۲۱۲۶۳۸
۱۰۵۵
۱۰۵۵
پ

صندلی ماشین کودک، آنچه والدین باید بدانند

بسیاری از والدین فقط تا اولین سالگرد تولد فرزندشان برای نشاندن او در صندلی اتومبیل صبر می کنند.

بسیاری از والدین فقط تا اولین سالگرد تولد فرزندشان برای نشاندن او در صندلی اتومبیل صبر می کنند. اما برخی از والدین یک سال دیگر نیز صبر می کنند. اما سوال این است که از چه دستورالعملهای ایمنی استانداردی برای استفاده از صندلی ماشین کودک باید پیروی کنید؟
چه زمانی می توانید به جای صندلی عقب از صندلی جلو استفاده کنید؟ چندین مورد قابل ذکر وجود دارد که بهتر است بدانید.
به خاطر امنیت کودک تا زمانی که او به قد و وزن کافی نرسیده است همواره بهتر است که کودک خود را در صندلی عقب اتومبیل و در یک صندلی چهره به عقب بنشانید.
درحالیکه قبلاً توصیه می شد حداقل تا ۲ سالگی فرزندتان را در صندلی عقب اتومبیل نگه دارید، اما اکنون توصیه های سنی را حذف کرده اند. در مطالعه قبلی مشخص شده بود که کودکان بین ۱ تا ۲ سال که در صندلی چهره به عقب نشسته بودند، خطر آسیب دیدگی کمتر بود.
صندلی های چهره به عقب اتومبیل برای بچه ها توسط اکثر شرکت های اتومبیل سازی به گونه ای ساخته می شوند که بچه های حتی دارای وزن ۱۸ کیلوگرم به بالا بتوانند از آنها استفاده کنند.
این قابلیت به اکثر بچه ها اجازه می دهد که حتی پس از ۲ سالگی در صندلی های چهره به عقب قرار بگیرند. مطالعه براساس داده های شبیه سازی ماشین، تحقیقات بیومتریک و دیگر تحقیقات انجام شده در اروپا همگی موید این نکته است که بچه ها را باید تا حد ممکن در صندلیهای اتومبیل چهره رو به عقب نگه دارید.
در صورت بروز تصادف صندلی های اتومبیل کودک خطر صدمات و مرگ احتمالی را تا حد زیادی کاهش می دهند. اما داده های کافی برای تأیید این ادعا وجود ندارد که بچه ها فقط تا ۲ سالگی باید در صندلیهای چهره به عقب نشسته باشند.
همچنین اطلاعات کافی در این زمینه نیز وجود ندارد که چه زمانی می توانید با اطمینان از صندلی چهره به جلو استفاده کنید. بنابراین ایمن ترین گزینه این است که کودک خود را تا زمانی که می توانید عقب نگه دارید.
صندلیهای چهره به عقب بسیار بیشتر از صندلیهای چهره به جلو قادر به پشتیبانی از سر، ستون فقرات و گردن کودک است و در صورت تصادف این صندلی ماشین قادر خواهد بود تقریباً تمام نیروهای تصادف را خنثی کرده و کودک را ایمن نگه دارد.
به این ترتیب تمام قسمتهای آسیب پذیر بدن که هنوز رشد کامل نکرده اند، محافظت می شوند. اما اگر کودک نوپای شما در صندلی چهره به جلو نشسته باشد در موقع بروز تصادف به دلیل نیروی زیاد اعمال شده ستون فقرات آسیب دیده و سر به جلو پرتاب می شود.
چند کار را برای کسب ایمنی حداکثر می توانید انجام دهید:
دفترچه راهنمای ایمنی صندلی ماشین را بخوانید و حداکثر قد و وزن مجاز را بررسی کنید.
تا رسیدن کودک به حداکثر قد و وزن مجاز او را در صندلی چهره به عقب قرار دهید.
پس از انتقال فرزندتان به صندلی چهره به جلو حتی الامکان از کنربند ایمنی نیز استفاده کنید.
کودکان تا رسیدن به قد حدود ۱۴۰ سانتی متر و سن حدود ۸ تا ۱۲ سال باید تا زمانی که کمربند ماشین کاملاً مناسب آنها شود، از صندلی کمکی استفاده کنند.
اگر کودک به اندازه کافی برای استفاده از کمربند ایمنی وسایل نقلیه بزرگ شده است، حتماً از آن استفاده کنید.
کودکانی که زیر ۱۳ سال سن دارند باید جهت برخورداری از حداکثر محافظت، حتماً در صندلی عقب بنشینند.
برای کاهش خطر آسیب دیدگی در تصادف، هرگز در خریدن بهترین کیفیت صندلی ایمنی خودرو کوتاهی نکنید.
والدین همیشه مشتاقانه منتظر رشد فرزندشان هستند و رسیدن به نقاط عطف رشدی آنها را به وجد می آورد. بنابراین طبیعی است که از هر تحولی هیجان زده شوید، اما هر اقدامی ممکن است همیشه مثبت نبوده و اعمال تأخیر گزینه ای بهتر باشد. پس تا رسیدن به آن زمان صبور باشید.

پ
منبع: سرسره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.