Iranian Agriculture News Agency

مصرف کم تر آنتی بیوتیک و سلامت بیشتر در مرغ سایز

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در مرغ های درشت به دلیل طولانی شدن دوره رشد،مصرف آنتی بیوتیک افزایش می یابد.

مصرف کم تر آنتی بیوتیک و سلامت بیشتر در مرغ سایز

 

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان اینکه در کشور ما استفاده از مرغ درشت ارجحیت دارد گفت: این موضوع باعث می شود طول دوره رشد پرورش مرغ طولانی تر شده و میزان مصرف آنتی بیوتیک نیز افزایش یابد که در نتیجه این امر موجب مقاومت بدن به آنتی بیوتیک  می شود

عبدالامیر نیرومند افزود: مرغ سایز( گوشت مرغ با دامنه وزنی حدود و  یک و دو دهم و یک و هشت دهم کیلوگرم ) دارای مزیت های فراوانی می باشد که از آن جمله می توان به کاهش چربی درونی لاشه و کمتر بودن قسمت های دورریز مرغ ، طعم لذیذتر و خوش پخت تر بودن، مصرف کمتر آنتی بیوتیک به دلیل کوتاه بودن زمان پرورش و در نتیجه سلامت بیشتر مرغ ،کاهش هزینه برای خرید هر قطعه مرغ و در نتیجه صرفه اقتصادی بیشتر برای خانواده ها  اشاره کرد.

وی تصریح نمود: با خرید مرغ با وزن یک و دو هم تا یک و هشت دهم کیلوگرم ضمن بالا بودن کیفیت مرغ خریداری شده کمک شایانی به اقتصاد خانواده خواهد شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید