رئیس جمهور آرژانتین پذیرش ارزهای دیجیتال به عنوان پول قانونی را رد نکرد

رئیس جمهور آرژانتین در آخرین اظهار نظر خود، امکان پذیرش یکی از ارزهای دیجیتال به عنوان پول قانونی (Legal Tender) در این کشور را رد نکرد.

Hamid2

نویسنده : حمید احمدزادگان

عضو تحریریه‌ی آسان بیت کوین

ارزدیجیتال,قانون گذاری

title

به گزارش آسان بیت کوین و  به نقل از اکسچینو، آلبرتو فرناندز (Alberto Fernandez)، رئیس جمهور فعلی کشور آرژانتین، اظهارات و نظرات خود را درباره ارزهای دیجیتال در برنامه خبری بلک باکس (Black Box)، با مجری‌گری جولیو لیوا (Julio Leiva)، روزنامه نگار آرژانتینی بیان کرد.

زمانی که از آلبرتو فرناندز درمورد موضوع ارزهای دیجیتال و اقدامات دولتش دراین باره سوال شد، وی اذعان داشت که نه تنها در کشور آرژانتین بلکه در سراسر جهان بحث و جدال‌های بزرگی درمورد عملکرد ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده وجود دارد. وی اظهار داشت:

«ما در ارتباط با این موضوع باید با دقت و ظرافت خاصی عمل کنیم. شایان ذکر است که این مسئله هنوز برای من ناشناخته و مبهم است. برخی از افراد همچنان نسبت به این موضوع که این پول به چه صورت به خلق می‌شود، آگاهی ندارند. لازم به ذکر است که این شک و شبه‌هایی که من در ارتباط با این حوزه نوظهور دارم، مشکل مشترک بسیاری از افراد نیز هست؛ به همین دلیل این پروژه گسترش و توسعه بیشتری را تجربه نکرده است.»

جولیو لیوا پا را فراتر گذاشت و از آلبرتو فرناندز سوال‌های به خصوصی را پرسید؛ وی در راستای صدور ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) و در ارتباط با این موضوع که آیا آن‌ها همانند کشور السالوادور، قصد پذیرش یکی از ارزهای دیجیتال به عنوان یک پول ملی در کشور آرژانتین را دارند یا خیر سوال پرسید. آلبرتو فرناندز اظهار داشت:

«امکان انجام هرچیزی وجود دارد. برخی اظهار دارند که مزیت این موضوع، خنثی کردن بخش قابل توجهی از نرخ تورم موجود در کشور است. از سوی دیگر این موضوع که ارزهای دیجیتال می‌توانند باعث ایجاد ناامنی شود نیز کاملا درست است؛ زیرا برخی از کلاهبرداری‌های بزرگ به واسطه استفاده از ارزهای دیجیتال صورت گرفته می‌گیرد. تعامل با این موضوع بسیار دشوار به نظر می‌رسد.»

رئیس جمهور آرژانتین: نباید به پذیرش ارزهای دیجیتال پاسخ منفی داد

در پایان، آلبرتو فرناندز تاکید کرد که این کشور نباید به بهره‌گیری از ارزهای دیجیتال پاسخ منفی بدهد، زیرا این موضوع می‌تواند پیشرفت‌های مهمی را در حل مشکل تورم کشور آرژانتین به همراه داشته باشد؛ ارزهای دیجیتال در مقایسه با ارز فیات به نوعی «پول سخت (hard currency)» به حساب می‌آیند.

باوجود اینکه رئیس جمهور کشور آرژانتین درباره بهره‌گیری از ارزهای دیجیتال موافق است، نمایندگان بانک مرکزی این کشور خلاف این موضوع را اعلام کرده‌اند. این موضوع بیشتر به میگوئل پسسه (Miguel Pesce)، رئیس بانک مرکزی آرژانتین، برمی‌گردد که در تاریخ ۱۱ آگوست (۲۰ مرداد ماه) اظهار داشت که این بانک در نظر دارد تا به تنظیم و قانون گذاری تلاقی میان بیت کوین و سیستم پرداخت سنتی این کشور بپردازد. میگوئل پسسه اذعان داشت که اگر پول حاصل ارزهای دیجیتال با وجوه حاصل از بازار معاملات سنتی مخلوط شود، سیستم مالی این کشور آسیب خواهد دید.

لینک کوتاه: b2n.ir/d93369 

بریتانیا به‌دنبال وضع مقررات برای استیبل کوین‌ها در ۶ ماه آینده است
رئیس‌جمهور السالوادور از سمت خود استعفا داد
فروش گاز به ماینرها از آذر تا بهمن ممنوع شد
ولادیمیر پوتین لایحه روبل دیجیتال روسیه را امضا کرد
کمیسیون بورس آمریکا: درخواست‌های اخیر برای راه‌اندازی ETF نقدی بیت کوین به اندازه کافی شفاف نیست

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

السالوادور,بیت کوین,پول قانونی,قانون گذاری,استعفا

رئیس‌جمهور السالوادور از سمت خود استعفا داد

نایب بوکله، رئیس‌جمهور السالوادور و شخصی که بیت‌کوین را به عنوان ارز قانونی کشورش شناخت، از سمت خود استعفا داد تا روی کمپین انتخاب مجدد خود در سال ۲۰۲۴ تمرکز کند. او هدف این کار را آماده‌سازی برنامه‌های بهتر برای انتخابات ریاست‌جمهوری جدید و مدیریت کمپین‌های تبلیغاتی خود اعلام کرد.

خبر - ۴ ماه پیش
شرکت ملی گاز ایران,ماینر,ممنوعیت,استخراج ارزدیجیتال

فروش گاز به ماینرها از آذر تا بهمن ممنوع شد

شرکت ملی گاز ایران در ابلاغیه‌ای، تعرفه گازبهای مصوب سال ۱۴۰۲ را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام کرد. تعرفه‌های اعلام شده به صورت پلکانی و در قالب ۱۲ پله تدوین شده و تعرفه هر پله به مصارف مازاد بر پله پیشین اعمال می‌شود. شایان ذکر است در این ابلاغیه، برای فروش گاز طبیعی به مراکز استخراج ارزدیجیتال در فصل‌های سرد ممنوعیت در نظر گرفته شده است.

خبر - ۸ ماه پیش
ولادیمیر پوتین,روسیه

ولادیمیر پوتین لایحه روبل دیجیتال روسیه را امضا کرد

بر اساس اعلامیه رسمی دولت، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، لایحه تبدیل روبل دیجیتال به قانون را امروز امضا کرد و پروژه ارز دیجیتال بانک مرکزی روسیه (CBDC) را پیش برد. پس از امضای رئیس جمهور، قانون روبل دیجیتال اکنون به طور رسمی از تاریخ ۱۰ مردادماه اجرایی می‌شود. طبق این قانون استفاده از روبل دیجیتال یک انتخاب اختیاری برای شهروندان روسیه خواهد بود.

خبر - ۸ ماه پیش
کمیسیون بورس آمریکا,ETF,قانون گذاری,بلک‌راک,فیدلیتی,آرک اینوست

کمیسیون بورس آمریکا: درخواست‌های اخیر برای راه‌اندازی ETF نقدی بیت کوین به اندازه کافی شفاف نیست

طبق گزارش نشریه وال‌استریت ژورنال، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده به‌تازگی در رابطه با درخواست‌های اخیر برخی شرکت‌های آمریکایی از جمله بلک‌راک، فیدلیتی و آرک اینوست برای راه‌اندازی ETF نقدی بیت کوین، به مجموعه نزدک و بورس اختیار معامله شیکاگو گفته است که این درخواست‌ها به اندازه کافی شفاف و جامع نیستند.

خبر - ۹ ماه پیش
بانک مرکزی اروپا,ارزدیجیتال بانک مرکزی,قانون گذاری,پول قابل‌برنامه‌ریزی,ECB,فابیو پانتا

عضو هیئت اجرایی بانک مرکزی اروپا: ارزهای دیجیتال نوعی قمار است و هیچ سودی به جامعه نمی‌رساند

یکی از مدیران بانک مرکزی اروپا (ECB) با انتقاد از دارایی‌های دیجیتال می‌گوید که این طبقه دارایی‌ خطرناک است و هیچ سودی برای جامعه ندارد.

خبر - ۹ ماه پیش
توانیر,قانون گذاری,داخلی,استخراج ارزهای دیجیتال

شرکت توانیر ساعات خاموشی مزارع استخراج رمزارز در تابستان را اعلام کرد

شرکت توانیر امروز در ابلاغیه‌ای ساعت‌های خاموشی مراکز استخراج رمزارز (در فصل گرما) را تا تاریخ ۱۵ شهریور اعلام کرد.

خبر - ۱۰ ماه پیش
رمزارز,قانون گذاری,ارز دیجیتال,ایران,داخلی,ACU,اتحادیه پایاپای آسیا

آغاز به کار اتحادیه پایاپای آسیا در تهران؛ استفاده از رمزارز بانک‌های مرکزی در دستور کار

پنجاه و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیا (ACU) به میزبانی بانک مرکزی ایران با حضور اعضای اتحادیه در بانک مرکزی آغاز به کار کرد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
جو بایدن,ارزهای دیجیتال,قانون گذاری,ایالات متحده,سقف بدهی,آمریکا

بایدن: من قراردادی را امضا نمی‌کنم که باعث سودآوری معامله‌گران ارزهای دیجیتال شود

جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده گفته است که مایل به امضای قرارداد سقف بدهی نیست که به سود معامله‌گران ارزهای دیجیتال باشد. در آخرین روز مذاکرات گروه ۷ در ژاپن، بایدن به مذاکرات بودجه پرداخت و مدعی شد که شرایط پیشنهادی رهبران جمهوری خواه «غیرقابل قبول» است. رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: «من با قراردادی موافقت نمی‌کنم که از تقلب‌های مالیات بر ثروت و معامله‌گران ارزهای دیجیتال محافظت می‌کند و در عین حال کمک‌های غذایی را برای نزدیک به یک میلیون آمریکایی به خطر می‌اندازد.»

خبر - ۱۱ ماه پیش
السالوادور,بیت کوین,پول قانونی,قانون گذاری

میزان حواله‌های ارز دیجیتال به السالوادور در سال ۲۰۲۳ کاهش پیدا کرده است

حواله‌های ارز دیجیتال به السالوادور در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۱۸ درصد کاهش یافته است. این کاهش را می‌توان به عوامل مختلفی مانند نوسانات بازار و کارمزد بالای تراکنش‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال نسبت داد. علاوه بر این، هنوز کانال‌های حواله سنتی مانند وسترن یونیون و مانی گرام به طور گسترده در کشور استفاده می‌شوند.

خبر - خیلی وقت پیش