شاهکار تترلند؛ قیمت خریدوفروش تتر برابر است!

تترلند با برگزاری رویدادی در هتل اسپیناس پالاس تهران به‌مناسبت گذر از چهارمین سال فعالیتش‌، هویت جدید خود را رونمایی کرد. در ابتدای این رویداد، فرنگیس حسینی، مدیر بازاریابی تترلند، از تحقیقات و نظرسنجی‌هایی سخن گفت که به ریبرندینگ تترلند منجر شده بود‌.

به‌گفته وی، طبق این نظرسنجی‌ها  از دید کاربران «امنیت» در سکوی تبادل تترلند موضوعی ازپیش‌حل‌شده و تترلند در این موضوع موفق بوده است.

برای ارضای نیاز کاربران همگام با به‌روز‌بودن، اقدامات ریبرندینگ متناسب با اهداف جدید انجام شد و تترلندی که کاربران همیشه آن را به راحتی استفاده و سادگی می‌شناختند، در قامت جدیدی به‌روز و لوگو جدید این سکوی رمزارزی با شعار «سادگی نهایت هوشمندی است» رونمایی شد. ناگفته نماند این لوگو در قالب NFT در OpenSea نیز قرار گرفته است.

درادامه رویداد حیدری، مدیر فنی تترلند، از اقدامات تیم فنی گزارش‌هایی ارائه داد که ازجمله آن‌ها می‌توان به استفاده از فرایند چرخش کیف‌پول‌های آدرس‌متغیر اشاره کرد تا کاربران از خطر مسدودی و تحریم دارایی‌های دیجیتالشان در امان باشند.

مدیر فنی تترلند ادامه داد:

«موضوع تضمین امنیت در فضای رمزارزها از دغدغه‌های مهمی است که همه سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه با آن مواجه‌اند؛ ازجمله این ریسک‌ها احتمال مسدودشدن دارایی ایرانی‌هاست که به‌دلیل انتقال رمزارز در سکوهای تبادل ایرانی به خارجی و برعکس وجود دارد. پیرو این موضوع بسیار مهم، کاربران از ما به‌عنوان مرجع تبادل تتر انتظار داشتند. خوشبختانه راه‌حل این مشکل را در استفاده از کیف‌پول‌های متغیر دیدیم و فرایندی برای گردش کیف‌پول‌ها با هدف تأمین امنیت تراکنش‌های کاربران در دستورکار قرار دادیم.»

حیدری گفت:

«می‌توانم با افتخار اعلام کنم که به‌واسطه زیرساخت‌هایمان، تمامی سرویس‌های تترلند در سال‌ گذشته ۹۹.۹۸درصد سطح پایداری داشتند. در همین زمینه و در مسیر توسعه محصول و زیرساخت، بیش از ۱۲۰ به‌روزرسانی در وب‌سایت و بیش از ۹۵ به‌روزرسانی در اپلیکیشن در سال ۱۴۰۰ انجام دادیم.»

درادامه رویداد، محامدپور، مدیر محصول تترلند، درباره دغدغه شناخت و کشف نیاز کاربران صحبت کرد که براساس آن سرویس‌های تترلند راه‌اندازی شده‌اند. به‌گفته او، وقتی از بلاک‌چین سخن به‌میان می‌آید، نمی‌توان از عنصر سرعت غافل شد؛ بنابراین، فرایندها در سکوی تبادل رمزارزی باید به‌‌گونه‌ای باشد که کاربران در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخشان را دریافت کنند و تراکنش‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شوند. به‌همین‌منظور، یکی از اولین سرویس‌هایی که در سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی شد، سرویس تسویه آنی تتر به‌صورت ۲۴ساعته در ۷ روز هفته بود که با اقبال کاربران مواجه شد و گام مهمی برای اعتماد‌سازی بین تترلند و کاربران بود. بدین‌ترتیب، کاربران برای معاملات تتری منتظر تسویه نمی‌مانند و در سریع‌ترین زمان ممکن تسویه انجام می‌شود.

طبق اعلام مدیر محصول تترلند، میانگین زمان تسویه در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۷ ثانیه بوده است؛ سرعتی که ۲۱ برابر از سایر سکو‌های تبادل رمزارزی در ایران بیشتر است. افزون‌براین، سرویس کیف‌پول تومانی تترلند که در تابستان گذشته رونمایی شده بود، علاوه‌بر صرف‌نظر‌کردن از کارمزد بانکی، امکان واریز به کیف‌پول یا سیستم بانکی و برداشت از آن را برای خریدوفروش تتر به کاربران می‌داد. این سرویس نیز استقبال کاربران را در پی داشت.

هم‌زمان با رشد بازار در بهار و تابستان سال گذشته و هایپ رمزارزی در ایران و افزایش فعالان رمزارز، تترلند به‌عنوان مرجع اصلی خریدوفروش تتر در ایران، با خیل عظیمی از کاربران تازه‌وارد مواجه شده بود. محامدپور، مدیر محصول تترلند، درباره سرویس احراز هویت ۱۰دقیقه‌ای چنین توضیح داد:

«در شروع کار، اسمش ۱۰ دقیقه بود و هرچه زمان گذشت، این زمان را بهبود دادیم و نهایتاً سال گذشته به‌طور متوسط احراز هویت در تترلند در ۷ دقیقه انجام شد. حدود ۹۰درصد از فرایند درخواست‌های احراز هویت در کمتر از ۱۰ دقیقه تکمیل شد و عملاً باید به فکر فرایندهای جانبی بررسی احراز هویت هم می‌بودیم و خدا را شکر ۸۰درصد از درخواست‌های احراز هویتی که به‌سمت ما آمد‌، توانستیم در کمتر از ۵ دقیقه بررسی و تعیین تکلیف کنیم. سرویس دعوت از دوستان نیز برای سهیم‌کردن کاربران در سود تترلند راه‌اندازی شد که کاربران با دعوت از دوستان و آشنایان خود پاداش دریافت می‌کنند.»

مدیر محصول تترلند درباره مشکلات شبکه بانکی و اختلالات شاپرک یا سرویس پرداختیاری نیز توضیح داد:

«مشکلات شبکه بانکی از کنترلمان خارج بود. اعتقاد داشتیم که کاربران از ما انتظار دارند همیشه تسویه در اسرع وقت اتفاق بیفتد. ازاین‌رو، سرویس تسویه فوری تومان را راه‌اندازی کردیم تا فارغ از مشکلاتی که در شبکه بانکی وجود دارد، کاربران تراکنششان را در اسرع وقت تسویه کنند. حالا که در چهارمین سال فعالیت تترلند هستیم، چهار بانک دیگر را به بانک‌های زیرپوشش این سرویس اضافه کردیم و إن‌شاء‌الله قصد داریم تا تابستان امسال، تعداد این بانک‌ها را به عدد ۱۵ برسانیم.»

در سرویس دیگر تترلند که معاملات مبتنی‌بر API بود، این سکوی تبادل رمزارزی با ۲۱ کسب‌وکار همکاری و سرویس‌های سفارشی مخصوص را به آن‌ها ارائه کرد؛ از‌جمله سکوی تبادل رمزارزی مزدکس.

دراین‌بین، موضوعی که به‌گفته محامدپور، مدیر محصول تترلند، «شاهکار» و «نوآوری» محسوب می‌شود، نرخ خریدوفروش برابر است! او در‌این‌باره گفت:

«شاید اگر از تترلند بپرسید که در سال گذشته شاهکارتان چه بوده، همه‌ متفق‌القول بگوییم: «شیوه معاملات تک‌نرخی». به‌زبان ساده، نرخ فروش و نرخ خرید ما یکسان است. این شیوه‌ای است که در‌حال‌حاضر معاملات OTC برمبنای آن صورت می‌گیرد و پیش‌تر در مجموعه تترلند نیز استفاده می‌شد. شایان ذکر است که در مارکت رمزارزها، دو نوع کارمزد وجود دارد:

یکی کارمزد آشکار که با آگاهی کاربر پرداخت می‌شود و دیگری کارمزد پنهان که شاید کاربر از آن مطلع نباشد و آن شکاف قیمتی بین خریدوفروش است. حذف شکاف قیمتی نوآوری تترلند در فضای رمزارز کشور بود و در معاملات حال‌حاضر، کاربر باتوجه‌به سطح کاربری خود، کارمزد تبدیل را خواهد پرداخت. در این شیوه، هر حجمی از خریدوفروش، با نرخ ثابت معامله می‌شود و کاربر دغدغه تغییر نرخ در حجم زیاد را نخواهد داشت.»

شایان ذکر است در پایان این رویداد، تترلند با ارائه هدایای از فعالان رمزارز و مهمانان قدردانی کرد.

تتر1

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.