آموزشگاه موسیقی تبیر

کلاس آنلاین ساز سنتور مدرس عاطفه امیدی

مدرس: عاطفه امیدی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز سنتور ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز سنتور

سنتور این ساز شگفت‌انگیز ایرانی یک ساز زهی زخمه ایست. این ساز یک جعبه ذوزنقه‌ای شکل چوبی است که روی زمین یا میز گذاشته می‌شود و سیم‌های آن به وسیله دو مضراب که در دستان چپ و راست قرار می‌گیرند مرتعش می‌شود.

آموزش سنتور

آموزش سنتور نیازمند معلمی با دانش و دلسوز و تمرین و حوصله و علاقه هنرجوست. داشتن همین شرایط کافی است که به هدف خود که یادگیری اصولی سنتور است، برسید.

یادگیری این ساز شامل 6 مرحله است.

در مراحل ابتدایی هنرجو با نحوه دست گرفتن مضراب‌ها و نشستن پشت ساز، چگونگی تمرین با مترونوم و نواختن مضراب‌ها و قطعات ساده شروع می‌کند. هرچه هنرجو به مراحل بالاتر می‌رود مضراب‌ها، قطعات و اتودهای پیچیده‌تری را فرا می‌گیرد و نوازندگی از حالت خشک و هنرجویی به سمت حرفه‌ای‌تر شدن می‌رود. در مراحل بالاتر هنرجو به نوازندگی ردیف موسیقی ایرانی می‌رسد که پس از مدتی می‌تواند بر این اساس بداهه نوازی کند. بالاترین سطح نوازندگی سنتور هم نواختن قطعات سبک سنتور نوازی معاصر است که توسط استاد اردوان کامکار بنا نهاده شده است.

کلاس آنلاین ساز تنبک مدرس سینا قدم‌خیر

مدرس: سینا قدم‌خیر

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز تنبک ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز تنبک

تنبک یک ساز کوبه‌ای اصیل ایرانی است. این ساز به همراه طبلای هند یکی از کامل‌ترین سازهای کوبه ای در جهان از نظر تنوع تکنیک و صداست. تنبک از یک بدنه چوبی یک تکه، دو تکه یا ترکه‌ای تشکیل شده است که روی دهانه آن پوست کشیده شده است. طرف دیگر این ساز هم باز است. این ساز را روی پا می‌گذارند و با انگشتان دو دست می‌نوازند.

آموزش تنبک

یادگیری تنبک برابر است با یادگیری انواع ریتم‌های پیچیده که می‌تواند بسیار لذت بخش باشد. ریتم اولین اصل موسیقی است. بنابراین کسی که نوازنده یک ساز کوبه‌ای کاملی مانند تنبک است به معنای واقعی کلمه یک موزیسین است. یادگیری این ساز مستلزم علاقه و تمرین و شامل شش مرحله زیر است:
  • سطح اول: آشنایی با ساز، نحوه به دست گرفتن آن و اجرای ضربات ابتدایی به صورت اصولی.
  • سطح دوم: آشنایی با تئوری موسیقی، اجرای میزان‌های ساده و نوشتن ریتم‌ها به هنگام شنیدن آن‌ها.
  • سطح سوم: تقویت نوشتن ریتم، اجرای میزان‌های ترکیبی، شروع همراهی با قطعات موسیقی و تمرین‌های سرعت.
  • سطح چهارم: آشنایی و اجرای میزان‌های لنگ و همراهی با قطعات متناسب.
  • سطح پنجم: اجرای اتودهای پیشرفته، نوشتن ریتم‌های پیچیده و تجزیه و تحلیل ریتم‌ها با شنیدن ریتم‌های مختلف.
  • سطح ششم: اجرای بداهه نوازی و ساختن قطعه.
در نظر داشته باشید که آموزش موسیقی هیچ گاه تمام نمی‌شود درست مانند دانشمندی که همواره در حال مطالعه است. با این حال در پایان این شش مرحله می‌توانید نام خود را نوازنده تنبک بگذارید.

کلاس آنلاین ساز دف مدرس عطیه شاهوردی

مدرس: عطیه شاهوردی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز دف ثبت درخواست مشاوره

آشنایی ساز دف

دف یک ساز کوبه‌ایست. حتما تا بحال صدای بلند و گیرای آن را شنیده‌اید. ساختمان این ساز شامل یک دایره بزرگ چوبی به نام کمانه است که روی آن پوست کشیده می‌شود و به دور کمانه نیز حلقه‌هایی آویخته می‌شوند که صدای خاص خود را دارند. این ساز تا اوایل دهه پنجاه که توسط استاد محمدرضا لطفی وارد گروه نوازی موسیقی ایرانی شد در بین مردم مهجور مانده بود.

روند آموزش دف

آموزش دف نیز مانند هر ساز دیگری شامل مراحلی است که مباحث عملی و تئوریک موسیقی را در بر می‌گیرد. مرحله اول فراگیری این ساز شامل آشنایی با ساز و نحوه دست گرفتن صحیح آن، آشنایی با مباحث مقدماتی ریتم، یادگیری مقام‌های ساده و همنوازی با قطعات ساده موسیقی است. مرحله دوم که در واقع سطح متوسطه محسوب می‌شود شامل اتودهای مشکل تر و تمرین تکنیک ریز است. در مرحله سوم یا پیشرفته، هنرجو توانایی همنوازی با قطعات با ریتم‌های پیچیده را پیدا می‌کند. مسلما شروع آموزش هر ساز مشکل‌ترین قسمت آن است اما بسیار مهم است که با پشتکار و تمرین لذت نوازندگی را در خود خلق کنید.  

کلاس آنلاین ساز کمانچه مدرس سعید جهانی

مدرس: سعید جهانی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز کمانچه ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز کمانچه

کمانچه یک ساز ایرانی است که شهرت جهانی دارد و یکی از محبوب‌ترین سازهای موسیقی ایرانی است. کمانچه سازی زهی آرشه‌ای است که شامل قسمت‌های متعدد مانند کاسه، دسته، سرپنجه، صراحی و پوست است. این ساز شامل چهار سیم است که به وسیله آرشه نواخته می‌شوند. نوازندگان، این ساز را روی زمین یا پا می‌گذارند و می‌نوازند.

آموزش کمانچه

گفته می‌شود که نوازندگی کمانچه به دلایل مختلف دشوار است. در جواب این ادعا باید گفت نوازندگی همه سازها دشواری‌های خاص خودش را دارد. با داشتن علاقه و انگیزه لازم و اختصاص مدت زمان مناسب برای تمرین می‌توان این ساز را زیر نظر استادی متخصص و دلسوز به صورت لذت بخشی فرا گرفت. روند آموزش این ساز شامل سطوح زیر است: سطح اول: مسلما در ابتدا باید با ساز آشنا شد و آموخت که چطور باید آن به شکل صحیحی در دست گرفت. در ادامه این سطح با تئوری مقدماتی موسیقی آشنا خواهیم شد و تمرینات ساده ای را خواهیم نواخت. سطج دوم: تئوری موسیقی را بیشتر فرا خواهیم گرفت و انواع اتودهای آرشه کشی را با سطح سختی متوسط خواهیم نواخت. همچنین قطعاتی از موسیقی ایرانی را می‌نوازیم. سطح سوم: در این مرحله ابتدا با دستگاه‌ها و آوازهای موسیقی ایرانی آشنا شده و سپس قطعات پیشرفته‌تری را خواهیم نواخت. سطح چهارم: ردیف موسیقی ایرانی مهم‌ترین منبع و مرجع برای نوازندگی سازهای ایرانی است. در این سطح یکی از روایت‌های معتبر ردیف را خواهیم نواخت. گذراندن این سطح طولانی تر از دیگر سطوح است.

کلاس آنلاین ساز تار مدرس نیما برزگر

مدرس: نیما برزگر

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز تار ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز تار

مسلما تا به حال صدای ساز تار را شنیده‌اید. این ساز یکی از محبوب‌ترین سازهای ایرانی است که از خانواده سازهای زهی زخمه‌ای است. تار در کشور آذربایجان نیز با تفاوت‌هایی در شکل ظاهری مرسوم است. ساختمان این ساز شامل کاسه، نقاره، سه جفت سیم، دسته، خرک، 6 عدد گوشی، شیطانک، سیم گیر و پوست است.

آموزش تار

آموزش این ساز را می‌توان به چهار مرحله کلی تقسیم نمود که برای هر کدام از آن‌ها مدت زمان مشخصی بسته به کیفیت آموزش و فراگیری هنرجو و میزان تمرین وی طول می‌کشد. مرحله مقدماتی اول بر نحوه دست گرفتن صحیح ساز، اجرای مضراب‌ها و اتود (تمرین) های ساده و در نهایت نواختن آهنگ‌های ساده محلی متمرکز است. در مرحله دوم هنرجو اتودها و قطعات نسبتا سخت‌تری را می‌نوازد و کمی هم با دستگاه‌های موسیقی ایرانی آشنا می‌شود. در مرحله سوم هنرجو وارد مرحله پیشرفته شده و قطعات مشکل موسیقی ایرانی به همراه ردیف می‌آموزد. مرحله چهارم نیز سطح دوره عالی این ساز است. جایی که شما آنچه آموخته‌اید را برای پرورش خلاقیت و بداهه نوازی بکار می‌گیرید. هر کدام از این مراحل جذابیت‌های خاص خودش را دارد و هرچه هنرجو پیشرفته‌تر می‌شود لذت همراه با یادگیری نیز برایش بیشتر می‌شود. البته به خاطر داشته باشید علاقه و پشتکار دو ستون اصلی فراگیری موسیقی بالاخص یک ساز هستند.

کلاس آنلاین ساز سه‌تار مدرس ارژنگ حسینی

مدرس: ارژنگ حسینی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز سه‌تار ثبت درخواست مشاوره

سه‌تار و آشنایی با این ساز

از ساز سه‌تار چه می‌دانید؟ آیا تا بحال سعی در یادگیری آن داشته‌اید؟ آیا تا بحال صدای آن را از نزدیک شنیده‌اید یا به آهنگی از آن گوش سپرده‌اید؟ مسلما داشتن اطلاعاتی مختصر درباره این ساز شما را در تصمیم‌تان برای شروع یادگیری آن یاری خواهد کرد.

آموزش سه‌تار

یادگیری سه‌تار و بطور کلی موسیقی مانند یادگیری یک زبان جدید است. علاوه بر مهارت‌های دست چپ و راست آموختن قواعد موسیقی مانند دستور زبان در دستور کار مدرس قرار می‌گیرد. البته ثابت شده است یادگیری موسیقی بسیار لذت بخش است و در پدید آمدن آرامش و تقویت ذهن افراد بسیار موثر است. با این حال نباید از نظر دور داشت که فراگیری سه‌تار نیازمند بهره مندی از یک استاد مجرب و تمرین و علاقه هنرجوست. آموزشگاه تبیر یادگیری این ساز را در شش سطح طبقه‌بندی کرده است که شامل مراحل مقدماتی مانند طرز صحیح دست گرفتن ساز تا ردیف نوازی و نواختن قطعات پیچیده است. روند آموختن سه‌تار هر چه به سطوح بالاتر می‌رویم جذاب‌تر می‌شود. قطعات و آهنگ‌های بیشتر، زیباتر و حتی پیچیده‌تری آموزش داده می‌شوند. اما شما متوجه می‌شوید که با سرعت بیشتری یاد می‌گیرید چرا که اندوخته‌های قبلی‌تان نیز به کمک شما می‌آیند. با یادگیری ردیف موسیقی ایرانی نیز نواختن این ساز بسیار لذت بخش‌تر می‌شود.

کلاس آنلاین ساز نی مدرس امین میرزایی

مدرس: امین میرزایی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز نی ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز نی

ساز نی یکی از قدیمی‌ترین سازهای دنیاست. در فرهنگ‌های مختلف از ایران و خاورمیانه گرفته تا جوامع سرخپوستی سازهای بادی چوبی جزء اصلی‌ترین سازهای فرهنگ‌های موسیقیایی محسوب می‌شوند. نی در ایران سابقه‌ای کهن دارد و در اشعار بسیاری از شعرای بزرگ مانند مولانا نیز از آن نام برده شده است.

ساختار ساز نی

نی بصورت سنتی از گیاه نی که در نیزارها می‌روید ساخته می‌شود. لبه یک طرف آن در دهان و بین دو دندان نیش جای می‌گیرد و از طریق انگشت‌گذاری روی سوراخ‌ها و دمیدن در آن به صدا در می‌آید. در آوردن صدای نی بر خلاف دیگر سازهای بادی مشکل است و یکی از چالش‌های یادگیری آن است.

روند آموزش نی

در ابتدا باید گفت که در میان انواع مختلف نی، نی هفت بند که شامل پنج سوراخ جلو و یک سوراخ در پشت ساز است پرکاربردترین نی در موسیقی ایرانی است. بنابراین، متد آموزش نی هم بر اساس این نوع ساز تدوین شده است. یادگیری نی در درجه اول مستلزم علاقه و تمرین و برخورداری از معلمی عالم و دلسوز است. می‌توان روند آموزش نی را به چهار مرحله زیر تقسیم کرد. سطح اول: شامل آشنایی با ساختمان ساز و مناطق مختلف ساز است. همچنین، قطعات و گوشه‌های ساده موسیقی ایرانی در این مرحله آموزش داده می‌شود. سطح دوم: در این سطح آشنایی با مناطق مختلف ساز کامل شده و قطعات نسبتا سخت تری آموزش داده می‌شوند. همچنین، آشنایی با انواع ریتم مکمل این مرحله است. سطح سوم: این سطح در واقع سطح متوسطه محسوب شده که هنرجو در آن با ردیف موسیقی ایرانی آشنا شده و قطعاتی از اساتید موسیقی کلاسیک ایران را آموزش می‌بیند. سطح چهارم: با گذراندن این سطح آموخته‌های هنرجو برای تبدیل شدن به نوازنده حرفه ای تکمیل می‌شود. آموختن ردیف‌های مختلف از جمله ردیف آوازی و نواختن قطعات مشکل موسیقی ایرانی از جمله قطعات استاد بی‌بدیل حسن کسائی از مفاد این سطح است.

کلاس آنلاین ساز گیتار پاپ مدرس حسین بخشی

مدرس: حسین بخشی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز گیتار پاپ ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز گیتار

حتما تا به حال صدای دلنشین گیتار را شنیده‌اید. این ساز زهی مضرابی دارای شش سیم است که در طول دسته و جعبه رزونانس نسبتا بزرگ آن کشیده است. سیم‌های آن به وسیله پیک (Pick) یا انگشتان و ناخن‌های دست راست به صدا در می‌آیند. این ساز در انواع سبک‌ها و شکل‌های مختلف ساخته و نواخته می‌شود.

سبک‌های مختلف گیتار

گیتار آکوستیک نوع اصیل و اولیه گیتار است. صدای این ساز بدون کمک ادوات الکترونیک استخراج می‌شود. گیتار فلامنکو که نماد موسیقی پر شور و هیجان و عاشقانه فلامنکو اسپانیاست نوعی گیتار آکوستیک است. این سبک یکی از تکنیکی‌ترین سبک‌های نوازندگی گیتار است. این ساز همچنین به موسیقی کلاسیک اروپا هم راه پیدا کرده است که پتانسیل‌های هارمونیک و پیچیده‌تر آن در این سبک بروز یافته است. برای همراهی با این نوع موسیقی گیتار کلاسیک ساخته شده است که کمی کوچک‌تر از گیتار آکوستیک بوده و صدای زیرتری دارد. امروزه انواع دیگری از گیتار هم وجود دارد که به خصوص در موسیقی کولی‌ها (جیپسی) و آمریکای شمالی استفاده می‌شود. انواع الکتریک این ساز هم در موسیقی‌های مدرن‌تر بلوز، راک وغیره استفاده می‌شود.

 آموزش گیتار

یادگیری موسیقی مانند یادگیری یک زبان دیگر است. شرط پیشرفت در یادگیری همه سازها از جمله گیتار هم علاقه، پشتکار، برنامه‌ریزی و بهره‌مندی از معلمی دلسوز و متخصص است. با این وصف آموزش گیتار را به پنج سطح زیر تقسیم کرده‌ایم:
  • سطح اول: شامل تعامل درست بدن با ساز، شناخت سیم‌ها و تئوری مقدماتی موسیقی.
  • سطح دوم: شامل شامل یادگیریی هارمونی مقدماتی، آکوردهای سه صدایی و دوبل نت‌ها.
  • سطح سوم: شامل نواختن قطعات ساده، آشنایی با آکوردها و ریتم‌های بیشتر و سلفژ مقدماتی (خواندن نت‌ها و نواختن همزمان نت‌ها).
  • سطح چهارم: شامل گام نوازی، آشنایی با داینامیک، آرپژ نوازی و بداهه نوازی.
  • سطح پنجم: شامل یادگیری سبک‌های مختلف، نوازندگی با انگشتان و ناخن‌ها، تئوری‌های پیچیده‌تر و آشنایی با تاریخ موسیقی.

کلاس آنلاین ساز تنبور مدرس پوریا گوران

مدرس: پوریا گوران

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز تنبور ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز تنبور

تنبور یکی از کهن‌ترین ساز زهی زخمه‌ای جهان است که بر اساس شواهد به دست آمده حدود 6000 سال قدمت دارد. این ساز از یک کاسه گلابی شکل و دسته چوبی (در مجموع حدود 70 الی 80 سانتی‌متر)، سه سیم (دو سیم اول جفت هستند) و حدود 14 پرده تشکیل شده است. سیم‌های این ساز به وسیله ناخن‌های چهار انگشت دست راست نواخته می‌شوند.

آموزش تنبور

آموزش تنبور را می‌توان به شش سطح تقسیم‌بندی کرد که چند جنبه اساسی دارد. یکی جنبه‌های تکنیکی که از مراحل ابتدایی مانند نحوه بدست گرفتن صحیح ساز و اجرای مضراب‌های ساده تا نواختن قطعات و تکنیک‌های پیچیده مانند انواع مضراب شر و پنجه کاری‌ها را در بر می‌گیرد. این موارد در سطوح یک تا سه و سطج پیشرفته‌تر آن در سطح پنجم آموزش داده می‌شوند. دوم فراگیری برخی از دستگاه‌ها و آوازهای موسیقی ایرانی که با این ساز قابل اجرا هستند مانند بخش‌هایی از بیات اصفهان، ماهور و نوا که در سطح چهارم آموزش داده می‌شود. مرحله پیشرفته این ساز شامل فراگیری انواع مقام‌های تنبور شامل مقام‌های مجلسی و حقانی وغیره می‌شود. معمولا تعداد مقام‌های اصلی به حدود 72 مقام می‌رسد که پس فراگیری آن‌ها می‌توان بر اساس آن‌ها بداهه نوازی کرد.

کلاس آنلاین ساز ویولن مدرس سروش شجاع طلب

مدرس: سروش شجاع طلب

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز ویولن ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز ویولن

ویولن یکی از مشهورترین سازهای جهان است. کمتر کسی است که نام یا صدای این ساز را نشنیده باشد. این ساز از یک جعبه صدا، دسته (Neck)، گریف، گوشی‌ها، چهار سیم فلزی، بالشتک، سیم گیر و خرک تشکیل شده است. ویالن یک ساز زهی آرشه‌ای (کششی) است. به این معنی که نوازنده سیم‌های این ساز را از طریق کشیدن آرشه (متشکل از یک تکه چوب قوس دار و موی دم اسب) بر روی آن‌ها به صدا در می‌آورد.

آموزش ویولن

آموزش ویولن شامل چهار سطح اساسی است. که با بهره‌مندی از معلمی آگاه و دلسوز و تمرین و علاقه خودتان براحتی قابل گذراندن هستند. در سطح اول هنرجو می‌آموزد که چطور ساز را بدست بگیرد. این نکته بسیار مهم است و عدم توجه کافی به آن ممکن است باعث آسیب وارد شدن به بدن نوازنده شود. در این سطح نوازنده با پوزیسیون اول آشنا می‌شود و قطعات ساده‌ای را در این پوزیسیون می‌آموزد و کمی هم با تئوری مقدماتی موسیقی آشنا می‌شود. در سطح دوم هنرجو در این سطح با پوزیسیون‌های دوم و سوم آشنا شده و اتودها و قطعاتی را در آن‌ها فرا می‌گیرد. همچنین از نظر تئوری موسیقی نیز مطالبی در حد تئوری متوسط به او آموزش داده خواهد شد. سطح سوم آموزش ویولن شامل اجرای تکنیک‌ها و قطعات پیچیده‌تر و همچنین تئوری پیشرفته موسیقی است. سطح چهارم هم در واقع دوره عالی نوازندگی ویولن است که هنرجو مشکل‌ترین قطعات و اتودها اجرا می‌کند و سلفژ پیشرفته را نیز می‌آموزد.

کلاس آنلاین ساز پیانو مدرس بهروز حسین نژاد

مدرس: بهروز حسین نژاد

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز پیانو ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز پیانو

پیانو این ساز لوکس، اصیل و البته گران‌قیمت اروپایی هم‌رده گیتار و ویولن جزء مشهورترین سازهای جهان است. این ساز به همراه ویولن اصلی‌ترین سازهای موسیقی کلاسیک غرب هستند. اما، کاربرد این ساز فقط مختص موسیقی کلاسیک نیست و امروزه در انواع موسیقی‌های جز، بلوز، پاپ تا موسیقی‌های ملل دیگر از جمله ایران از این ساز استفاده می‌شود. فرآیند تولید صدا در این ساز پیچیده است. اما، بطور خلاصه می‌توان که با فشردن کلاویه یا کلیدها چکش‌های پشت پیانو به رشته سیم‌های کشیده شده‌ای برخورد کرده و صداهای مختلف تولید می‌شوند.

مراحل آموزش پیانو

پیانو به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین سازهای جهان متد آموزشی کامل و مدونی دارد. یادگیری این ساز شامل چهار سطح زیر است: در سطح اول هنرجو با مفاهیم ابتدایی موسیقی آشنا شده. سپس نام نت‌ها و کلاویه‌ها به او آموزش داده خواهد شد. آشنایی با گام ماژور، مفهوم دینامیک (شدت صدا) و نواختن دوبل نت‌ها از دیگر مراحل این سطح است. در سطح دوم اجرای انواع اتود برای تقویت انگشتان هر دو دست و تمرین گام نوازی مد نظر قرار می‌گیرد. استفاده از پدال‌ها و یادگیری گام مینور نیز در این سطح آموزش داده می‌شوند. سطح سوم که از آن می‌توان به عنوان دوره متوسطه هم یاد کرد شامل یادگیری نت خوانی و نت نوازی (دشیفراژ) و تکمیل مباحث تئوری است. یک بخش جذاب این مرحله آشنایی با آهنگسازان بزرگ موسیقی کلاسیک و نواختن قطعاتی از آن‌هاست. سطح چهارم یا سطح پیشرفته نیز شامل نواختن انواع اتودهای پیچیده و یادگیری قطعات مختلف از سبک های مختلف آهنگسازی است. البته آموزش موسیقی هیچ گاه انتها ندارد و یک نوازنده حرفه‌ای هم با تمرینات مداوم همواره دانش و مهارت خود را تقویت می‌کند.

کلاس آنلاین ساز فلوت مدرس پروا الفتی

مدرس: پروا الفتی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز فلوت ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز فلوت

سازهای بادی اولین سازهایی هستند که بشر اختراع کرده است. این سازها در فرهنگ‌های مختلف رشد کرده و به شکل سازهای امروزی درآمده‌اند. یکی از این سازها فلوت است. سازهای بادی در موسیقی کلاسیک به دو دسته بادی برنجی و چوبی تقسیم می‌شوند که فلوت جزء در دسته بادی چوبی قرار می‌گیرد. البته این نام گذاری نه بعلت جنس ساز که به واسطه نحوه به صدا درآمدن آن است. وگرنه ساز فلوت هم امروزه از فلز و گاه حتی از طلا ساخته می‌شود.

مراحل آموزش فلوت

در آموزش سازهای بادی علاوه بر مهارت‌های دست ها، مهارت‌های دیگری مانند نفس کشیدن نیز بسیار مهم است. در واقع بخش‌های بیشتری از بدن نوازنده باید در هماهنگی با یکدیگر باشند. آموزش این ساز را می‌توان به دو مرحله زیر تقسیم کرد: 1- سطح اول. که در آن هنرجو با آشنایی با ساز، نفس‌گیری و نحوه ارتباط صحیح بدن با ساز و تولید صدا شروع می‌کند. پس از آشنایی مقدماتی با تئوری موسیقی هنرجو اتودها و قطعات ساده را با مترونوم می‌نوازند. این سطح یک مرحله جذاب در انتهای خود دارد که دو نوازی فلوت است. فراموش نکنیم که موسیقی در شکل گروهی‌اش بسیار زیبا و جذاب است. 2- سطح دوم. در این سطح هنرجو نت‌های بیشتری از ساز را فرا می‌گیرد و با مفاهیم و اصطلاحات موسیقایی بیشتری آشنا می‌شود. همچنین گام‌های ماژور و مینور و اتودهای بیشتری در این مرحله تدریس می‌شوند. بخش جذاب این مرحله هم یادگیری نواختن به همراه پلی بک به منظور آشنایی با کوک صحیح ساز است.

کلاس آنلاین ساز عود مدرس اشکان بابایی

مدرس: اشکان بابایی

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز عود ثبت درخواست مشاوره

آشنایی با ساز عود

آیا تا به حال صدای جادویی عود را شنیده اید؟ عود سازی زهی مضرابی است که شیوه دست گرفتن آن مانند تار است. این ساز کاسه بزرگ و دسته کوتاهی دارد. عمده بخش‌های عود از جنس چوب فوفل، کاج و غیره است. این ساز 10 سیم دارد که به صورت جفت با یکدیگر گرفته شده و با استفاده از مضرابی از جنس شاه پر پرندگان بزرگ مانند عقاب یا پلاستیک نواخته می‌شوند.

آموزش عود

یادگیری عود مانند هر ساز دیگری نیازمند برنامه ریزی است. علاقه و حوصله شروط اولیه فراگیری موسیقی هستند. آموزش عود شامل پنج مرحله زیر است: سطح اول: در ابتدا باید بدانیم مفاهیم اصلی موسیقی چیست. همچنین باید بدانیم که چطور باید ساز خود را به شکل صحیح در دست بگیریم. در قدم‌های بعدی با سیم‌ها، نت‌های اولیه، اجرای برخی مضراب‌ها و آهنگ‌های ساده محلی پیش می‌رویم. سطح دوم: تکنیک‌های دست چپ و راست مانند ریز و پرش‌ها را فرا می‌گیریم و انگشت‌گذاری‌مان را تقویت می‌کنیم. سطح سوم: تکنیک‌های دست چپ را مشکل تر می‌کنیم. همچنین گستره بیشتری از نت‌ها را روی دسته ساز می‌آموزیم. با استفاده از این آموخته‌ها تعدادی از قطعات متوسط موسیقی ایران را می‌نوازیم. سطح چهارم: نوبت آن رسیده است که علاوه بر تکنیک با دستگاه‌های موسیقی ایرانی آشنا شویم. به این ترتیب دستگاه‌های شور، همایون، سه گاه وغیره را همراه با قطعاتی از موسیقی دانان ایرانی در این دستگاه‌ها می‌نوازیم. سطح ششم: این سطح مشابه سطح پنجم است با این تفاوت که در آن با آوازهای موسیقی ایرانی که قدری با دستگاه‌ها متفاوت هستند آشنا می‌شویم.    

آموزش کاخن – کلاس آنلاین – مدرس نیما خلعتبری

مدرس: نیما خلعتبری

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز کاخن ثبت درخواست مشاوره
-

کلاس آنلاین ساز سه‌تار مدرس حسین زنگنه

مدرس: حسین زنگنه

11%640,000 تومان720000
4.5
ورود به کلاس آموزشی ساز سه‌تار ثبت درخواست مشاوره

سه‌تار و آشنایی با این ساز

از ساز سه‌تار چه می‌دانید؟ آیا تا بحال سعی در یادگیری آن داشته‌اید؟ آیا تا بحال صدای آن را از نزدیک شنیده‌اید یا به آهنگی از آن گوش سپرده‌اید؟ مسلما داشتن اطلاعاتی مختصر درباره این ساز شما را در تصمیم‌تان برای شروع یادگیری آن یاری خواهد کرد.

آموزش سه‌تار

یادگیری سه‌تار و بطور کلی موسیقی مانند یادگیری یک زبان جدید است. علاوه بر مهارت‌های دست چپ و راست آموختن قواعد موسیقی مانند دستور زبان در دستور کار مدرس قرار می‌گیرد. البته ثابت شده است یادگیری موسیقی بسیار لذت بخش است و در پدید آمدن آرامش و تقویت ذهن افراد بسیار موثر است. با این حال نباید از نظر دور داشت که فراگیری سه‌تار نیازمند بهره مندی از یک استاد مجرب و تمرین و علاقه هنرجوست. آموزشگاه تبیر یادگیری این ساز را در شش سطح طبقه‌بندی کرده است که شامل مراحل مقدماتی مانند طرز صحیح دست گرفتن ساز تا ردیف نوازی و نواختن قطعات پیچیده است. روند آموختن سه‌تار هر چه به سطوح بالاتر می‌رویم جذاب‌تر می‌شود. قطعات و آهنگ‌های بیشتر، زیباتر و حتی پیچیده‌تری آموزش داده می‌شوند. اما شما متوجه می‌شوید که با سرعت بیشتری یاد می‌گیرید چرا که اندوخته‌های قبلی‌تان نیز به کمک شما می‌آیند. با یادگیری ردیف موسیقی ایرانی نیز نواختن این ساز بسیار لذت بخش‌تر می‌شود.