چسب ضد بارداری چیست ؟

چسب ضد بارداری
5/5 - (4 امتیاز)

چسب ضد بارداری چیست ؟

چسب ضد بارداری یک تکه مربع نازک و بژ است که به پوست می‌چسبد. در این مقاله از سایت همسرتایم قصد داریم به بررسی مزایا و معایب این چسب ها بپردازیم.

 

این چسب ها مقداری هورمون روزانه را از طریق پوست در جریان خون آزاد می‌کند تا از بارداری جلوگیری کند. چسب های ضد بارداری حاوی همان هورمون‌هایی است که در قرص‌های ضدبارداری وجود دارد و در به همین ترتیب با توقف تخمک گذاری ضخامت مخاط دهانه رحم را افزایش می دهد که حرکت اسپرم را از طریق دهانه رحم دشوارتر می کند و پوشش داخلی رحم را نازک می کند به طوری که تخمک بارور شده کمتر قادر به لانه گزینی در پوشش داخلی است.

 

همچنین بخوانید :

تحریک جنسی مردان

دلایل سوزش واژن

 

 

اگر این روش به درستی استفاده شود، 99٪ برای جلوگیری از بارداری موثر است، و اثربخشی همه چسب های یک هفته ای، مهم است که یک چسب جدید را در همان روز هر هفته قرار دهید تا مطمئن شوید که به طور موثر کار می کند. به عنوان مثال وقتی اولین چسب خود را در روز دوشنبه قرار می دهید، چسب باید همیشه در روز دوشنبه گذاشته شود.

 

مزایای چسب ضدبارداری

آیا چسب های ضد بارداری مزایایی دارند؟ در مقایسه با داروهای ضد بارداری خوراکی، کمتر از 1 نفر از هر 100 زن در سال اول استفاده معمولی از چسب ضد بارداری باردار می شوند ، چسب ضد بارداری دارای مزایایی نسبت به سایر انواع ضد بارداری است، و مزایای چسب ضد بارداری بارداری به شرح زیر است :

نیاز به قطع رابطه جنسی برای جلوگیری از بارداری را از بین می برد.

برای استفاده از آن نیازی به همکاری با شریک نیست.

برای بیمارانی که در به خاطر سپردن زمان مصرف قرص مشکل دارند بهترین جایگزین است .

دوز ثابتی از هورمون ها را فراهم میکند.

استفاده از آن برای زنانی که بلعیدن قرص‌ها برایشان مشکل است، راحت‌تر است.

آنها را می توان در هر زمان حذف کرد و اجازه می دهد باروری به سرعت بازگردد.

معده هورمون های چسبنده را جذب نمی کند، بنابراین اگر خانمی استفراغ یا اسهال داشته باشد مناسب است.

قاعدگی را منظم تر، سبک تر و کمتر دردناک می کند.

تسکین علائم قبل از قاعدگی.

کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان ، سرطان رحم و سرطان روده.

کاهش خطر ابتلا به فیبروم، کیست تخمدان و بیماری های غیر سرطانی پستان.

 

عوارض جانبی چسب ضدبارداری آیا استفاده از چسب های ضد بارداری ممکن است ضرر داشته باشد؟ روش‌های هورمونی پیشگیری از بارداری خطر کمی برای برخی از بیماری‌های جدی مانند لخته‌های خون و آنژین صدری را به همراه دارند، علاوه بر برخی از معایب، که عبارتند از:

 

لکه های بارداری قابل مشاهده است.

ممکن است باعث تحریک پوست، خارش و درد شود.

در برابر بیماری های مقاربتی محافظت نمی کند ، بنابراین ممکن است به کاندوم نیز نیاز باشد.

برخی از زنان ممکن است در اولین شروع استفاده از چسب عوارض جانبی موقتی خفیفی داشته باشند، مانند سردرد، حالت تهوع ، حساسیت سینه ها و تغییرات خلقی. این علائم معمولاً پس از چند ماه از بین می روند.

ممکن است باعث خونریزی شدید بین دوره های قاعدگی یا خونریزی بسیار خفیف و نامنظم شود که در اولین سیکل های استفاده از چسب رایج است. برخی از داروها می توانند اثر چسب را کم کنند.

افزایش خطر مشکلات لخته شدن خون، حمله قلبی، سکته مغزی، سرطان کبد، بیماری کیسه صفرا و فشار خون بالا.

تحقیقات نشان داده است که چسب ضد بارداری ممکن است سطح استروژن را در بدن در مقایسه با قرص ضد بارداری خوراکی ترکیبی افزایش دهد .

زنان ممکن است در هنگام استفاده از این چسب در معرض خطر بیشتری از عوارض جانبی مرتبط با استروژن مانند لخته شدن خون باشند تا زمانی که از قرص ترکیبی استفاده می کنند.

استفاده از چسب های ضد بارداری ممکن است علائمی مانند: افزایش وزن، سرگیجه، آکنه، اسهال، گرفتگی عضلات، عفونت و ترشحات واژن، خستگی، احتباس مایعات را به همراه داشته باشد.

 

 چند نکته برای چسب های ضد بارداری

قبل از استفاده از این چسب ها ها چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

قبل از استفاده از چسب های ضد بارداری، باید بسیاری از جزئیات مهم در مورد نحوه استفاده، زمان های مناسب و مکان مناسب برای قرار دادن آن ها را بدانید و نکات زیر مهم ترین نکات در این زمینه است:

قبل از استفاده از چسب ضد بارداری با پزشک خود مشورت کنید آیا قبل از استفاده از چسب ضد بارداری باید با پزشک مشورت کرد؟

همیشه توصیه می شود در اولین بار برای استفاده از چسب ضد بارداری با پزشک متخصص زنان مشورت کنید، در صورت استفاده برای اولین بار باید تا روز شروع سیکل قاعدگی صبر کنید ، در صورت استفاده از چسب ضد بارداری ، شروع دوره روز اول باید اولین چسب را در روز اول جلسه بعدی بمالید، نه اینکه نیاز به روش پشتیبان پیشگیری از بارداری باشد، اما اگر از چسب ضد بارداری که از روز یکشنبه شروع می شود استفاده می کنید، باید اولین چسب استفاده شود. در اولین یکشنبه پس از شروع قاعدگی، و باید در هفته اول از یک روش پیشگیری از بارداری پشتیبان استفاده کنید.

 

انتخاب محل مناسب برای قرار دادن چسب ضد بارداری ممکن است که به دوش، ورزش و شنا که استفاده از تکه های پیشگیری از بارداری، و آن است که توصیه برای جلوگیری از لباس های تنگ که ممکن است شما با مالش و زیر راهنمایی برای انتخاب محل مناسب برای قرار دادن تکه های پیشگیری از بارداری عبارتند از:

چسب را می توان روی باسن، بازو، پایین شکم یا بالاتنه اعمال کرد. نباید روی سینه یا در جایی که اصطکاک دارد مانند زیر سوتین قرار داده شود. توصیه می شود آن را روی پوست تمیز و خشک بمالید. از نواحی پوست قرمز، تحریک شده یا شکسته خودداری کنید.

لوسیون ها، کرم ها، پودرها یا مواد آرایشی را روی ناحیه پوستی که چسب قرار دارد استفاده نکنید. در صورت بروز سوزش پوست، چسب را بردارید و یک چسب جدید را در ناحیه دیگری بمالید.

 

نحوه قرار دادن چسب ها :

چسب ضدبارداری چسب های ضد بارداری به راحتی روی پوست اعمال می شوند و در اینجا نکاتی در مورد نحوه قرار دادن چسب های ضدبارداری روی پوست به روش صحیح آورده شده است:

کیسه چسب را با احتیاط باز کنید. از ناخن برای بلند کردن یک گوشه چسب ضد بارداری استفاده کنید. چسب و آستر پلاستیکی را از کیسه جدا کنید، سپس نیمی از آستر محافظ شفاف را جدا کنید. مراقب باشید که چسب را برش ندهید، تغییر ندهید یا آسیب نرسانید. سپس سطح چسبنده چسب روی پوست اعمال می شود و بقیه آستر برداشته می شود. قسمت بالای پوست را با کف دست به مدت 10 ثانیه محکم فشار دهید. چسب را روی پوست صاف کنید، مطمئن شوید که لبه ها به خوبی چسبیده اند. پس از برداشتن وصله، آن را با کناره های چسبنده به هم از وسط تا کرده و در ظرف محکمی قرار داده و داخل سطل زباله می اندازند. هر گونه چسب باقی مانده روی پوست با روغن بچه یا لوسیون پاک می شود. زمان تعویض چسب های ضد بارداری زمان‌های خاصی وجود دارد که چسب‌های ضدبارداری در آن قرار می‌گیرند، به طوری که باید این زمان‌ها رعایت شود و در زیر جزئیات زمان‌های تعویض چسب ضد بارداری آورده شده است:

 

چسب باید یک بار در هفته به مدت سه هفته تعویض شود. گذاشتن چسب ضد بارداری جدید بر روی بدن هر هفته – در همان روز هفته – به مدت سه هفته متوالی. هر چسب جدید را در ناحیه متفاوتی از پوست بمالید تا از تحریک جلوگیری شود. چسب ضد بارداری در هفته چهارم که پریود می شود استفاده نمی شود.

 

پس از پایان هفته چهارم، یک چسب جدید استفاده می شود و در همان روز هفته قرار می گیرد که چسب در هفته های قبل اعمال شده است. چسب ضد بارداری را به طور مرتب چک کنید همیشه چسب را به طور مرتب بررسی کنید تا مطمئن شوید که هنوز در جای خود است. اگر چسب به طور جزئی یا کامل جدا شده و قابل استفاده مجدد نیست، باید فوراً آن را با یک چسب جدید جایگزین کنید. چسبیده به خود یا سطح دیگری و یا در صورت وجود مواد دیگری به آن چسبانده شده است استفاده از چسب یا پوشش های دیگر برای ثابت نگه داشتن وصله ممنوع است.اگر چسب بیش از 24 ساعت به طور جزئی یا کامل جدا شده باشد، باید چسب جدید اعمال شود و یک روش پشتیبان پیشگیری از بارداری باید به مدت یک هفته استفاده شود.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *