اسپرسو فوری یا قهوه فوری

11 ماه پیش - خواندن 8 دقیقه

اسپرسو فوری در مقابل. قهوه فوری

اگر در مورد اسپرسو فوری و قهوه فوری ندانید، نمی توانید خود را یک خبره واقعی قهوه بنامید. زمان آن فرا رسیده است که فحاشی خود را در زمینه قهوه کنار بگذارید و با این واقعیت کنار بیایید که اسپرسو فوری و قهوه فوری هر دو جایگاه خود را در جهان دارند.


اسپرسو فوری و قهوه فوری چه تفاوتی دارند؟ اسپرسو فوری برای طعم دهنده نوشیدنی ها، محصولات پخته شده و چاشنی ها محبوب است. در همین حال، قهوه فوری به عنوان یک جایگزین معمولی قهوه معروف است.
کافی میکس آلتونسا 48 عددی


همانطور که بیشتر آنها را بررسی می کنیم، تفاوت های اسپرسو فوری در مقابل قهوه فوری در طعم، استفاده و ایجاد را با دقت بیشتری بررسی خواهیم کرد.


اسپرسو فوری در مقابل قهوه فوری

تفاوت بین اسپرسو فوری و قهوه فوری چیست؟

آیا اسپرسو فوری همان قهوه فوری است؟ در حالی که اسپرسو فوری و قهوه فوری فرآیند تولید یکسانی را پشت سر می گذارند، چندین تفاوت با هم دارند:


طعم: اسپرسو فوری نسبت به قهوه فوری، قهوه ای قوی تر و معمولاً لطیف تر از نظر طعم است. قهوه فوری گاهی طعم ترش تری نیز دارد.

غلظت: اسپرسو فوری شکل غلیظ تری از قهوه نسبت به قهوه فوری است. معمولاً دو برابر قهوه فوری نسبت به اسپرسو فوری نیاز دارید.

کیفیت دانه ها: اسپرسو فوری اغلب از دانه های با کیفیت بالاتر تهیه می شود.

نوع دانه: بیشتر قهوه‌های فوری از دانه‌های روبوستا به دست می‌آیند، در حالی که بیشتر اسپرسو فوری از دانه‌های قهوه آرابیکا به دست می‌آید. قهوه روبوستا نسبت به دانه های عربیکا طعم تلخ تری دارد.

نگاه کنید: قهوه فوری رنگ روشن‌تری نسبت به اسپرسو فوری دارد.

موارد استفاده: قهوه فوری بیشتر برای نوشیدنی های قهوه استفاده می شود، در حالی که اسپرسو فوری در نوشیدنی های با طعم قهوه، پخت و چاشنی ها بیشتر استفاده می شود.

کافئین: یک فنجان قهوه فوری به طور متوسط 66 میلی گرم کافئین دارد، در حالی که در یک شات اسپرسو فوری 58 میلی گرم کافئین دارد.

قهوه فوری چیست؟

گرانول های قهوه فوری پودری هستند که از قبل دم کرده اند. هنگامی که آب داغ را به پودر قهوه اضافه می‌کنید، می‌توانید فوراً یک گلدان قهوه بدون نیاز به انجام فرآیند دم‌آوری ایجاد کنید.


اگر اهل قهوه‌خوری هستید، یک خبر جالب برای شما دارم. قهوه فوری در برخی مناطق جهان از قهوه معمولی محبوب تر است و نیمی از قهوه خورها در واقع قهوه فوری را ترجیح می دهند.


تکان دهنده است، می دانم.


گاهی اوقات، نوشیدن قهوه فوری برای راحتی است، مانند یک سفر کمپینگ یا هنگام بازدید از افراد غیر قهوه در یک شهر کوچک. با این حال، در مواقع دیگر، نوشیدن قهوه فوری در مورد سنت است.


مثل قهوه رایگان؟ اولین کیف خود را با تور جهانی اطلس قهوه دریافت کنید برای دریافت معامله اینجا را کلیک کنید

اغلب، کریستال‌های قهوه فوری در مکان‌هایی که سنت قهوه قوی ندارند و در هر گوشه یک کافی شاپ استارباکس وجود ندارد، محبوب هستند. اما قهوه فوری در واقع 34 درصد از قهوه خرده فروشی در سراسر جهان را نیز تشکیل می دهد.


مصرف قهوه فوری سالانه همچنان در حال افزایش است. در جاهایی مانند چین، که مصرف نوشیدنی قهوه فوری 65 تا 75 درصد از بازار 15.5 میلیارد دلاری را به خود اختصاص می دهد، تهیه قهوه فوری ساده تر است زیرا از قوری سنتی به عنوان قهوه جوش استفاده می کند.


من دوستانی از آمریکای جنوبی و استرالیایی دارم که به مارک های قهوه فوری مانند نسکافه سوگند یاد می کنند. در حالی که قهوه فوری در ایالات متحده طرفداران زیادی ندارد، مادربزرگ من نمی‌توانست روز خود را بدون یک فنجان قهوه بدون کافئین فوری Sanka شروع کند.


طرز تهیه قهوه با قهوه فوری

استاندارد آماده سازی قهوه فوری عبارت است از:


1 قاشق چایخوری قهوه فوری

1 فنجان آب داغ

طرز تهیه اسپرسو با قهوه فوری

آماده سازی استاندارد برای اسپرسو با قهوه فوری:


½ تا 3 قاشق چایخوری قهوه فوری (بسته به اینکه چقدر قوی آن را دوست دارید)

30 میلی لیتر آب گرم

پخت با قهوه فوری

شما می توانید قهوه فوری را در دستور العملی جایگزین کنید که قهوه همان نتایج را به همراه دارد.


اما، آیا می توانید قهوه فوری را جایگزین اسپرسو فوری یا یک شات اسپرسو معمولی کنید؟ می‌توانید دو قاشق چای‌خوری پودر قهوه فوری را به جای یک قاشق چای‌خوری پودر اسپرسو یا یک شات اسپرسو در یک دستور غذا جایگزین کنید.


با این حال، همان نتایج عطر و طعم غنی را که اسپرسو یا اسپرسو فوری به یک دستور غذا می دهد را به همراه نخواهد داشت.


اسپرسو فوری چیست؟

قهوه اسپرسو فوری پودری از قهوه برشته تیره از قبل دم شده است. هنگامی که آب داغ را به محصول پودر قهوه اضافه می کنید، می توانید بلافاصله یک فنجان اسپرسو بدون دستگاه قهوه ساز اسپرسو بسازید.


پودر اسپرسو همچنین می تواند طعم شکلات را در دستور العمل های پخت عمیق تر کند، طعم قهوه را به نوشیدنی ها اضافه کند و یک چاشنی افزودنی باشد.


با این حال، پودر اسپرسو همان قهوه فوری نیست. غلظت آن بسیار بیشتر از قهوه فوری است و طعمی نرم تر و قوی تر و تیره تر از قهوه فوری می دهد.


طرز تهیه قهوه با اسپرسو فوری

می توانید قهوه فوری را با پودر اسپرسو درست کنید. در اینجا PR استاندارد است
جداسازی:


½ قاشق چایخوری اسپرسو فوری

1 فنجان آب داغ

طرز تهیه اسپرسو با اسپرسو فوری

تهیه استاندارد اسپرسو از پودر اسپرسو فوری شامل:


1 قاشق چایخوری اسپرسو فوری

30 میلی لیتر آب گرم

پخت و پز با اسپرسو فوری

پودر اسپرسو فوری یک ماده مخفی است که بسیاری از نانواها از آن برای ایجاد طعم شکلاتی بیشتر در شکلات استفاده می کنند. افزودن مقداری قهوه اسپرسو فوری در دستور پخت، طعم براونی، کیک و سایر خوراکی های شکلاتی را بدون ایجاد طعم موکا در آنها افزایش می دهد.


شما فقط باید یک قاشق چایخوری اسپرسو فوری را به یک دستور غذا اضافه کنید تا به محصولات پخته شده خود طعم شکلاتی پیچیده تر و عمیق تری بدهید. همزمان با اضافه کردن پودر کاکائو، اسپرسو فوری را به خوراکی شیرین خود اضافه کنید.


افزودن اسپرسو فوری به نوشیدنی ها

همانطور که می توانید برای طعم بیشتر قهوه، شات های غلیظ اسپرسو را به نوشیدنی ها اضافه کنید، می توانید پودر اسپرسو فوری را به کاکائو داغ، اسموتی ها یا کوکتل ها اضافه کنید. برای تقلید طعم اسپرسو بدون مایعات، فقط یک قطره یا حداکثر یک قاشق چایخوری را امتحان کنید.


استفاده از پودر اسپرسو برای چاشنی

پودر اسپرسو، که گاهی به آن کریستال اسپرسو نیز می گویند، به ویژه در مالش های خشک و مخلوط ادویه ها محبوب است. می تواند به گوشت های برشته، آب پز، سس ها و خورش ها عمق طعم بدهد.


قهوه فوری و اسپرسو فوری چگونه ساخته می شوند؟

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که دستگاه های رست قهوه چگونه قهوه فوری یا اسپرسو فوری درست می کنند؟ خب دیگه تعجب نکن تهیه قهوه فوری و اسپرسو فوری با دم کردن غلیظ دانه های آسیاب شده قهوه شروع می شود و پس از آن فرآیند خشک کردن برای از بین بردن رطوبت انجام می شود.


تاریخ

دولت بریتانیا اولین قهوه فوری را در سال 1771 به عنوان "ترکیب قهوه" به ثبت رساند. در سال 1890، یک نیوزلندی به نام دیوید استرند با استفاده از فرآیند "هوای گرم خشک" قهوه محلول در آب درست کرد.


با این حال، تا سال 1910 بود که شیمیدان جورج کنستانت لوئیس واشنگتن اولین کریستال های قهوه تولید انبوه را ایجاد کرد که به سربازان آمریکایی یک فنجان قهوه صبحگاهی در جنگ جهانی اول می داد. امروز ما یک فنجان جو می نوشیم، اما آنها نوشیدند. یک فنجان جورج


خوشبختانه، فرآیند تولید اسپرسو فوری امروزی نسبت به قهوه های فوری و اسپرسوهای فوری قدیمی، تکه های کمتری قهوه در فنجان شما شناور می کند.


لوبیا

تفاوت اصلی بین اسپرسو فوری و قهوه فوری، نوع دانه های قهوه بو داده و برشته شدن آن است تا فرآیند تولید پودر فوری.


اسپرسو فوری با قهوه بو داده قوی تر شروع می شود که معمولا از دانه های اسپرسو آرابیکا است. در همین حال، قهوه فوری با قهوه برشته شده معمولی، معمولا از دانه های روبوستا شروع می شود.


تفاوت بین دانه های قهوه آرابیکا و روبوستا در این است که دانه قهوه آرابیکا شیرین، سبک و صاف است، در حالی که روبوستا یک قهوه کم کیفیت تر و تلخ تر است.


دم

تهیه قهوه فوری و اسپرسو فوری شامل دم کردن دانه های برشته شده برای تهیه عصاره غلیظ قهوه است.


فرآیند خشک کردن

پس از دم کردن، قهوه سازهای فوری عصاره قهوه را خشک می کنند تا آب آن خارج شود. دو فرآیند مختلف برای خشک کردن قهوه وجود دارد که طعم و عطر قهوه را حفظ می کند:


خشک کردن با اسپری: قهوه سازها قهوه را در هوای گرم اسپری می کنند، جایی که به سرعت خشک می شود و به کریستال های قهوه کم آب تبدیل می شود.

خشک کردن انجمادی: قهوه سازها قهوه را منجمد می کنند، آن را به قطعات کوچک برش می دهند و سپس در دمای پایین در خلاء خشک می کنند.

نظرات نهایی در مورد اسپرسو فوری و قهوه فوری

اسپرسو فوری و قهوه فوری از نظر طعم بسیار متفاوت هستند و اهداف متفاوتی دارند.


حتی اگر آنها را هر روز نمی نوشید، قهوه فوری و اسپرسو فوری برای داشتن دم دستی عالی هستند.


اسپرسو فوری می تواند طعم قهوه یا طعم های عمیق تر را به نوشیدنی ها، محصولات پخته شده و مخلوط ادویه ها اضافه کند. در همین حال، زمانی که روش قهوه‌سازی مورد علاقه شما در دسترس نباشد، قهوه فوری می‌تواند به عنوان یک جایگزین قهوه عمل کند.
https://cafemiks.com/

0
کــارمـا :
34
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
hhmm1357