مصرف کم تر آنتی بیوتیک و سلامت بیشتر در مرغ سایز
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در مرغ های درشت به دلیل طولانی شدن دوره رشد،مصرف آنتی بیوتیک افزایش می یابد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان اینکه در کشور ما استفاده از مرغ درشت ارجحیت دارد گفت: این موضوع باعث می شود طول دوره رشد پرورش مرغ طولانی تر شده و میزان مصرف آنتی بیوتیک نیز افزایش یابد که در نتیجه این امر موجب مقاومت بدن به آنتی بیوتیک می شود
عبدالامیر نیرومند افزود: مرغ سایز( گوشت مرغ با دامنه وزنی حدود و یک و دو دهم و یک و هشت دهم کیلوگرم ) دارای مزیت های فراوانی می باشد که از آن جمله می توان به کاهش چربی درونی لاشه و کمتر بودن قسمت های دورریز مرغ ، طعم لذیذتر و خوش پخت تر بودن، مصرف کمتر آنتی بیوتیک به دلیل کوتاه بودن زمان پرورش و در نتیجه سلامت بیشتر مرغ ،کاهش هزینه برای خرید هر قطعه مرغ و در نتیجه صرفه اقتصادی بیشتر برای خانواده ها اشاره کرد.
وی تصریح نمود: با خرید مرغ با وزن یک و دو هم تا یک و هشت دهم کیلوگرم ضمن بالا بودن کیفیت مرغ خریداری شده کمک شایانی به اقتصاد خانواده خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید