۹۸۵۵۳
۲۱۷۵
۲۱۷۵
پ

طلاق عاطفی در زندگی مشترک، مشکل از کجاست؟

جدا کردن رختخواب و اکتفا به مکالمات ضروری در حد پرسش یا بیان مشکلات یکدیگر، تنها ارتباط گفتاری و عاطفی در این مرحله است.

متاسفانه طی روز های اخیر شاهد افزایش آمار طلاق عاطفی در بین زوجین هستیم، زوجینی که زیر یک سقف فاقد از هر گونه احساس و روابط زناشویی با هم زندگی می کنند!

طلاق عاطفی
یک آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری، از افزایش سه برابری طلاق عاطفی در مقایسه با یک دهه قبل خبر داد و گفت: طلاق عاطفی در میان خانواده های تحصیل کرده سه برابر زوجین دیگر است.

دکتر مجید ابهری در گفتگو با مهر، افزود: از نگاه آسیب شناسی اجتماعی طلاق دارای مراحل مختلفی است طلاق روانی، یعنی هنگام بروز اختلاف بین زوجین انها با یکدیگر قهر کرده و به علت دلگیری از هم فاصله می گیرند در صورتیکه مشکلات موجود در این مرحله حل و فصل نشد طلاق عاطفی در زندگی زناشویی ظاهر می شود

جدا کردن رختخواب و اکتفا به مکالمات ضروری در حد پرسش یا بیان مشکلات یکدیگر، تنها ارتباط گفتاری و عاطفی در این مرحله است. متاسفانه زوجین دارای فرزند در این فرایند از وجود آنها به عنوان واسطه استفاده می کنند که این کنش آثار و آسیبهای مخصوص به خود را دارد .
در مرحله طلاق عاطفی در برخی اوقات روابط فرا زناشویی ظاهر می شود و در صورتیکه مشکلات در این مرحله حل و فصل نشود زوجین قدم به طلاق قانونی و حقوقی می گذارند.

ابهری با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد از زوجین به علت ضعف مهارت های زندگی در مرحله طلاق روانی وعاطفی باقی می مانند و همین مساله موجب مشکلات بعدی می شود، گفت: متاسفانه در شهرهای بزرگی مانند تهران، شیراز، اصفهان و… به علت مشکلات محیطی طلاق عاطفی سه برابر شهرهای کوچک است.

وی تاکید کرد: به تجربه ثابت شده که در مرحله طلاق عاطفی زوجین به علت مسایل فرهنگی و خانوادگی یا وجود فرزندان و نیازهای مالی اقدام به طلاق قانونی نمی کنند و همین مساله موجب عمیق تر شدن اختلافات و بروز انحرافات رفتاری می شود.

باقی ماندن زوجین در طلاق عاطفی
در شهرهای کوچک بزرگترهای خانواده با کدخدا منشی و ریش سفیدی سعی در حل و فصل مشکلات می کنند اما متاسفانه در شهرهای بزرگ و کلانشهرها گسست عاطفی و فاصله فرهنگی و کم رنگ بودن مراجعه به مشاوره باعث باقی ماندن زوجین در طلاق عاطفی تا پایان زندگی می شود.

متاسفانه در بین خانواده های تحصیل کرده طلاق عاطفی و روانی سه برابر خانواده های فاقد تحصیلات عالیه است. و غرور فرهنگی و اجتماعی باعث ضعف برقراری تفاهم در بین زوجین تحصیلکرده می شود.


پ

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.