کباب

انواع کباب های لذیذ دنیا

کباب یکی از پر طرفدارترین غذاها در دنیا است که با گوشت قرمز و گوشت سفید و انواع ادویه بسته به منطقه جغرافیایی طبخ و سرو می شود. شما چقدر کباب دوست دارید؟ چند نوع کباب را تا کنون امتحان کرده اید؟ روش پخت و افزودنی هایی که برای مزه دار کردن گوشت استفاده می شود در نقاط مختلف دنیا باهم متفاوت بوده و باعث تنوع در طعم کباب ها می شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا لذیذترین کباب های دنیا را به شما معرفی کنیم.

جایگاه کباب در ایران و جهان

ایران در صدر کشورهایی که کباب به عنوان اصلی ترین غذا در بین مردم شهرت دارد، مطرح است. در طی سال ها و قرن‌ها، این غذا تکامل و تنوع زیادی در این کشور پیدا کرده باشد. کباب‌ها در ایران، اغلب همراه برنج یا نان تازه سرو می‌ شوند. از انواع آن می توان  به کباب برگ، کباب کوبیده، کباب حلزونی، جوجه کباب، شیشلیک، کباب بره، کباب چنجه، کباب ترش، کباب سلطانی و ماهی کباب اشاره کرد.

آمریکایی ها را می توان سردمدار کباب ها دانست. هرچند که «باربیکیو» که یکی از انواع کباب در جهان است به پای کباب های ایرانی نمی رسد. فارغ از مهارت آمریکایی ها در درست کردن کباب، بسیاری فرهنگ این خوراکی را به کشور هایی مانند آرژانتین و آفریقا نسبت می دهند. در اسناد تاریخی مشخص نیست که ریشه کلمه «باربیکیو» یا همان «کباب» از کجا نشات می گیرد. یکی از فرضیات این است که این واژه از «باربائوکا» (barbacoa) گرفته شده؛ لغتی که کاوشگران اسپانیایی هنگام مواجهه با روش آشپزی مردم بومی کارائیب به کار برده اند. به هر حال کلمه باربیکیوی امروزی که ما با آن آشنایی داریم، روش های مختلفی مانند گریل، قرار دادن بر روی آتش و منقل های سنگی را شامل می شود. مناطق مختلف از آسیا تا آفریقا و اروپا رویه های متفاوتی برای این کار در پیش گرفته اند.

جالب و آموزنده
معرفی انواع پاستا های خوشمزه

کباب بولگوگی (Bulgogi)، کشور کره

کباب بولگوگی یکی از معروف ترین غذاهای کره ای است که طرفداران زیادی در این کشور دارد. این کباب در بین بهترین کباب های کشورهای جهان از گوشت راسته، فیله یا قلوه گاه گاو تهیه می شود.

beef-bulgogi

برای این کار گوشت را به صورت ورقه های نازکی در آورده و در سسی که از دانه کنجد، روغن کنجد، پیازچه، فلفل سیاه، سیر تهیه شده، می خوابانند. سپس گوشت ها را بر روی یک توری قرار داده و بر بالای آتش گریل می کنند. این کباب در کنار پلو و سبزیجاتی مانند کاهو سرو می شود.

کباب کالوآ کباب برعای (Braai)، آفریقای جنوبی

برعای یک کباب لذیذ است که آن را متعلق به سفید پوستان آفریقای جنوبی می دادند.

کباب کالوآ

برای تهیه این نوع کباب گوشت گوسفند و سوسیس را با یک سس مخصوص آفریقایی مزه دار می کنند. بعد بر روی یک توری قرار می دهند. سپس توری را بر روی یک منقل پایه بلند قرار می دهند تا تکه های گوشت بپزد. این غذا معمولا به همراه پوره آرد ذرت به نام pap سرو می شود.

کباب ترش، ایران

کباب ترش یا بـه‌قول شمالی‌ها ترشه‌کباب هم از غذا هاي محلی و خوش‌طعم اسـت. گوشت گوسفند یا گوساله در آن بـه‌کار گرفته می شود.

کباب ترش

هم چنین برای طعم گرفتن، در آن گردوی چرخ‌شده، سبزی‌هاي خوش‌عطر، سیر و پیاز با نقش‌آفرینی تأثیرگذار رب انار وجود دارد.

کباب پاچامانکا، پرو

یکی دیگر از خوشمزه ترین انواع کباب در جهان، کباب پاچامانکا نام دارد. پاچا در زبان محلی به معنای خاک و زمین و مانکا به معنی کوزه است.این نام دقیقا به روش کباب کردن گوشت اشاره دارد. برای پخت این کباب از انواع گوشت بره، گوسفند، مرغ، گاو استفاده می کنند. آن را با ادویه های مختلف مرینیت کرده و پس از مزه دار شدن و همراه با سبزیجاتی مثل سیب زمینی، لوبیا سبز، ذرت و فلفل چیلی کباب می کنند.

جالب و آموزنده
درباره سرگذشت کروسان چه می دانید؟

روش پخت این کباب به این صورت است که ابتدا سنگ ها را روی آتش داغ می کنند. بعد گوشت را روی آن ها قرار می دهند. در آخر آتش را با انواع برگ، علف و خاک می پوشانند و اجازه می دهند تا گوشت به مدت ۲ ساعت با حرارت سنگ های داغ شده بپزد و کباب شود.

تیکا بوتی (Tikka Boti)، نواحی جنوبی آسیا

کباب تیکا بوتی بسیار لذیذ، خوش عطر و سرشار از طعم‌هایی است که مهمان‌ها را سورپرایز می‌کند. برای لطیف کردن بافت گوشت از میوه خرد شده پاپایا استفاده می کنند اما طعم میوه را به کباب نخواهد داد.

Tikka Boti

برای تهیه این کباب از سیخ‌های بلند استفاده می‌شود. در طبخ این کباب از گوشت گوسفندی، جوجه یا سبزیجات نیز استفاده می کنند.

تندور کباب، هند

کباب معروف کشور هند است. احتمالا نام چیکن تندوری را شنیده باشید. تندور یک اجاق خشتی است که ما آن را با نام تنور می‌شناسیم. علاوه بر مرغ، انواع مختلف گوشت را می‌توان به روش تندوری کباب کرد.

کباب یاکیتوری (Yakitori)، کشور ژاپن

یاکیتوری، یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی است که از مرغ تهیه می شود. برای درست کردن این نوع کباب در بین معروف ترین کباب های کشورهای جهان، تکه های مرغ را به سیخ هایی از جنس بامبو می کشند و بر روی ذغال چوب می پزند.

یاکیتوری

برای مزه دار کردن تکه های مرغ نیز از سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک استفاده می شود.

سوولاکی، یونانی

یکی از غذاهای خیابانی یونان، سوولاکی نام دارد. این غذا یک نوع کباب فوری است که در رستوران های کنار جاده ای با تکه های گوشت و سبزیجات روی منقل تهیه می شود. روش طبخ آن به این صورت است که ابتدا گوشت ها را طعم دار می کنند و به سیخ می کشند و سپس همراه نان پیتا، سیب زمینی سرخ کرده و چاشنی های مختلف سرو می کنند.

جالب و آموزنده
معروفترین سرآشپز دنیا کدام است؟ + عکس

سخن پایانی

کباب کردن گوشت و سبزیجات یکی از بهترین و سالم ترین و در عین حال خوشمزه ترین روش های طبخ در دنیاست. اینکه در هر منطقه ای کباب به چه طریقی و با همراهی چه ادویه هایی طبخ میَ ود، باعث ایجاد طیف بزرگی در این دسته غذایی شده. شما هم اگر به یکی از کشور هایی که در محتوا به آن ها اشاره کردیم، مسافرت داشتید؛ حتما تجربیاتتان را برای ما هم بنویسید.

اگر این مطلب برای شما مفید بود آن را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید:

https://b2n.ir/k45286yun.ir/v7usn8
https://cutt.ly/jRRPpumhttp://iwo.ir/njg62
https://1ea.ir/2f5Z0KIChttps://bit.ly/3m43CCq

پیشنهاد ما به شما

ماهی کخو

روش‌های طبخ ماهی در جنوب ایران + طرز تهیه ماهی کخو یا شانک صورتی با حشو، غذای لذیذ جنوبی

ماهی بخشی جدانشدنی از عادات غذایی و فرهنگ مردم جنوب ایران است. جنوبی‌ها ماهی را …

دیدگاهتان را بنویسید