سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راهنمای خرید عمده دانه های قهوه

با بیش از 70 کشوری که گیاهان قهوه را کشت می کنند، خرید دانه ها برای کافی شاپ تخصصی شما می تواند کاری دلهره آور به نظر برسد. گزینه های تقریباً بی پایانی وجود دارد: قهوه 100? ارگانیک، قهوه تجارت منصفانه، قهوه طعم دار، فقط به نام چند. همچنین باید یک تامین کننده قابل اعتماد پیدا کنید که با ارزش های تجاری شما مطابقت داشته باشد، خواه تعاونی مزارع کوچک قهوه باشد یا واردکننده شخص ثالث.

این راهنما به شما کمک می کند تا در فرآیند منبع یابی حرکت کنید - از نحوه انتخاب قهوه از کدام مناطق برای استفاده در کافه شما، تا تعیین نوع تامین کننده ای که بهترین کار را برای کسب و کار شما دارد.

 

مرحله 1: نمایه طعم خود و کشورهای هدف را انتخاب کنید


سفر تأمین منابع شما باید با مشخصات طعم دهنده ای که می خواهید در کافی شاپ خود به نمایش بگذارید آغاز شود. به عنوان مثال، آیا می خواهید یک اسپرسو با طعم میوه ای به جلو ارائه دهید؟ اگر چنین است، پس به دنبال مخلوط یا قهوه های تک منشا از کشورهایی مانند اتیوپی یا کلمبیا باشید.

همچنین مهم است که بدانیم چگونه روش پردازش قهوه بر مشخصات طعم تأثیر می گذارد. سه نوع فرآیند وجود دارد: طبیعی، شسته یا نیمه شسته/عسلی. این می تواند بسته به آب و هوا، انتخاب کشاورز یا سنت متفاوت باشد، به عنوان مثال در برزیل، فرآیند طبیعی متداول ترین روشی است که بر اساس آب و هوا و سنت استفاده می شود.

بنابراین چگونه پردازش روی مشخصات طعم قهوه تأثیر می گذارد؟ در اینجا یک مرور سریع از سه روش رایج پردازش - و تأثیر آنها بر طعم دانه های قهوه سبز به دست آمده است.

  • طبیعی/شسته نشده: زمانی که گیلاس های قهوه به بلوغ ایده آل رسیدند، کشاورزان آن ها را از درختان چیده ، روی قفسه های خشک کن قرار می دهند و در آفتاب خشک می کنند تا خمیر و موسیلاژ (میوه اطراف دانه) به طور کامل از بین برود. این معمولاً سه تا شش هفته طول می کشد و مشخص شده است که مشخصات طعم روشن تر و بدن پرتر ایجاد می کند. این روش بیشتر در آب و هوای خشک و گرم با رطوبت کم مانند اتیوپی ، برزیل یا یمن استفاده می شود.
  • پالپ طبیعی/عسل: کشاورزان پوست آلبالوهای قهوه رسیده را جدا می کنند، اما موسیلاژ چسبناک و گوشتی داخل آن را دست نخورده باقی می گذارند، قبل از اینکه آنها را در آفتاب خشک کنند، مانند فرآیند طبیعی/شسته نشده بالا. این فرآیند، که معمولاً حدود دو هفته طول می‌کشد و تقریباً به حبوبات توجه می‌شود، شیرینی کلی و طعم متعادلی ایجاد می‌کند. بیشتر در کاستاریکا استفاده می شود.
  • کاملاً شسته شده: کشاورزان پس از چیدن گیلاس‌های رسیده قهوه، آن‌ها را در یک خمره آب قرار می‌دهند و هر چیزی را که شناور می‌شود از آن جدا می‌کنند. سپس کشاورزان از مقادیر زیادی آب برای حذف پالپ و موسیلاژ از گیلاس های باقی مانده استفاده می کنند، لوبیاهای تمیز شده را تخمیر می کنند یا از ماشین برای شستشو استفاده می کنند و در نهایت آنها را خشک می کنند. این فرآیند معمولاً حدود چهار هفته طول می‌کشد و به قهوه اجازه می‌دهد تا مشخصات طعم ذاتی خود دانه را در مقابل پذیرش طعمی از روش پردازش، حفظ کند. این بیشتر در کشورهایی با آب و هوای مرطوب تر، مانند کنیا، که فاقد آب و هوای مناسب برای خشک کردن آفتاب هستند، استفاده می شود. با این حال، در حال حاضر به طور فزاینده ای رایج است که قهوه های شسته شده را در هر مبدای که دانه های عربیکا با کیفیت بالا تولید می کند، مشاهده کنید.

فراتر از پروفیل ها و کشور های طعم دلخواه خود، هنگام تهیه دانه های قهوه باید چندین فاکتور دیگر را نیز در نظر بگیرید. این موارد شامل در دسترس بودن، هزینه، اخلاق تجاری یک مزرعه یا واردکننده خاص و حتی فضای سیاسی یک کشور است. از نظر در دسترس بودن، مناطق یا مزارع خاص می توانند به دلیل ماهیت حساس گیاه قهوه، آرامش را در تولید تجربه کنند.

 

این بدان معناست که ممکن است همیشه به همان تنوع دانه های قهوه از یک تامین کننده خاص دسترسی نداشته باشید. سایر مسائل بالقوه ای که باید هنگام خرید دانه های قهوه سبز به آن توجه کنید عبارتند از تغییر پروفایل طعم و مقادیر زیاد دانه هایی که کمتر از حد معمول هستند یا با مشخصات طعم دلخواه شما مطابقت ندارند.

مرحله 2: تامین کننده خود را انتخاب کنید

اکنون که ایده بهتری در مورد اینکه کدام دانه های قهوه از کدام کشورها با طعم دلخواه شما مطابقت دارند، دارید، آماده انتخاب یک تامین کننده قهوه هستید. اگر قصد دارید دانه های خود را برشته کنید ، دو گزینه اصلی عرضه دارید- واردکنندگان قهوه و منابع مستقیم از مزارع . در اینجا چند فاکتور وجود دارد که باید هنگام ارزیابی مسیر درست برای کسب و کار خود در نظر داشته باشید:

واردکنندگان

  • واردکنندگان قهوه یک ابزار رایج در صنعت قهوه هستند. آن‌ها واسطه‌هایی هستند که دانه‌های قهوه سبز (برشته نشده) را تهیه و در بین برشته‌کنندگان توزیع می‌کنند.
  • مزیت این رویکرد کنترل و تداوم بیشتر بر روی محصول شما است زیرا واردکنندگان مسئول تعیین مشخصات برای هر قهوه و تضمین کیفیت هستند. این به ویژه مفید است زیرا دانه‌های قهوه بسته به فصل و فصل به شدت متفاوت است.
  • برای اینکه یک واردکننده لوبیا را به محل خود و سپس به خریدار منتقل کند، به احتمال زیاد باید حداقل 4.50 دلار به ازای هر پوند برای کسب سود هزینه کند.
  • با این حال ، برخی از چالش ها شامل عدم ارتباط با کشاورز و قیمت بالاتر از خرید مستقیم مزرعه است.
  • این لیست جامع از واردکنندگان قهوه سبز را در حین ارزیابی شرکای واردکننده بالقوه بررسی کنید.

مزارع

  • تامین مستقیم دانه های قهوه از مزرعه برای موفقیت کافه شما مهم نیست. با این حال، بسیاری از کافی‌شاپ‌های تخصصی با مزرعه‌هایی که از آن دانه‌ها می‌خرند، خط تماس برقرار می‌کنند. برای برخی از صاحبان مشاغل، این می تواند به معنای تماس منظم با مزارع تامین کننده آنها باشد. برای دیگران، این به معنای بازدید از آن مزارع، آوردن منابع برای آنها و ایجاد روابط شخصی قوی تر با کشاورزان است.
  • قیمت ضروری که یک کشاورز قهوه تخصصی باید بپردازد (فقط به شکل دانه سبز) برای پرداخت دستمزد قابل زندگی به کارمندان حدود 3.75 دلار در هر پوند است.
  • مزایای اصلی این رویکرد شامل شفافیت، فرصت های ایجاد رابطه با کشاورز و قیمت های پایین تر است.
  • با این حال، یک چالش کلیدی شامل فرآیند صادرات واقعی است. این بسیار دشوارتر از حمل لوبیا به غذاخوری شماست. شما باید یک صادرکننده/واردکننده برای حمل دانه ها از تولیدکننده پیدا کنید و همچنین مالیات ها و مقررات مربوط به انتقال قهوه را به آن سوی مرزها هدایت کنید. برخی از تولیدکنندگان با یک صادرکننده خاص همکاری می کنند تا این فرآیند را برای خریداران خود آسان کنند.

مرحله 3: نمونه قبل از خرید

چه تصمیم به همکاری با یک واردکننده قهوه یا یک مزرعه داشته باشید، نمونه برداری از محصولات شرکای بالقوه خود قبل از خرید، بخش مهمی از فرآیند منبع یابی است. استاندارد صنعتی برای نمونه برداری از قهوه به عنوان "کاپینگ" شناخته می شود که شامل ارزیابی نمونه های قهوه با استفاده از بینایی، بو و طعم است.

در اینجا نحوه کار آن آمده است:

  • نمونه هایی از هر قهوه ای را که می خواهید آزمایش کنید از تامین کنندگان احتمالی درخواست کنید.
  • واردکنندگان و/یا مزرعه ها 250 تا 500 گرم از هر قهوه درخواستی را برای شما ارسال می کنند.
    • نمونه هایی از واردکنندگان ممکن است آماده آسیاب یا به صورت لوبیا سبز شوند که باید قبل از آزمایش کمی تفت دهید.
    • نمونه های مزارع معمولاً به صورت لوبیا سبز به دست می آیند.
  • در صورت لزوم ، نمونه های خود را تفت دهید ، و سطح برشته را در هر قهوه حفظ کنید تا بتوانید همه آنها را به طور دقیق مقایسه کنید.
  • برای ارزیابی هر نمونه، فرآیند "حجامت" را دنبال کنید. شما به نمونه های قهوه برشته شده، آب، یک کتری، فنجان های شیشه ای (پنج تا برای هر نمونه قهوه)، سینی (برای قهوه کامل)، قاشق های چشایی، و یک کاسه آب برای هر نوع قهوه نیاز دارید. اطمینان حاصل کنید که برای تمام مقادیر قهوه ، دما و حجم آب ، اندازه لیوان شیشه ای ، آسیاب کردن و زمان استخراج در طول فرآیند "حجامت" تداوم داشته باشید.
    1. ناحیه «حجامت» را آماده کنید
    2. قهوه خشک را بو کنید
    3. ظروف نوشیدنی را پر کنید
    4. پوسته را بشکنید
    5. پوسته را خراش دهید
    6. قهوه را بچشید
    7. قهوه را دو بار دیگر میل کنید

مرحله 4: قیمت منصفانه را بدانید

برای حبوبات با کیفیت چقدر باید انتظار پرداخت کنید؟ قبل از خرید ، برخی از قوانین کلی برای قیمت منصفانه قهوه را ذکر کنید:

  • قیمتی که یک کشاورز قهوه تخصصی باید از شما بخواهد (فقط به شکل دانه سبز) برای پرداخت دستمزد قابل زندگی به کارمندان خود حدود 3.75 دلار به ازای هر پوند است.
  • برای اینکه یک واردکننده قهوه دانه ها را به محل خود و سپس به شما منتقل کند، به احتمال زیاد باید حداقل 4.50 دلار به ازای هر پوند هزینه کند تا سود کند.
  • شما باید انتظار داشته باشید که هزینه های فوق را به ازای هر پوند برای دانه های قهوه خود و همچنین هزینه اضافی برای کار (به عنوان مثال ، برای تفت دادن و آماده سازی در صورت سرخ کردن قهوه خود) ، بسته بندی ، انرژی و تجهیزات پرداخت کنید. با این حال ، می توانید هزینه تجهیزات خود را با استفاده از فضای برشته مشترک کاهش دهید.

مرحله 5: حبوبات خود را بخرید


اگر هنوز هم قصد دارید دانه‌های خود را برشته کنید، با واردکننده قهوه یا تامین‌کننده مزرعه مورد علاقه خود برای خرید و ارسال دانه‌های مورد علاقه خود بر اساس نتایج «حجامت» همکاری کنید.

از طرف دیگر، اگر برشته کردن دانه ها بخشی از برنامه تجاری شما نیست، می توانید قهوه را نسبتاً آسان و مقرون به صرفه از یک روستر عمده خریداری کنید. یکی از مزایای اصلی این رویکرد این است که شما می توانید غذاهای برشته مختلف را ارائه دهید و تنوع بیشتری را به مشتریان ارائه دهید زیرا نیازی نیست نگران فروش مقدار زیادی از یک نوع خاص قهوه باشید.

اگر تصمیم به خرید قهوه از یک روستر عمده فروشی دارید، انتخاب قهوه مناسب برای کسب و کار شما تا حد زیادی به سلیقه و دسترسی بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر به نوع قهوه ای که می خواهید بفروشید دسترسی محلی ندارید، باید هزینه و زمان اضافی برای ارسال قهوه از یک روستر در شهر یا ایالت دیگر را در نظر بگیرید. همچنین ممکن است بخواهید در نظر بگیرید که آیا یک حساب عمده فروشی با یک برشتر شامل آموزش و/یا تجهیزاتی است که می تواند هزینه خرید و برشته شدن قهوه شما را جبران کند.

هنگام خرید عمده لوبیا باید به چند نکته توجه کنید:

  • انواع کباب: آیا آنها در روشن، متوسط، تیره یا ترکیبی از هر سه تخصص دارند ؟
  • ترکیبات و منشاهای منفرد : آنها چه تنوعی از نظر ترکیب در مقابل قهوه های تک منشا ارائه می دهند؟ هر کدام از ترکیبات آنها شامل چه لوبیا است؟
  • خاستگاه ها: کدام خاستگاه های خاص را به طور منظم حمل می کنند؟ هر چند وقت یک‌بار قهوه‌هایی با منشأ دیگر در آنها وجود دارد و آیا این قهوه‌ها به صورت عمده در دسترس هستند؟
  • شرایط عمده فروشی: آیا آنها از شما می خواهند که از یک قهوه خاص برای اسپرسو استفاده کنید؟ آیا محدودیت یا گزینه های متفاوتی برای خریداران عمده وجود دارد؟
  • مزایای اضافی: آنها چه امتیازاتی را به دارندگان حساب عمده فروشی خود ارائه می دهند؟ آیا آنها شامل آموزش و/یا تجهیزات می شوند؟
  • قیمت گذاری: چه قیمت گذاری یا تخفیف هایی را به مشتریان عمده فروشی ارائه می دهند؟
  • جدول زمانی سفارش: با توجه به ماهیت حساس قهوه، جدول زمانی شما برای سفارش قهوه عمده فروشی برای اطمینان از یک محصول با کیفیت و طعم بسیار مهم است. اکثر برشته های عمده فروشی دستورالعمل هایی برای ذخیره و سفارش قهوه خود ارائه می دهند. به طور کلی ، برنامه ریزی کنید که از قهوه های کامل لوبیا در یک هفته پس از تحویل و اسپرسو در مدت 12 هفته از تاریخ برشته شدن استفاده کنید.

 

منبع : اسپرسو میکر