3 عامل مهم یک پیتزای خوب
جعبه پیتزا
خرید جعبه پیتزا شاید به نظر شما ضروری نیاید. شاید تصور کنید جعبه پیتزا در طعم پیتزایی که به دست مشتری میرسد تاثیری چندانی نداشته باشد. اما جعبه پیتزا تاثیر بسیار زیادی در طعم و بوی پیتزای شما دارد. اگر جعبه پیتزا مناسب نباشد یا هواکش درستی نداشته باشد میتواند باعث بوی بد پیتزا شود و اکثر مردم تصور میکنند این بوی بد از مواد پیتزا مثل پنیر پیتزا، گوشت یا هرچیز دیگری است. جعبه پیتزا از مقواهای مختلف با جنس های مختلف تولید میشود که حتما باید پیش از سفارش بخوبی بشناسید. بهترین جعبه پیتزا موجود در بازار جعبه ایفلوت بهداشتی است. این جعبه در بین فست فودها محبوبیت زیادی دارد.
فر پیتزا
فر پیتزا مهمترین عضو یک فست فود است. فست فود را بدون پیتزا نمیتوان تصور کرد. حجم بالایی از فروش فست فودها را پیتزا تشکیل میدهد. فر پیتزا در طبخ پیتزا نقش بسیار مهمی دارد. برای خرید یک فر خوب باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید. میزان فضای آشپزخانه، نوع پیتزا، هزینه و… از عواملی هستند که باید به آنها توجه کنید. فر پیتزا ۴ نوع مختلف دارد که هرکدام کیفیت خاص خود را دارند. انواع مختلف فر عبارتند از فر ریلی، فر تنوری، فر صندوقی و فر ترکیبی. فر پیتزای تنوری معمولا بالاترین کیفیت طبخ پیتزا را دارد و مدیران رستوران و فست فود این فر را ترجیح میدهند.
سس پیتزا
اکثر رستوران های فست فود برای درست کردن پیتزا از سس کچاپ استفاده می کنند . البته به تازگی از سس های خردل و سس های پنیر برای زیر ساخت اولیه پیتزا استفاده می کنند . سبا پوشاندن سطح خمیر پیتزا با سس و چیدن سایر موارد غذایی دیگر باعث میشود علاوه بر پختن خوب پیتزا , خمیر آن طعم بهتری پیدا کند و پنیر پیتزا با ترکیب انواع سس ها طعم دل انگیزی پیدا کند . سس یکی از مکمل های بسیار پر طرفدار مخصوصا در غذا های فست فودی است و اهمیت بالایی دارد .
ادامه مطالب : برای مطالعه دیگر مهم ترین عوامل یک پیزای خوب به سایت قطر مراجعه کنید ...
مشاهده نظرات بیشتر...