مُرَحَّم‌های علی میرصادقی

زمان حدودی مطالعه: ۴دقیقه

چرا مردها راحت‌تر می‌تونن بد بودن رابطه رو تحمل کنن؟‌‌

روان شناسان تکامل‌نگر میگن خانم‌ها از هزاران سال پیش تا امروز به بیشترین چیزی که احتیاج داشتن آرامش بوده، چرا؟‌‌ روان شناسان تکامل نگر میگن میزان شیری که در مادر تولید می‌شود، با احساس راحتی و آرامش او رابطه‌ی مستقیم داره این مساله ناشی از هورمون اکسی توسین در مغز هست.‌‌
زنان به خاطر طبیعت و ژن خاصشان می‌خواهند با حفظ بیشترین آرامش، امکان زنده ماندن فرزندشان را بالا ببرند اما مردان چی؟!‌‌ مردان چون در هزاران سال گذشته بیشتر نقش شکارچی داشتن، از قدیم حالت گوش بزنگی، یک مهارت بقایی برای آن‌ها بوده. بنابراین مردان در مقابل تولید اضطراب همیشه احتمال بقای بیشتری داشتن دقیقا برعکس خانم‌ها‌‌.
‌‌هیچ کس از شرایط پر فشار و پر اضطراب رابطه خوشش نمی‌آید اما سیستم فیزیولوژیک مردان برای تحمل سختی‌ها در رابطه بالاتر هست به همین خاطر می‌تونن راحت‌تر از صحبت کردن و مذاکره راجع به مشکلات فرار کنن‌‌. زن‌ها اصرار دارن که زودتر با گپ و گفتو شنود مشکلات را حل کنن اما اکثر اوقات این مردان هستند که با نشنیدن، مشکلات و اضطراب‌ها را حمل می‌کنند‌.
‌‌علت اینکه مردان تلاش می‌کنن تا با کناره گیری از بحث، ساکت ماندن و اجتناب، از بحث کردن پرهیز کنن هم تقریبا به این موضوع ربط داره
مردان وقتی درگیر هیجانات و تنش‌های رابطه می‌شوند فشار خونشان زودتر از زن‌ها بالا می‌رود و دیرتر بر می‌گردد و چون این فشار زیادی به آن‌ها می‌آورد، ۸۵٪ اوقات مردان هستند که از بحث‌ها خودداری می‌کنند.
‌‌در واقع مردان یا زنان در خیلی از اوقات نمی‌خواهند به هم آسیب بزنند اما تفاوت‌ها ژنتیکی و تکاملی گاهی اوقات آن‌ها را به سمت رفتارهای ضد رابطه می‌برد که اگر آگاهی خودمان را بالاتر ببریم احتمالا بتوانیم از انجام آن‌ها بیشتر خودداری کنیم.
در ترم پنجم شکوفایی که مربوط به روابط مثبت است به موارد زیر پرداخته شده است:
۱. اصول یک رابطه خوب و شکوفا کننده.
۲. در چه رابطه‌ای بمانم و از از چه رابطه‌ای بیرون بیایم؟
۳. کدام رفتارها احتمال طلاق را بالا می‌برد؟
۴. و ...

به همتون توصیه می‌کنم یه روزی بلاخره با ایده‌ی قشنگ "شکوفایی"در روان‌شناسی آشنا بشین
من در این دوره با کمک تحقیقات اصولی و دانشگاهی به شما میگم چه جوری باید زندگیتون رو جلو ببرین تا به بهترین حالت خودتون تبدیل بشین

دوره ۸۰ ساعته شکوفایی
این دوره مبتنی بر روانشناسی مثبت‌نگر و بر اساس آموزه‌های رئیس سابق انجمن روانشناسی آمریکا و پدر روانشناسی مثبت‌نگر (دکتر مارتین سلیگمن) می‌باشد و اکثر درس‌های آن توسط پژوهش‌های فرا تحلیل و دانشگاهی به اثبات رسیده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.