افزودن کاربر در وردپرس

زمان مطالعه: 8 دقیقه

ممکن است برای گسترش وب سایت خود و مدیریت آن به دنبال افزودن کاربر در وردپرس باشید؟

وردپرس یکی از بهترین انتخاب هاست. چرا که از محبوبیت بالایی برخوردار است و بسیاری از فعالان حوزه وب از آن همواره به عنوان گزینه ای مناسب استفاده می کنند. دلیل اصلی محبوبیت آن در سادگی و وجود طیف گسترده ای از ویژگی های جذاب است. وردپرس امکان ایجاد یک سایت را در طی مدتی کوتاه فراهم می کند.

وردپرس، سیستم مدیریت محتوایی است که به شما این امکان را می دهد تا کاربران را با نقش ها و قابلیت های مختلف به وب سایت خود اضافه نموده. سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای امکانات مختلف زیادی است که به عنوان یکی از بهترین امکانات می توان به تعیین و تخصیص نقش کاربران در وردپرس اشاره کرد.

بعضی از وبسایت‌ها تنها با یک نقش کاربری به عنوان مدیر فعالیت دارند اما بعضی  دیگر از وبسایت‌ها دارای چندین نقش  از جمله نویسنده، ویرایشگر، کاربر و مشارکت کننده می‌باشند که در این صورت به راحتی می‌توان نقش‌های مورد نظر خود را اضافه نمود و برای هر کدام از آن‌ها یک سطح دسترسی خاص تعریف کرد تا هر فرد متناسب با نقش خود قادر به دسترسی بخشی از قسمت‌های سایت داشته باشد. در سایت آماده طراحی شده توسط سایت ساز بوم شما قادر به استفاده از تمامیه قابلیت های یک وب سایت وردپرسی هستید و هیچ محدودیتی ندارید.

اگر آشنایی کمی نسبت به این موارد دارید سایت ساز بوم در این مقاله به اهمیت کاربر، نقش های مربوط به آن، نحوه افزودن کاربر در وردپرس و سطوح دسترسی کاربران را به طور کامل توضیح می دهد.

پس تا انتها همراه ما باشید.

کاربر در وردپرس

افزودن کاربر در وردپرس

 

نقش ها و توانایی های کاربر در وردپرس و یا هر سیستم مدیریت محتوا بر اساس مجموعه ای از دسترسی ها تعیین می شوند. با این وجود، عملکرد کاربر محدود به نقشی است که برای او در نظر گرفته شده.

برای مثال اگر قسمت بلاگ خود را به یک نویسنده جهت تولید محتوا سپرده باشید، می توانید دسترسی او را به سایر بخش های وردپرس محدود کنید. پس باید نسبت به ایجاد حساب مجزایی اقدام نمایید تا فقط دسترسی های لازم به او داده شود.

اصولا نقش تعریف شده برای کاربر، توانایی او را در انجام کارها مشخص می نماید. در وردپرس قابلیت های مختلف تحت مجوز هایی مربوط به نقش کاربر ارائه میگردد.

اهمیت افزودن کاربر در وردپرس

نقش کاربر در وردپرس به این دلیل دارای اهمیت است که نحوه ارتباط کاربر را با وبسایت مشخص می نماید. با این وجود اگر به درستی آن را اجرا کنید، فواید مدیریت نقش کاربر را خواهید دید. بعضی از دلایل اهمیت نقش کاربر در وردپرس به شرح زیر می باشد.

  1. محدود کردن دسترسی، باعث ایجاد لایه امنیتی اضافی می گردد.
  2. مشخص کردن نقش کاربر، سایت شما را در برابر دسترسی غیر مجاز و فعالیت های تخریبی مثل حملات و دیگر بد افزارها حفظ می نماید.
  3. اگر در سایت خود کاربران زیادی دارید، منجر به آسان تر شدنه مدیریت آن ها می گردد.
  4. از اختلالات در امور جلوگیری کنید. برای مثال اگر چندین نویسنده دارید، هر کدام فقط به پست های خود دسترسی خواهند داشت.

 

معرفی 4 نقش اصلی در وردپرس

در ادامه 4 نقش پیش فرض اما مهم که در وردپرس وجود دارد را به شما معرفی می کنیم و جزئیات مربوط به هرکدام را مورد بررسی قرار می دهیم. این 4 نقش در تمامیه وب سایت های طراحی شده با سیستم مدیریت محتوا وردپرس وجود دارند فارغ از بحث قیمت طراحی سایت.

  • مدیر کل
  • ویرایشگر
  • نویسنده
  • مشارکت­‌کننده

مدیرکل

مدیر کل

مدیرکل به تمام بخش‌های مدیریتی وردپرس دسترسی دارد و می تواند کاربران جدید را اضافه کرده، دسترسی‌هایی را به آن‌ها اختصاص داده و به سایر کاربران موجود در پیشخوان وردپرس نیز نظارت کند. پس از نصب و فعال کردن وردپرس مهمترین نقش را مدیر برعهده دارد.

تمام این نقش ها صرفا برای مدیر سایت است و به شما قابلیت کنترل سایت به صورت کامل را می­دهد. اگر شما قصد دارید کاربران جدیدی را به وبسایت وردپرسی خود اضافه نمایید می بایست توجه کنید که کدام کاربر در نقش مدیر ­باشد.

قابلیت های مدیرکل

  1. اضافه، پاک کردن، ویرایش و ایجاد پست
  2. اضافه و حذف کاربران
  3. حذف و اضافه کردن افزونه در وردپرس
  4. حذف و یا اضافه کردن قالب سایت
  5. ویرایش اطلاعات کاربران و تعیین نقش آن ها
  6. ویرایش پیشخوان وردپرس
  7. شخصی سازی یا حذف سایت
  8. وارد کردن یا خروجی گرفتن از اطلاعات

*توجه داشته باشید در هر سایت می توان چندین مدیر حضور داشته باشند. اما بهتر است این اختیارات به یک شخص واحد جهت مدیریت کلی وب سایت داده شود.

ویرایشگر

ویرایشگر

ویرایشگر به کلیه مطالب و محتواهای کاربران دیگر دسترسی دارد و می تواند آن‌ها را ویرایش و به طور کامل مدیریت کند.

افرادی که در سایت وردپرسی نقش ویرایشگر را برعهده دارند کنترل کاملی بر قسمت های مرتبط با محتوا را دارند. ویرایشگر بصورت معمولی امکان حذف و اصلاح نظرات را نیز دارد.

توجه داشته باشید که این نقش هیچ نوع دسترسی به تنظیمات سایت ندارد، یعنی نمی تواند افزونه یا قالبی را نصب و فعال کند و یا کاربر جدیدی را اضافه نماید.

دسترسی های ویرایشگر

  1. حذف و ویرایش صفحات
  2. انتشار دادن پست
  3. مدیریت دسته ها و پیوندها

 

نویسنده

نویسنده

نویسنده توانایی این را دارد که مطلب و محتوایی را ایجاد کرده و سپس آن را انتشار دهد، برای انتشار نیاز به تایید مدیر یا ویرایشگر نخواهد داشت.

همان طور که از اسم نقش پیداست، این کاربر می­تواند بنویسد، اصلاح کند و پست­های خود را انتشار دهد.

هنگام نوشتن پست نویسنده نمی­تواند دسته­ای را ایجاد کند اما می­تواند از دسته های موجود استفاده نماید علاوه براین میتواند به پست های ایجاد شده تگ اضافه کند.

همچنین می­تواند نظرات را ببیند اما نمیتواند نظرات را تایید یا حذف کند.

نویسنده مانند ویرایشگر به بخش تنظیمات، نصب افزونه و قالب دسترسی ندارد.

ویژگی های نویسنده

  1. ویرایش و حذف پست های خود
  2. انتشار پست
  3. بارگذاری پرونده ها
  4. خواندن مطالب

مشارکت کننده

مشارکت کننده

این نقش دارای محدودیت بسیار زیادی می باشد که  وظیفه‌ی آن‌ها محدود به نوشتن، ویرایش و مدیریت پست جدید می‌باشد به شکلی که حتی امکان منتشر کردن مطلب را نخواهند داشت.

مشارکت کنندگان میتوانند پست های جدید را اضافه کنند و پست های قبلی خود را ویرایش کنند اما نمی­توانند هیچ پستی را انتشار دهند.

همچنین در حال نوشتن پست نمی­توانند دسته ای جدید ایجاد کنند و باید از دسته های موجود استفاده کنند. با این حال میتوانند روی پست خود تگ اضافه کنند.

مهمترین محدودیت مشارکت کنندگان این است که امکان بارگذاری فایل را ندارند.

این نقش مانند نویسندگان امکان دیدن نظرات را دارند اما نمی­توانند آنها را تایید یا حذف نمایند؛ به بخش تنظیمات کلی، نصب افزونه و قالب نیز دسترسی ندارند.

مشترک

کاربرانی که در سایت شما نقش مشترک دارند می­توانند به سایت وردپرس شما وارد شوند و مشخصات خود را اصلاح نمایند.

نقش مشترک زمانی کاربرد دارد که شما به دنبال این هستید که کاربران و بازدیدکنندگان وبسایت قبل از مشاهده و یا به اشتراک‌گذاری نظرات به سیستم وارد شوند، این نقش در واقع هیچ‌گونه دسترسی خاصی در سایت ندارد و تنها کاری که می‌تواند انجام دهد، مدیریت و دسترسی به مشخصات خود و پروفایل ساده‌ای که برایش تعریف شده می‌باشد.

نحوه افزودن کاربر در وردپرس

خیلی از کاربران سیستم مدیریت محتوا وردپرس به اشتباه برای افزودن کاربر به بخش تنظیمات عمومی در وردپرس مراجعه می کنند که این اشتباهه و افزودن کاربر به این قسمت مربوط نیست.

به طور کلی دو راه برای افزودن کاربر جدید در سایت وردپرس وجود دارد. شما می توانید سایت وردپرسی خود را برای ثبت نام کاربر باز کنید، یا می توانید به صورت دستی کاربران را اضافه کنید.

روش اول به هر فردی  اجازه می دهد یک حساب کاربری در وب سایت شما ایجاد نماید.

این روش زمانی کارایی دارد که شما بخواهید تعداد زیادی از افراد را برای پیوستن به سایت خود دعوت نمایید. با این حال اگر صرفا می خواهید چند کاربر را اضافه کنید، باید آنها را به صورت دستی اضافه کنید.

  • برای افزودن کاربر جدید در وردپرس ابتدا به صفحه مدیریت وردپرس خود وارد شوید.
  • پس از آنکه وارد داشبورد وردپرس شدید از منوی کاربران بر روی دکمه افزودن کلیک نمایید.
  • سپس فیلد ها را بر اساس اطلاعات خواسته شده پر نمایید.
  1. نام‌کاربری (الزامی است): در این فیلد نام کاربری را برای فردی که می خواهید در سایت خود اضافه نمایید را وارد کنید. کاربران با استفاده از این نام کاربری و رمز عبور مشخص شده می توانند به سایت مورد نظر وارد شوند.
  2. ایمیل (الزامی است): در این فیلد ایمیل کاربر خود را وارد کنید تا اطلاع‌رسانی‌های لازم به ایمیل او ارسال شود. یک ایمیل صحیح و واقعی وارد کنید.
  3. نام: نام کاربر خود را وارد کنید.
  4. نام خانوادگی: نام خانوادگی کاربر خود وارد کنید. نام و نام خانوادگی در وبسایت دارای اهمیت زیادی نمی باشد و تکمیل آن ها الزامی نیست.
  5. وب سایت: اگر کاربر شما وبسایتی داشته باشد می توانید آن را وارد کنید. اگر امکانش باشد در پروفایل او بسته به قالب استفاده شده در سایت امکان نمایش پروفایل کاربر برای بازدیدکنندگان نمایش داده شود.
  6. رمز: در نسخه های وردپرس رمز عبور به صورت پیش فرض برای شما ساخته می شود. اگر شما بخواهید که رمز عبور را خودتان وارد نمایید می توانید روی نمایش رمز کلیک کرده و بعد کادر مربوط به رمز را مشاهده خواهید نمود و رمز دلخواه را برای کاربر مورد نظر ایجاد نمایید.
  7. فرستادن آگاه‌ساز به کاربر: با فعال کردن این گزینه جزئیات حساب کاربری به ایمیل شخص ارسال خواهد شد.
  8. نقش: نقش مورد نظرتان را برای کاربر انتخاب نمایید. نقش های موجود با استفاده از برخی پلاگین ها گسترده تر می شود.

ویرایش اطلاعات اکانت

برای ویرایش و اصلاح اطلاعات شخصی و اطلاعات مرتبط با اکانت کاربری‌ خود در وردپرس نظیر رمزعبور، آدرس ایمیل، راههای ارتباطی و… می­بایست به بخش کاربران و سپس شناسنامه شما بروید. در این بخش تمام اطلاعات کاربری خود را به جز نام کاربری ویرایش نمایید.

و در آخر چند نکته مهم در رابطه با این صفحه را مطرح می‌کنیم.

در این صفحه قسمتی به نام نمایش نام عمومی وجود دارد که به هیچ عنوان این گزینه را بر روی نام‌کاربری‌خود تنظیم نکنید. چرا که با انجام اینکار نام کاربری شما برای تمام بازدیدکنندگان قابل مشاهده می­شود.

نمایش نام عمومی

در آخر صفحه گزینه­ای به نام بیرون رفتن از هر دستگاه دیگر را مشاهده می‌کنید.

این گزینه هنگامی کاربرد دارد که قصد دارید تمام دستگاه‌هایی که با استفاده از آنها وارد اکانت خود شده­اید (نظیر تلفن همراه و یا  لپ تاپ) را از اکانت خود خارج کنید. تصور کنید که شما تلفن همراهی که با آن وارد اکانت مدیریت شده بودید را گم کرده‌اید! این موضوع اهمیت بالای این گزینه را نشان می­دهد.

بیرون رفتن از هر دستگاه دیگر

اگر از سیستم مدیریت محتوا وردپرس به زبان انگلیسی نیز استفاده می کنید، با توجه به این مقاله میتوانید کاربران جدیدی یه وب سایت برای مدیریت بهتر اضافه کنید، درصورتی که نتوانستید با استفاده از این مقاله کاربر اضافه کنید می توانید از این سایت کمک بگیرید.

طبق عادت در انتهای هر مقاله آموزشی، نکته ای مهم برای پیشرفت و توسعه هر وب سایت گفته می شه. داشتن نماد اعتماد الکترونیکی باعث افزایش اعتماد مشتری به مجموعه شما می شود. اگر نحوه دریافت اینماد را نمیدانید توصیه می کنم مقاله آموزش گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی رو از دست ندید. 

چنانچه در رابطه با مقاله سوالی برایتان پیش آمده و یا مشکلی در بخش افزودن کاربر در وردپرس برای شما به وجود آمده است. می توانید در بخش دیدگاها در انتهای مقاله سوال خود را مطرح کرده و در سریع ترین زمان ممکن جواب سوالتون رو دریافت کنید.

وان دا  ، b2n ، زایا ، rizy

3.5/5 (2 نظر)
این مطالب را از دست ندهید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها