شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
کاهش هزینه های تولید مرغ با به روز رسانی سامانه سماسط
 
مرغ کیلویی
 
اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور بیش از ۲۸ اتحادیه استانی و ۴۰۰ شرکت تعاونی مرغداران گوشتی تولید بالغ بر ۸۰ درصد مرغ گوشتی کشور را به عهده دارد.
به گزارش کاج پرس به نقل از پات؛ صدرا علی اکبر خانی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی در گفتگویی اختصاصی با این دفتر ضمن بیان این مطلب گفت: ماموریت اصلی اتحادیه سراسری کاهش هزینه های تولید ؛دفاع از حقوق صنفی اعضا ؛بازاریابی و بازار رسانی محصولات تولیدی اعضاء و تامین نهاده های مورد نیاز است.
وی خاطر نشان کرد:با راه اندازی سامانه بازارگاه از سوی وزارت جهاد کشاورزی از یک سو نهاده به دست تولید کننده واقعی می رسد و از طرف دیگر از خطاهای فردی مدیران تشکل های جلوگیری می شود.البته این سامانه هنوز اشکالات مختصری دارد که با تلاش مجدانه همکاران وزارت جهاد کشاورزی مرتفع می گردد.
مهندس علی اکبرخانی در ادامه عنوان کرد:اتحادیه مرکزی مرغداران گوشتی به عنوان نماینده ۲۴ هزار بهره بردار ؛وظیفه چانه زنی و حمایت از تولید کننده را به عهده دارد به همین منظور تقاضای تجدید نظر در قیمت مرغ زنده از درب مرغداری ها را به کارگروه ستاد تنظیم بازار ارائه داده ایم.زیرا تولید در شرایط کنونی با افزایش چشمگیر قیمت کرایه حمل که جزو لاینفک بهای تمام شده محصول به حساب می آید. همچنین افزایش نامتعارف ریز مغذی ها و واکسن های طیور همچنین افزایش قیمت جوجه یک روزه که خود دلیل منطقی برای افزایش قیمت مرغ گوشتی است حتی قیمت مصوب نهاده های دولتی (ذرت؛کنجاله ی سویا) با سیر صعودی ۱۵ درصدی مواردی است که در قیمت تمام شده لحاظ نگردیده است. ادامه شرایط موجود قطعا روند تولید مرغ را دچار مخاطره می کند.
ضمنا مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به لزوم حذف واسطه های غیر ضرور در فرایند توزیع گوشت مرغ که حظ وافر می برند اظهار داشت: اتحادیه های ملی و استانی می بایست پر رنگ تر از گذشته ایفای نقش نمایند.
وی در ادامه تاکید کرد: تعدد تشکل در حوزه صنعت طیور موجب شده که آنچنان که باید و شاید نتوان از حقوق اعضاء دفاع کرد و تمرکز مدیریت هم از بین رفته است.بایستی هر چه سریع تر بحث یکپارچگی تشکلها به منظور انسجام بخشی در این صنعت مولد انجام پذیرد و دولت محترم باید اعتماد لازم جهت برون سپاری و تصدی گری را در بدنه این صنعت ایجاد کند تا این اتحادیه ها بتوانند از طریق مرغداری قراردادی صفر تا صد تولید و بازار رسانی محصول را به عهده داشته باشند
مهندس علی اکبرخانی در پایان خبر داد:در حوزه آموزش؛تحقیقات و ترویج و برنامه ریزی تولید به زودی سامانه ای طراحی و راه اندازی می شود تا بر اساس تقویم مشخصی تولید انجام پذیرد .قطعا با این روش می توان از انباشت احتمالی محصول پیشگیری شود و در برهه های زمانی خاصی از سال کمبود مرغ گوشتی در بازار مشاهده نگردد.
 
 


شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

کد خبری: 607

 

---------------------------------

کاج پرس ؛ برای اطلاع روزانه از اخبار و سیاستهای بخش کشاورزی به ما بپیوندید  جهت عضویت کلیک نمایید: 

 

اینستاگرامتل

 

 

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .