوپای گوشت پرورشی است، چراکه بخش سنتی گوشت و برخی مصرفکنندگان، نگرانیهایی در مورد ایمنی این نوع محصولات مطرح میکنند.
لایحه پیشنهادی آریزونا برای هر «محصول مصنوعی مشتق شده از گیاه، حشره یا منبع دیگر» نیز اعمال خواهد شد.
به گفتهی یک نماینده مجلس، این لایحه بیشتر در راستای شفافیت و افشاگری در این صنعت مطرح شده و کمتر به ممانعت از عرضه و خرید چنین محصولاتی میپردازد.
حفاظت از دامداران آریزونا نیز در مورد تهیه پیشنویس لایحه مورد توجه قرار گرفته است، «دیوید مارشال»، نماینده ایالتی، یک جمهوری خواه از آریزونا، میخواهد با اجازه دادن به صاحبان مشاغل که تحت تأثیر این فروش قرار میگیرند، این قانون را یک قدم فراتر بردارند و از گوشتهای آزمایشگاهی برای توقف این عمل و دریافت خسارت تا سقف 100000 دلار شکایت کنند.
فلوریدا همچنین قانونی پیشنهاد کرده است که فروش و توزیع گوشت کشت شده را هم برای حفاظت از گاو و هم برای صنایع کشاورزی جرمانگاری میکند. «تایلر سیرویس»، نماینده ایالتی گفته است که امیدوار است ایالت «سان شاین» اولین کشوری باشد که گوشت تولید شده در آزمایشگاه را به طور کامل ممنوع میکند.
در همین حال، «گرگ ابوت»، فرماندار تگزاس، لایحهای را در ماه مه 2023 امضا کرد که بر اساس آن برچسبهای واضحی از آنالوگهای گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و تخممرغ و همچنین گوشتهای کشتشده الزامی میشود که باید به وضوح بیان کنند که محصولات از طریق کشت سلولی ساخته شدهاند.
در نوامبر 2023، یک سناتور نبراسکا قانون واقعی بازاریابی خوراکی مصنوعی را مجدداً معرفی کرد که باعث میشد شرکتهای پروتئین جایگزین به وضوح «تقلید» را در بستهبندی خود نشان دهند.
اختلاف برچسبگذاری به سایر کشورها نیز سرایت کرده، جایی که در ماه نوامبر2023، پارلمان ایتالیا تصویب نهایی خود را برای قانون ممنوعیت استفاده از غذا و خوراک دام تولید شده در آزمایشگاه صادر کرد.
«جک هابارد»، مدیر اجرایی مرکز محیطزیست و رفاه در بیانیهای گفت: «قانونگذاران آریزونا در حال پیوستن به گروه رو به رشد مصرفکنندگانی هستند که نگران گوشتهای آزمایشگاهی هستند.»
پذیرش مصرفکننده همچنان یک مانع بزرگ برای پرش این صنعت نوپا است، در حالی که هزینههای تولید، فضا را از ارائه قیمتهای رقابتی به محصولات گوشتی سنتی باز میدارد.