۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت

افتتاحیه هفدهمین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی به میزبانی دانشگاه اصفهان

هفدهمین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی با حضور دکتر هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان، دکتر صفوی رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی کشور،خانم دکتر فاتحی زاده رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و خانم مریم طائف محمودی رئیس پژوهشی انجمن یادگیری الکترونیکی کشور« همسر مرحوم دکتر بدیعی» به میزبانی دانشگاه اصفهان و در تالار زیتون دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی،  دکتر هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن تقدیر از برگزارکنندگان همایش اظهار کرد: انقلاب اطلاعات و ارتباطات منجر به تغییر و تحولات بزرگی در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی، آموزشی و پژوهشی شده است.

وی افزود: ما امروز به یک آموزش ترکیبی که علاوه بر مزایای آموزش سنتی از مزایای آموزش الکترونیک نیز برخوردار باشد، نیازمندیم

رئیس دانشگاه تصریح کرد: با ظهور هر فناوری جدید، اقدامات نوآورانه و بدیعی صورت می پذیرد.

وی با اشاره به تجربه دوران کرونا و الکترونیکی شدن آموزش دانشگاه ها اظهار کرد: در دوران کرونا ما آموختیم که آموزش الکترونیکی مزایای بسیار زیادی دارد و آینده در حال حرکت به سمت آموزش الکترونیکی است. البته نباید از آموزش سنتی غفلت کنیم

وی گفت: آموزش شبکه محور چیزی است که منجر به تغییر و تحولات شده و بسیاری از محدودیت ها را برداشته است

دکتر هرسیج ، همچنین افزود: پیش از این فناوری اطلاعات یک سویه بود و در حال حاضر دوسویه شده است و همه افراد می توانند فرستنده و گیرنده باشند.

رئیس دانشگاه با بیان این که ، ما در دوران کرونا از تکنولوژی آموزش الکترونیکی استفاده کردیم  تصریح کرد: ما امروز زیرساخت های اولیه را داریم ولی متاسفانه، از این مزیت به نحو شایسته استفاده نمی کنیم

ما نیاز به یک آموزش ترکیبی داریم که علی رغم آموزش سنتی از مزایای آموزش الکترونیک نیز برخوردار باشد.

دکتر سید علی صفوی رئیس انجمن یادا  نیز تصریح کرد: تحولات تکنولوژی نیازمند توجه ویژه است. وی افزود: تحولات تکنولوژی یک انتخاب نیست بلکه یک الزام است. وی بازگشت به عقب را ممنوع دانست و خواستار بهره مندی از محتوای جمع آوری شده و الکترونیکی شده دوران کرونا شد. وی تصریح کرد: امروز نیاز به بازنگری آموزشی و استفاده از ظرفیت ها ضروری است.

وی در پایان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر بدیعی از پیشکسوتان هوش مصنوعی و انجمن یادا گفت: زنده یاد دکتر بدیعی از چهره های دوست داشتنی و نخبه آینده نگر انجمن یادا بودند که در حوزه هوش مصنوعی از استادان شاخص کشور محسوب می شدند.

دکتر محمدرضا نیلی دبیر علمی همایش نیز ضمن ارائه گزارش مبسوطی از روند برگزاری همایش اظهار کرد:

 اثر علمی از کشورهای ایران، فرانسه، ایتالیا، کانادا، مالزی و اُزبکستان به دبیرخانه این همایش ارسال شد که شامل 125 مقاله و 12 گزارش از تجربه‌های موفق است.

وی با بیان اینکه 50 درصد مقاله‌ها به زبان فارسی و 50 درصد به انگلیسی است، تصریج کرد: از بین مقاله‌های پذیرفته شده 42 مورد بصورت سخنرانی و 28 مقاله پوستر ارائه می شود و هفت گزارش نیز مربوط به تجربه‌های موفق یادگیری و یاددهی الکترونیکی در آموزش و پرورش، آموزش عالی و صنعت است.

دکتر نیلی با اشاره به ارائه 6 سخنرانی کلیدی از ایران، آمریکا، هلند، استرالیا و انگلیس در این همایش سه روزه اضافه کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان نیز تجربه‌های موفق خود در این زمینه را در همایش ارائه خواهند کرد.

وی با تاکید بر اهمیت و جایگاه یادگیری الکترونیکی گفت: معلمان ما حتی در دورترین نقاط، امروزه با ابزار آموزش الکترونیکی آشنا هستند و یاددهی و یادگیری الکترونیکی بعنوان واقعیت پذیرفته شده در جامعه درآمده است.

دکتر نیلی با بیان اینکه امروزه به هیچ بهانه‌ای نمی‌توان آموزش را متوقف کرد، افزود: یکی از مهمترین مزیت‌های یادگیری و یاددهی الکترونیکی، تعمیم آموزش در سطح جامعه و برای همه مخاطبان است.

خانم دکتر مریم طائف محمودی رئیس پژوهشی انجمن یادا و همسر مرحوم دکتر بدیعی گفت: زنده نگاه داشتن نام کسانی که فروتن هستند خیلی ارزشمند است. ‌دکتر بدیعی از پیشگامان هوش مصنوعی  بر این باور بودند که فناوری همیشه باید در خدمت انسان ها باشد.

شایان ذکر است دکتر سید کمیل طیبی رئیس بنیاد اکو نیز به صورت مجازی از دست اندرکاران این کنفرانس تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است در اولین روز کنفرانس، پنل  تخصصی با سخنرانی،پرفسور ریچاردلارسون،پرفسورمک لارن از کشور (آمریکا) برگزار شد.

 
 

 

 
 
 
 
تاریخ:
1402/12/08
تعداد بازدید:
333
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
کدپستی: 8174673441
تلفن: 2640-03137932128 تلفکس: 03136687396
Powered by DorsaPortal