کنفرانس خبری بیتستان برگزار شد

در روز چهارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۰ طی یک کنفرانس خبری آنلاین، مدیران صرافی رمزارز بیتستان با ارائه “گزارش سامانه بیتستان از صنعت رمز ارز در جهان و فرصت‌های ایران” به بررسی مهم‌ترین مسائل مربوط به صنعت رمز ارز در جهان و ایران پرداختند. این رویداد با حضور حامد میرزایی، مدیر عامل بیتستان و بهمن حبیبی، مدیر ارشد بازاریابی بیتستان و اصحاب رسانه برگزار شد.

مدیرعامل و مدیر ارشد بازاریابی بیتستان در این مراسم صنعت رمز ارز را از سه منظر سرمایه‌گذاری و استخراج با رویکرد قانون‌گذاری و چشم انداز آینده مورد بررسی قرار دادند.

حامد میرزایی، مدیرعامل بیتستان در ابتدای این رویداد با شرح ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های صنعت رمز ارز در جهان اعلام کرد: رشد 559 درصدی این صنعت در یک سال گذشته و رشد 14 هزار و 672 درصدی آن در بازه سال‌های 2017 تا 2021 نشان‌دهنده روند پذیرش رمز ارزها در جهان است. طبق آمار‌ها بیش از 300 میلیون کاربر جهانی در این حوزه فعال هستند و همچنین 18 هزار کسب‌و‌کار نیز رمز ارزها را به عنوان یک سرمایه در بیزینس خود قبول می‌کنند. در میان کشورهای مطرح جهان، هند، آمریکا، روسیه، نیجریه، ویتنام و اوکراین به ترتیب بالاترین کاربران فعال در حوزه رمز ارز را دارند و چین و بقیه کشورهای جهان هم حدود 45 درصد سهم باقی مانده را شامل می‌شوند. با بررسی این بازار به این نتیجه می‌رسیم که مسئولین ایرانی، با بسترسازی و تسهیل قوانین لازم باید از فرصت‌ها و قابلیت‌هایی که این صنعت می‌تواند در اختیار اقتصاد کشور قرار دهد، بهره‌مند شوند.

مدیر عامل بیتستان با اشاره به 2 و نیم میلیون کاربر فعال ایرانی در صرافی‌های رمز ارز داخلی، تصریح کرد: در صرافی‌های رمز ارز ایرانی روزانه بین 3 تا 5 هزار میلیارد تومان مبادله مالی صورت می‌گیرد و حدود 7 تا 12 میلیون کاربر ایرانی در این حوزه فعال هستند. خوشبختانه 88 درصد از این مبادله‌ها در سامانه‌های داخلی صورت می‌گیرد که این خدمت بزرگی است که این پلتفرم‌ها به اقتصاد کشور انجام می‌دهند.

بیتستان

در ادامه این نشست خبری، بهمن حبیبی مدیر ارشد بازاریابی بیتستان به ارائه آمار و اطلاعاتی درباره این پلتفرم پرداخت، وی اعلام کرد: سامانه مبادله رمز ارز بیتستان یک سامانه آنلاین برای خرید و فروش ارزهای دیجیتالی معتبر است که با هدف تسهیل روابط پولی/ بانکی ایرانیان در حوزه رمزارزها، فعالیت خود را از سال 1398 در مرکز نوآوری دانشگاه تهران آغاز کرد و با توجه به روند رو به رشدی که طی کرد هم اکنون جزو 10 سامانه اصلی فعال در کشور است که بیش از نیم درصد سهم بازار این صنعت را در اختیار دارد.

بهمن حبیبی در خصوص خط زمانی فعالیت بیتستان شرح داد: می‌توانیم دوره فعالیت بیتستان را به چهار دوره اصلی کودکی، نوجوانی، جوانی و بلوغ تقسیم کرد، بیتستان در ابتدا با یک تیم چهار نفره شروع به کار کرد، در آن زمان تراکنش‌ها به صورت دستی صورت می‌گرفت و احراز هویت به صورت تمام اتوماتیک بود. در ادامه تیم توسعه گسترش پیدا کرد و اتوماسیون فرایندهای مالی صورت گرفت. همچنین در این دوره فرایند‌های ضد پولشویی راه اندازی شد و برای احراز هویت پیچیده‌تر، همکاری با نهادهای قانون‌گذار شروع شد.

گفتنی است که در پایان این کنفرانس خبری مدیران بیتستان پاسخ گوی سوالات آنلاین خبرنگاران و مدیران رسانه‌های گروهی حاضر در این نشست بودند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH