پیشنهادات شگفت انگیز

سبد خرید

کاربری:

ارزش غذایی گوشت گوساله

ارزش غذایی گوشت گوساله

ارزش غذایی گوشت گوساله فواید خواص و مضرات گوشت گاو و روش صحیح استفاده از آن

گوشت گوساله یا به عبارت دیگر گوشت گاو، در دسترس ترین در بین محصولات گوشت قرمز می باشند. به این نکت جالب توجه کنید که 53 درصد از تولیدات گوشت قرمز به گوشت گاو و 47 درصد به گوشت گوسفند تعلق دارد..
در این بخش ما قصد داریم تا اطلاعاتی را در خصوص ارزش غذایی و ویژگی ها و فواید گوشت گوساله و گاو و مضرات این گوشت و راه حل این مضرات را به شما نشان دهیم.

املاح و مواد مغذی گوشت گوساله و گاو و فواید آن:

در گوشت گوساله انواع مواد معدنی چون روی، فسفر، آهن، کراتین و  انواع ویتامین های خانواده B وجود دارند. روی موجود در گوشت گوساله منجر می شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت گردد. فسفر در سوخت و ساز چربی و پروتئین ها نقش اساسی دارد.

همان طور که قبل تر نیز عنوان گردید، گوشت گوساله مملو از نیاسین میباشد. این ویتامین بر روی کارکرد مغز تاثیر مثبتی دارد. همچنین نیاسین موجود در گوشت قرمز باعث درمان التهاب مفاصل و کنترل کلسترول خون می شود. همچنین مجموعه ویتامین های خانوادهB که در گوشت وجود دارند؛ باعث بهبود سرطان و کلسترول می شوند. در ویتامین های موجود در گوشت قرمز تیامین وجود دارد، تیامین باعث بهبود اختلالات قلبی و گوارشی می شود.

نقش پروتئین درگوشت گوساله و گاو:

پروتئین حامل اکسیژن در خون انسان میباشد. لذا هر میزان اکسیژن رسانی در بدن بهتر باشد،کارکرد ریه بهبود می یابد. همچنین این اکسیژن موجب می گردد تا اکسیژن عضلات تامین گردد و فعالیت های ایمنی بدن بهبود یابند.

فواید و ارزش غذایی گوشت گاو و گوساله:

گوشت گاو یا گوساله ارزش غذایی بالایی دارد. 100 گرم ازگوشت گوساله شامل 58 درصد روی، 39 درصد سلنیوم، 34 درصد آهن، 29 درصد مس، 8 درصد پتاسیم، 5 درصد منیزیم و 5 درصد سدیم میباشد.

گوشت گوساله برای تقویت بدن مناسب میباشد. البته اینگوشت دیر هضم میباشد.گوشت قرمز باعث تولید گلبول قرمز می شود؛ لذا غلظت خون افزایش می یابد. ازگوشت گاو یا گوساله برای بهبود هر چه سریع تر بیماری های ریوی، کبد و روده میباشدفاده می شود.

آیا گوشت گوساله از نظر چاقی و اضافه وزن:

چربی موجود در گوشت گاو از نوع اشباع شده میباشد و میزان ترانس بالایی دارد.این گوشت دیر هضم میباشد و چربی بالایی دارد. لذا از این گوشت برای چاقی میباشدفاده می شود.چربی ترانس باعث ضرر به قلب می شود. البته گوشت قرمز دارای اسید لینولئیک میباشد. افراد زیادی بر این باور هستند که مصرف گوشت قرمز باعث افزایش تری گلیسیرید و کلسترول می شود. باید توجه کنید که حذف گوشت قرمز منجر می شود تا بدن با فقدان کلسترول رو به رو شود. اگر کلسترول در بدن کاهش یابد، کبد اقدام به تولید کلسترول می نماید. این کلسترول مستقیم وارد خون می شود و تاثیر بدی بر بدن دارد.

لذا به صورت کلی پیشنهاد می شود تا مصرف گوشت قرمز در بدن کنترل شود. گوشت گاو فاقد فیبر و آنتی اکسیدان است. توجه کنید که آنتی اکسیدان ضد سرطان است. البته پخت گوشت در دمای بالا خطرناک میباشد. پختن در دمای بالا منجر می شود تا هیدروکربن در گوشت ایجاد شود که سرطان زا میباشد.

راه حل مشکل مضرات گوشت گاو و روش صحیح پخت:

  1. روش پخت صحیح را انتخاب کنید. به عبارت دیگر گوشت ها را در دمای پایین و به مدت طولانی طبخ نمایید.
  2. مصرف سبزیجات را همراه با گوشت قرمز افزایش دهید.
  3. گوشت های قرمز و مخصوصا گوشت گاو به خودی خود دارای چربی هستند لذا گوشت خریداری شده بهتر است که چربی کمتری داشته باشد.
  4. از گوشت های قرمز ارگانیک استفاده نمایید. زیرا این حیوانات فاقد هورمون رشد هستند و برای خانم ها ی باردار و همچنین کودکان هیچگونه مضراتی ندارند.
  5. گوشت گوساله نیاز به پخت زیاد و تغییر رنگ ندارد زیرا پخت بیش از اندازه باعث از بین رفتن آهن گوشت خواهد شد.

شما میتوانید از محصولات دسته گوشت گوساله از فروشگاه دارا پروتئین بازدید نمایید. لازم به ذکر است که این محصولات تحت نظارت سازمان دامپزشكى کل تهران میباشد و تمامی محصولات ما توسط كارشناسان دامپزشك و متخصصين صنايع غذايى نظارت و توليد میشود.

همچنین برای مشاهده آموزش های بیشتر از صفحه آموزش های آشپزی در دارافود دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید