۲۲۴۸۳۹
۳۳۲۷
۳۳۲۷
پ

آیا چای در بارداری ضرر دارد؟

نوشیدن چای های گیاهی در دوران بارداری مطمئناً در مقایسه با نوشیدنی های کافئین دار یک انتخاب عاقلانه است.

اگر اهل نوشیدن چای هستید، به احتمال زیاد کنجکاو هستید که آیا نوشیدن چای در دوران بارداری بی خطر است یا خیر. احتمالا می خواهید بدانید که آیا چای های خاصی وجود دارند که باید از مصرف آنها اجتناب کنید. با همه هشدارها در مورد مصرف نوشیدنی های کافئین دار در دوران بارداری، بسیاری از زنان باردار باید در مورد مصرف چای مورد علاقه شان کمی تامل کنند. بنابراین، آیا نوشیدن چای در دوران بارداری بی خطر است؟ و اگر این گونه است، چه نوع چای بی خطر محسوب می شود؟ بدون توجه به اینکه شما دوست دارید از نوشیدن گاه به گاه یک فنجان چای گیاهی در دوران بارداری لذت ببرید، یا به طور معمول چای انگلیسی همراه با صبحانه می نوشید.

چای در دوران بارداری
مصرف اکثر چای های گیاهی در دوران بارداری را تایید کرده است. «به طور کلی، مصرف چای های گیاهی بسیار بی خطر است و در اکثر موارد در دوران بارداری مفید هستند. این مفید بودن تا زمانی است که از میزان دوز توصیه شده بیشتر مصرف نکنید. از آنجایی که شما در حال نوشیدن دم کرده یا جوشانده برگ ها، گل ها یا ریشه های گیاه هستید، به اندازه مصرف آن گیاه به طور کامل قوی نیست». خدا رو شکر! و در حقیقت، طبق گفته نیکول، نوشیدن چای در حین بارداری حتی چندین فایده نیز دارد! اما البته، برخی از چای ها نیز وجود دارند که بهتر است از مصرف آنها در دوران بارداری اجتناب کنید.

فواید نوشیدن چای در دوران بارداری
«نوشیدن چای های گیاهی در دوران بارداری مطمئناً در مقایسه با نوشیدنی های کافئین دار یک انتخاب عاقلانه است». بر اساس گفته های نیکول، نوشیدنی های کافئین دار، اثرات ادرارآور دارند، که باعث کاهش جذب مواد مغذی و خالی شدن غدد فوق کلیوی می شوند. در عین حال، چای های گیاهی حاوی هیدرات هستند؛ مواد مغذی را در دوران بارداری به راحتی جذب بدن کرده و به بدن در دوران بارداری مواد مغذی می رسانند. آنها همچنین دارای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C هستند که به کاهش اضطراب و استرس کمک می کند. انواع مختلف چای های گیاهی همچنین می تواند علائم حالت تهوع صبح گاهی را کاهش داده و حتی رحم را برای زایمان آماده کند. حتی چای مخصوص برای دوران بارداری نیز وجود دارد! خب، شما با ایده ما برای «دیگر حالت تهوع صبح گاهی نداشتن» موافق هستید. بنابراین، کدام چای ها برای دوران بارداری بهترین هستند؟

مصرف کدام چای در دوران بارداری بی خطر است؟
چای زنجبیل در دوران بارداری
نوشیدن چای زنجبیل در دوران بارداری به تسکین حالت تهوع (خداحافظ حالت تهوع صبح گاهی!) کمک می کند، و به روند هضم غذا کمک کرده و مشکلات معده را برطرف می کند. زنجبیل یک چای هضم کننده گرم، محرک گردش خون، ضد تهوع و یک منبع فوق العاده از زینک است.
چای گزنه در دوران بارداری
چای برگ گزنه توسط نیکول به عنوان یک چای مغذی فوق العاده توصیف می شود؛ به خصوص در اواخر دوران بارداری مفید است. این چای حاوی میزان زیادی از آهن قابل حل در آب، منیزیم و کلسیم است. روزانه یک یا دو فنجان از این چای مصرف کرده یا آن را در ترکیب با سایر گیاهان مصرف کنید.
چای برگ تمشک در دوران بارداری
چای برگ تمشک به دلیل داشتن مواد معدنی غنی، رحم را برای زایمان آماده می کند. همچنین به دلیل داشتن اثر قابض ملایم، به جلوگیری از خونریزی پس از زایمان نیز کمک می کند. چای برگ تمشک به طور سنتی در اواخر بارداری مورد استفاده قرار می گرفت تا مادر برای تولد و شیردهی آماده شود. برگ های تمشک همچنین یک «گالاکتاگو» است، بنابراین به تولید شیر مادر کمک می کند. بر اساس گفته های نیکول، این گیاه سرشار از کلسیم، منیزیم و آهن است. نوشیدن چای برگ تمشک از سه ماهه دوم بارداری به بعد بی خطر است. نیکول پیشنهاد می کند: «من معمولا توصیه می کنم که زنان از هفته ۲۶ بارداری خود یک فنجان در روز بنوشند. و سپس از هفته ۳۰ بارداری مقدار آن را به دو فنجان در روز افزایش داده، و سه فنجان در هفته ۳۶ بارداری، و ۳ تا ۴ فنجان در هفته ۳۷ باراری مصرف کنند».
چای برگ قاصدک در دوران بارداری
«این چای در اواخر بارداری وقتی احتباس مایعات تبدیل به یک مشکل می شود، فوق العاده است». وی توضیح داد که چای برگ قاصدک دارای پتاسیم بالایی است و خاصیت ادرارآور ملایم اما مؤثر دارد. همچنین به نظر می رسد که یک ماده مقوی برای کلیه و ملایم برای هضم است و خاصیت قلیایی دارد. نیکول پیشنهاد می کند که برگ قاصدک را به چای دیگری مانند نعناع دشتی یا بابونه اضافه کنید، زیرا طعمی کمی تلخ و مانند چمن دارد.
چای نعناع و چای نعناع دشتی در دوران بارداری
چای نعناع دشتی و چای نعناع برای آرامش عضلات معده و کمک به ناراحتی معده مفید است. همچنین به حالت تهوع و استفراغ که در اوایل بارداری شایع است، کمک می کند. چای نعناع دشتی به چای نعناع ترجیح داده می شود؛ زیرا باعث افزایش ریفلاکس معده نمی شود (در حالی که چای نعناع باعث افزایش ریلاکس معده می شود). مصرف هر دو آنها در دوران بارداری بی خطر است و در ترکیب با هم یا جداگانه بی خطر هستند.
چای رویبوس در دوران بارداری
مصرف چای رویبوس در دوران بارداری شدیدا توصیه می شود! نیکول به طرفداران سرسخت مصرف چای، توصیه می کند که در دوران بارداری به مصرف چای رویبوس روی بیاورند. از بین تمام چای های گیاهی، طعم آن بیشتر شبیه چای سیاه سنتی است. چای رویبوس فاقد کافئین است، حاوی کلسیم، منیزیم و میزان زیادی آنتی اکسیدان است. همچنین اثرات مثبتی بر هضم دارد و می تواند کولیک و رفلاکس را کاهش دهد. بر خلاف چای سیاه، رویبوس دارای میزان زیادی تانن نیست که باعث کاهش جذب مواد مغذی شود. کودکان نیز می توانند چای رویبوس را بنوشند. با شیر دلخواه شما و کمی عسل دوست داشتنی است. رویبوس همچنین یک ماده فوق العاده برای تهیه چای فاقد کافئین یا آیس تی است.

چای هایی که باید از مصرف آن در دوران بارداری اجتناب کنید
بر اساس تحقیقات، مصرف کافئین در دوران بارداری (به ویژه بیش از ۲۰۰ میلی گرم) با کاهش وزن هنگام تولد ارتباط مستقیم دارد. بر اساس این مطالعه: «کافئین به سرعت جذب می شود و آزادانه از جفت عبور می کند. پس از هضم ۲۰۰ میلی گرم کافئین، جریان خون بین پرزها در جفت تا ۲۵ درصد کاهش می یابد. سیتوکروم P۴۵۰ ۱A۲، آنزیم اصلی درگیر در متابولسیم کافئین، در جفت و جنین وجود ندارد». بعدها مرکز BMC نیز تحقیقی را منتشر کرد که مجددا نشان می دهد مصرف کافئین با وزن کم کودک در هنگام تولد ارتباط دارد.
برای کودکی که انتظار می رود وزن هنگام تولد متوسط (۳٫۶ کیلوگرم) داشته باشد، معادل با از دست دادن وزن ۲۱ تا ۲۸ گرم به ازای مصرف ۱۰۰ گرم کافئین در روز است. کافئین همچنین مدت زمان بارداری را به میزان ۵ ساعت در ازای مصرف هر ۱۰۰ میلی گرم کافئین در روز افزایش داد. اگر شما قهوه می نوشید، این اخبار حتی بدتر نیز می شود! قهوه با بارداری حتی طولانی تر نیز همراه خواهد بود؛ برای هر ۱۰۰ میلی گرم کافئینی که مصرف می کنید، ۸ ساعت بارداری تان طولانی تر می شود. این مقاله اهمیت نظارت بر کافئین مصرفی در دوران بارداری را نشان می دهد. به این دلیل، چای هایی که به طور خاص میزان زیادی کافئین دارند، نباید در دوران بارداری مصرف شوند. چای هایی که باید از مصرف آنها در دوران بارداری اجتناب کنید:
چای سیاه، چای صبحانه انگلیسی، چای ارل گری، چای سیلان و …
چای سبز و چای ماچا
چای اولونگ
چای لیچی
چای لبسنگ سوچونگ
هونگ مائو
چای سیاه میمون طلایی
کلینال کوینشولا
نیگلری
چای ها و گیاهان دارویی که باید به دلیل خطرات عوارض جانبی از مصرف آنها اجتناب کرد:
چای گل راعی
دونگ کوئی
جینسنگ
چای بومادران
چای پونه (مشهور است که یاعث سقط جنین می شود)
افدرا
چای ریشه شیرین بیان
حتماً توجه کرده اید که چای سبز در لیست محدودیت های مصرف چای در دوران بارداری قرار دارد. دلیل این امر این است که هنوز بحث هایی در مورد چگونگی مصرف چای سبز بی خطر برای زنان باردار وجود دارد.

چای سبز در دوران بارداری
برای شما این سوال پیش آمده که چرا مصرف چای سبز در دوران بارداری ایده خوبی نیست؟ چای سبز حاوی میزان زیادی کافئین است و گفته می شود که جذب فولات (فولیک اسید) را کاهش می دهد. اگر عاشق مصرف چای سبز هستید، مصرف خود را حداکثر به یک فنجان در روز محدود کنید یا چای سبز فاقد کافئین مصرف کنید.

چای مصالح یا چای ماسالا (Chai Tea) در دوران بارداری

چای تی حاوی کافئین است، اما مصرف ۱ یا ۲ فنجان در هفته مشکلی ایجاد نمی کند. می توانید چای تی قاصدک را از مغازه های ارگانیک و کافه های سالم خریداری کنید که فاقد کافئین بوده و برای کبد فوق العاده است.

چای بابونه در دوران بارداری
تا زمانی که سابقه داشتن تب یونجه نداشته باشید، مصرف چای بابونه در دوران بارداری مفید است. گیاه بابونه از همان خانواده گل مینا است، که در دوران بارداری توصیه نمی شود. مصرف میزان زیادی از چای بابونه در دوران بارداری می تواند ایجاد مشکل کند.

سایر چای هایی که باید از مصرف آنها در دوران بارداری اجتناب کنید
از مصرف مقادیر زیاد رزماری، پونه کوهی و مرزنگوش در دوران بارداری اجتناب کنید. به غیر از این موارد، بر مصرف چای های بی خطر تاکید داشته باشید و آنها را آزادانه بنوشید و روزهای بارداری خود را با لطف این چای ها سپری کنید!

پ

محتوای حمایت شده

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.