نتیجه جستجو برای : پلی اتیلن

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

بررسی سودآوری زنجیره ارزش اتان تا پلی اتیلن در ایران

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

بررسی سودآوری زنجیره ارزش اتان تا پلی اتیلن در ایران
پلی اتیلن یکی از محصولات عمده صنعت پتروشیمی و یکی از مهم‌ترین محصولات صادراتی کشور است. پلی اتیلن مهم‌ترین ماده در زنجیره ارزش اتیلن است و ۶۳ درصد از اتیلن تولیدی در جهان به انواع آن تبدیل می‌شود. اتیلن دومین ماده پر مصرف در بین محصولات پایه پتروشیمی است. در سال ۲۰۲۲ ظرفیت اسمی تولید اتیلن در جهان ۲۱۲ میلیون تن بوده و نرخ عملیاتی واحدهای آن حدود ۸۷ درصد گزارش شده است که به این ترتیب حدود ۱۸۵…

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

بررسی شرایط رقابتی در بازار پلی اتیلن: اتان یا نفتا
پلی اتیلن یکی از مهمترین صادرات پتروشیمی کشور ایران است بطوریکه در سال ۱۳۹۶ به میزان ۴.۶ میلیارد دلار[۱] از انواع مختلف آن از مقصد ایران به سایر نقاط دنیا صادر شده است. یکی از اصلی ترین بازارهای صادراتی پلی اتیلن ایران، شرق آسیاست. کشورهای مختلف از طرق مختلفی به پلی اتیلن دست پیدا می کنند؛ بعضی با استفاده از نفتا و بعضی با استفاده از اتان. نفتا یکی از فرآورده های مهم نفتی است و قیمت آن نیز…

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

نگاهی به عملکرد بازار پلی اتیلن سنگین (HDPE) در دنیا
در میان گریدهای مختلف تولید پلی اتیلن، این پلی اتیلن سنگین می باشد که با سهم تولید ۴۵ درصدی بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده است.ظرفیت اسمی جهانی تولید پلی اتیلن سنگین در سال ۲۰۱۷ حدود ۴۸ میلیون تن بوده است که از این بین حدود ۴۲ میلیون تن از آن تحقق یافت. از حیث حجم تولید می توان اذعان کرد که HDPE پس از پلی وینیل کلراید و پلی پروپیلن، سومین محصول پایه پلاستیکی در جهان می…

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

نگاهی به برنامه های ایالات متحده در تولید پلی اتیلن
در منطقه­ آمریکای شمالی (ایالات متحده، کانادا و مکزیک)، این ایالات متحده است که سهم ۸۱ درصدی از مصرف منطقه ­ای اتیلن را به خود اختصاص داده است. در واقع با توجه به اقتصادی شدن برداشت از میادین گازی شیل (Shale NGLs)، طی ۵ سال آتی حدود ۱۳ میلیون تن افزایش تولید برای اتیلن در این منطقه تصور می ­گردد. همچنین افزایش سرمایه گذاری و برنامه ریزی‏ های بلند مدت برای احداث واحدهای کراکر پلی اتیلن با خوراک اتان،…

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

دورنمای پلی اتیلن در ایران
دورنمای پلی اتیلن در ایران
بر اساس گزارش پلاتس، با توجه به آماده به کار شدن واحدها و افزایش حداقل ۲.۷ میلیون تنی ظرفیت پلی اتیلن در ۵ سال آینده در ایران، به نظر می رسد که این کشور یک صادرکننده بزرگ پلیمر پلی اتیلن خواهد شد. اما باید به این نکته نیز توجه داشت که در حال حاضر مازاد تولید در بازار جهانی پلی اتیلن وجود دارد. از طرفی ظرفیت تولید HDPE که به میزان ۱.۹ میلیون تن در سال است تا سال…

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

دورنمای پلی اتیلن و پلی پروپیلن
دورنمای پلی اتیلن و پلی پروپیلن خاورمیانه در سال ۲۰۱۷
بازار اتیلنبه گزارش ICIS انتظار می رود که قیمت پلی اتیلن بر مبنای GCC [که شامل کشورهای عربستان، کویت، امارات، قطر، بحرین و عمان] در نیمه نخست سال ۲۰۱۷ به دلیل مازاد عرضه کاهش یابد. طبق منابع مرتبط با بازار، کاهش تقاضای صنایع پلاستیکی، بسته بندی و کالاهای مصرفی منجربه بی‌رونقی بازار پلی اتیلن و ایجاد مازاد عرضه شده است. انتظار می رود که بازار پلی اتیلن در GCC بسیار مشابه با سال ۲۰۱۶ باشد و این مازاد عرضه…

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

مقایسه جایگاه پلی‌وینیل‌کلراید و پلی‌اتیلن در زنجیره ارزش ‌اتیلن
اتیلن پس از آمونیاک پرمصرف‌ترین ماده پایه پتروشیمی است. ظرفیت اسمی جهانی تولید اتیلن در سال ۲۰۲۲ حدود ۲۱۲ میلیون تن و میزان تقاضای آن ۱۸۵ میلیون تن بوده است. از این مقدار ۶۰% برای تولید انواع پلی‌اتیلن (%۳۰ پلی‌اتیلن سنگین یا HDPE، %۱۵ پلی‌اتیلن سبک یا LDPE و ۱۵% پلی‌اتیلن سبک خطی یا LLDPE)، %۱۹ اتیلن اکساید (EO) و ۸% اتیلن‌دی‌کلراید (EDC) مصرف شده است….

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

بررسی بازیگران عمده در بازار پلی‌اتیلن دنیا
ظرفیت اسمی مجتمع­‌های تولیدکننده انواع پلی اتیلن LDPE، LLDPE و HDPE در سال ۲۰۱۸ معادل ۱۱۸ میلیون تن بوده که مقدار تولید این محصول ۱۰۰ میلیون تن گزارش شده است. در واقع عملکرد مجتمع های پلیمری پلی اتیلن در سال ۲۰۱۸ حدود ۸۵ درصد برآورد می شود. پلی‌اتیلن، بیش از ۶۰% اتیلن تولیدی در دنیا را به مصرف خود اختصاص می‌دهد. از ۱۰۰ میلیون تن پلی‌اتیلن تولیدی در دنیا حدود ۴۲ میلیون تن آن تجارت می‌شود و مابقی در…

یادداشت

گزارش

گروه تخصصی

بانک اطلاعاتی

بررسی وضعیت زنجیره ارزش اتیلن در ایران و جهان
اتیلن پس از آمونیاک پرمصرف‌ترین ماده پایه پتروشیمی است. بسته به نوع خوراک، فناوری‌های متعددی برای تولید اتیلن وجود دارد، اما روش عمده تولید آن کراکینگ با بخار (Steam Cracking) ترکیبات هیدروکربنی است. استفاده از روش‌های تبدیل زغال‌سنگ به الفین (CTO) و تبدیل متانول به الفین (MTO) از دیگر روش‌های تولید اتیلن هستند که بیشتر در چین رواج دارند. هیدروژن‌زدایی از اتانول نیز یکی از روش‌های قدیمی تولید اتیلن در در برخی شرکت های کوچک و متوسط است. هزینه‌ی…
مرکز مطالعات زنجیره ارزش

آدرس : تهران، میدان تیموری، بلوار صالحی، برج فنـاوری شریف، طبقه 7، واحد 710، شرکت زنجیره ارزش نفت و گاز مهام

کد پستی: 1459965193

تلفن: 92002710-021

ایمیل: Info@VCMstudy.ir

گروه مدیریت زنجیره ارزش

مرکز مطالعات زنجیره ارزش یکی از مجموعه های وابسته به گروه مدیریت زنجیره ارزش (شرکت دانش بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام) می‌باشد. رسالت ما در این گروه بر این است که با ایجاد زیرساخت‌های تولید و مدیریت محتوا، و ارائه خدمات مشاوره مدیریت در مسیر کمک به توسعه یکپارچه، متوازن و پایدار صنعت نفت و گاز کشور گامی هر چند کوچک برداریم.

.Copyright © 2015-2023 VCMstudy.All rights reserved

سلام! خوش آمدید...
شما اشتراک فعال ندارید!