شرایط اجرای فوم پاششی

شرایط اجرای فوم پاششی

شرایط اجرای فوم پاششی

اجرای فوم پاششی پلی یورتان تحت تأثیر چه شرایطی قرار دارد؟

 

همانگونه که در مقالۀ نحوۀ اجرای فوم پاششی پلی یورتان توضیح دادیم، یکی از مزایای فوم پاششی، روش اجرای آن است زیرا به آسانی و با سرعت انجام می گیرد و فوم مایعی که پاشش (اسپری) می شود قادر است انواع سطوح سخت دسترس و پیچیده را بپوشاند. اما باید توجه داشته باشیم که شرایط محل پروژه در نحوۀ اجرای این عایق، میزان فوم مصرفی، هزینۀ نیروی کار و در نتیجه قیمت نهایی آن تأثیرگذار است. بنابراین در این مقاله تلاش داریم تا دربارۀ تأثیر شرایط، توضیحاتی را ارائه دهیم.

مهم ترین عامل در هنگام پاشش فوم پلی یورتان، وضعیت دمایی محل مورد نظر است به طوری که در دمای پایین (زیر 25 یا 20 درجه سانتیگراد) مصرف مواد پلی یورتان بیشتر می شود و برعکس، هرچه هوا گرمتر باشد، مایع پاششی بهتر افزایش حجم پیدا می کند و در نتیجه مصرف مواد کمتر می شود.

فضای باز و احتمال وزش باد در محل اجرای پروژه نیز، عامل دیگری است که در میزان مواد مصرفی و برآورد هزینه ها دخالت دارد؛ اجرای فوم پاششی در فضاهای بسته (بدون پنجره یا با پنجره های بسته) که نگرانی از جانب وزش باد وجود ندارد،  با هدررفت کمتری در مصرف مواد پلی یورتان پاششی همراه است.

نوع سطحی که قرار است پاشش روی آن انجام شود هم، عامل تعیین کنندۀ دیگری در هنگام اجرای عایق پاششی پلی یورتان است. دیوار، کف یا سقف هر یک میزان متفاوتی از مواد پلی یورتان را مصرف می کنند به طور مثال مقدار مصرف مایع فوم در سقف بیشتر است و برعکس، هنگام پاشش روی کف هیچ گونه هدررفتی در مواد مصرفی وجود ندارد. هم چنین وجود خلل و فرج در سطح از اهمیت زیادی در هنگام اجرای پاشش برخوردار است مثلاً برای پوشش دیواری که آجرهای آن بندکشی نشده، قطعاً مواد پلی یورتان بیشتری باید استفاده شود. از طرفی، شکل سطح نیز باید مورد توجه قرار گیرد. مثلاً سقف گالوانیزۀ کرکره ای چند درصد به متراژ مورد نظر برای پاشش فوم می افزاید و این افزایش متراژ در سطحی از ایرانیت بیشتر هم می شود.

صاف بودن، گنبدی بودن یا شیروانی بودن نیز در مقدار مواد پلی یورتان مصرف شده و محاسبات نهایی اثر فراوانی دارد. هوابند کردن و پر کردن کامل درزها در سقف شیروانی به خصوص تاج وسط آن موجب افزایش در استفاده از مایع پلی یورتان می گردد. به همین طریق در ساختمان هایی که سقف آنها از عرشه فولادی ساخته شده، مواد بیشتری برای پر کردن از زوایای مختلف باید به کار رود.

بنابراین کارشناسان و مجریان اجرای فوم پاششی پلی یورتان در گام نخست، تمام شرایط فوق را با جزئیات مورد بررسی دقیق قرار می دهند و سپس میزان مواد پلی یورتان موردنیاز، نیروی متخصص برای اجرا و قیمت نهایی را تعیین می کنند.

 

ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نظرات (2)
  • نجاریان
    نجاریان 1 سال پیش
    قیمت اجرا در متر مربع
    • نبوغ بهینه گستر
      نبوغ بهینه گستر 1 سال پیش
      وقت بخیر هزینه پروژه های فوم پاششی پلی یورتان دو قسمت مواد اولیه و هزینه اجرا تقسیم می شود در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم مواد اولیه فوم پاششی پلی یورتان بین 90 تا 130 هزارتومان می باشد. (مواد اولیه خارجی قیمت بالاتری دارند) و هزینه اجرای خدمات فوم پاششی پلی یورتان برای استان های مختلف متفاوت است که بین 12 تا 35 هزار تومان برای هر کیلو می باشد. برای استعلام قیمت و مشاوره و بازدید رایگان با واحد فروش شرکت نبوغ بهینه گستر در تماس باشید تا از شرایط ویژه فروش نیز بهره مند شوید: خانم کمالی: 09120048544 مهندس حسینی: 09127761470 واتساپ مستقیم: 09120043544 موفق باشید

دسته بندی


مطالب مرتبط


نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش دوم)
  • 1401/2/31
  • نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش دوم)

    اجرای فوم پاششی به دانش و تخصص نیاز دارد. در صورت عدم آشنایی با شرایط و نکات اجرای این فوم، مشکلات زیادی مثل عدم چسبندگی، ترک خوردگی، سوختگی، کاهش دانسیته و از دست دادن خواص هوابندی و عایق بندی برای فوم پیش می آید.

    فوم پاششی، بهترین عایق برای سالن های پرورش قارچ
  • 1401/2/27
  • فوم پاششی، بهترین عایق برای سالن های پرورش قارچ

    در سالن های پرورش قارچ دو عامل دما و رطوبت مهم تر از سایر عوامل هستند و فوم پاششی پلی یورتان بهترین عایقی است که ضمن مقاومت در برابر رطوبت سالن، می تواند دمای ثابت و مناسب سالن را برای کشت و رشد قارچ در فصل های مختلف حفظ کند.

    نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش اول)
  • 1401/2/24
  • نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش اول)

    اجرای فوم پاششی یا فوم اسپری پلی یورتان نیاز به دانش و تخصص نسبت به مواد اولیه و نیز رعایت نکاتی دارد که اگر مورد توجه قرار نگیرد، ساختار و کیفیت فوم آسیب خواهد دید و درنتیجه کارایی لازم به عنوان یک عایق را از دست خواهد داد.

    بازیافت فوم پاششی
  • 1401/1/23
  • بازیافت فوم پاششی

    بازیافت ضایعات فوم پلی یورتان همواره یکی از دغدغه های دانشمندان بوده است به نحوی که در نتیجۀ کوشش های آنان ثابت شده که ضایعات انواع فوم از جمله فوم پاششی پس از اجرای روش بازیابی مکانیکی یا شیمیایی قابل بازیافت است و می تواند هم به عنوان محصول جدید و هم مواد اولیه در تولید مجدد مورد استفاده قرار گیرد.

    مقایسه فوم پاششی سلول بسته و سلول باز
  • 1401/1/9
  • مقایسه فوم پاششی سلول بسته و سلول باز

    فوم پاششی پلی یورتان در دو نوع سلول بسته و سلول باز قابل اجرا است. هر کدام از این دو نوع دارای ویژگی هایی هستند که آنها را برای عایق بندی متفاوتی مناسب می سازد. با مقایسه فوم سلول باز و سلول بسته می توان با کاربرد صحیح هر یک از آن ها آشنا شد.

    فوم پاششی پلی یورتان (polyurethane spray foam) چیست؟ [توضیحات کامل]
  • 1400/8/9
  • فوم پاششی پلی یورتان (polyurethane spray foam) چیست؟ [توضیحات کامل]

    فوم پاششی پلی یورتان یک عایق پیشرفته و بهینه است و در انواع سلول بسته و سلول باز می تواند عایق حرارت، رطوبت و صوت باشد. ضریب مقاومت حرارتی بالا، اجرای آسان و سریع، توانایی پوشش تمام درزها و عایق بندی سطوح گوناگون و شکل های پیچیده می توان در ساختمان و صنایع استفاده شود.