سیتریک اسید: مروری بر بازار جهانی و داخلی

سیتریک اسید (Citric acid) ماده‌ای جامدی سفید رنگ و انحلال‌پذیر در آب است. سیتریک اسید به صورت طبیعی در بدن حیوانات و گیاهان وجود دارد. در گذشته سیتریک اسید با استخراج از میوه‌ها تولید می‌شد اما در سال ۱۸۹۳ کشف شد که رشد گروه خاصی از میکروارگانیسم­‌ها در محیط قندی سبب تولید سیتریک اسید می‌­شود و به این ترتیب تولید تجاری سیتریک اسید از روش تخمیر ابداع شد. اولین واحد موفق سیتریک اسید از روش تخمیر در سال ۱۹۲۳ در نیویورک راه‌­اندازی شد و بعد از آن واحدهای بزرگتر در چکسلواکی سابق، انگلستان، بلژیک و آلمان توسعه یافتند. تخمیر غوطه‌­ور نیز از دهه ۱۹۵۰ مورد استفاده قرار گرفت. هم‌اکنون سیتریک اسید از تخمیر کربوهیدرات‌هایی مانند دکستروز (D-glucose) یا ساکاروز تولید می‌شود. دکستروز نوعی قند ساده است که معمولا از ذرت به دست می‌آید.

کاربر گرامی

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای ویژه VCMStudy در نظر گرفته شده است.

در صورتی که عضو سایت هستید، وارد حساب کاربری خود شوید، در غیر این صورت ابتدا در سایت ثبت‌نام نمایید و سپس اشتراک تهیه کنید.

کاربر گرامی

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای ویژه VCMStudy در نظر گرفته شده است.

متاسفانه شما اشتراک فعال ندارید، لطفا ابتدا اشتراک مورد نظر خود را تهیه/تمدید نمایید.

اشتراک گذاری

لینک کوتاه

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

یادداشت پیشنهادی
مرکز مطالعات زنجیره ارزش

آدرس : تهران، میدان تیموری، بلوار صالحی، برج فنـاوری شریف، طبقه 7، واحد 710، شرکت زنجیره ارزش نفت و گاز مهام

کد پستی: 1459965193

تلفن: 92002710-021

ایمیل: Info@VCMstudy.ir

گروه مدیریت زنجیره ارزش

مرکز مطالعات زنجیره ارزش یکی از مجموعه های وابسته به گروه مدیریت زنجیره ارزش (شرکت دانش بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام) می‌باشد. رسالت ما در این گروه بر این است که با ایجاد زیرساخت‌های تولید و مدیریت محتوا، و ارائه خدمات مشاوره مدیریت در مسیر کمک به توسعه یکپارچه، متوازن و پایدار صنعت نفت و گاز کشور گامی هر چند کوچک برداریم.

.Copyright © 2015-2023 VCMstudy.All rights reserved

سلام! خوش آمدید...
شما اشتراک فعال ندارید!