Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@09:00:55 GMT

سابکس چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۸۶۶۷

سابکس چیست؟

پست شبکه های اجتماعی خدمت پستی ویژه پستکس به فروشگاه های شبکه های اجتماعی می باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سابکس، با توجه به گسترش دسترسی افراد به اینترنت و بخصوص پلتفرم اینستاگرام، تعداد فروشگاه های اینترنتی در حال افزایش است و خریدهای اینترنتی در بین مردم همه گیر شده و محبوبیت زیادی پیدا کرده است، زیرا بسیاری از مردم ترجیح می دهند با خرید از فروشگاه های اینترنتی در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان طور که می دانید اینستاگرام یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی در دنیا و محبوب ترین شبکه اجتماعی در ایران است، با بررسی آمارهای اینستاگرام و اطلاع از تعداد کاربران اینستاگرام در ایران و جهان، متوجه این موضوع می شویم که چرا کسب درآمد از اینستاگرام مهم است و چرا افراد و شرکت های زیادی در حال فعالیت و تولید محتوا در اینستاگرام می باشند.

طبق یک نظر سنجی ۸۹٪ اظهار داشتند که اینستاگرام مهمترین کانال رسانه های اجتماعی برای بازاریابی تأثیرگذار است.

اینستاگرام چند کاربر ایرانی دارد ؟

تعداد کاربر فعال اینستاگرام در ایران را با احتمال بسیار زیاد می توان بیشتر از ۳۵ میلیون کاربر برآورد کرد با توجه به جمعیت ۸۳ میلیون نفری ایران، حدودا ۳۰ درصد از مردم ایران از شبکه اجتماعی اینستاگرام استفاده می کنند و این موضوع محبوبیت اینستاگرام را در ایران نشان می دهد.

بر اساس آمار علاوه  بر اینستاگرام تلگرام نیز از شبکه های مجازی پر طرفدار است که با وجود فیلترینگ بیشتر از ۴۰ میلیون کاربر فعال دارد.

با توجه به آمار یکی از بزرگترین بسترهای کسب و کار و فروش های اینترنتی محسوب می شود.

یکی از مسائلی که همیشه در مورد خریدها از شبکه های اجتماعی مورد بحث بوده، ارسال پستی محصولات فروشگاه های شبکه های اجتماعی  و حمل و نقل فروشگاه های اینترنتی و پخش مویرگی است.

نحوه پست محصولات فروشگاه های شبکه های اجتماعی  و مشکلاتی که گاهی اوقات در خصوص هزینه و زمان ارسال آن پیش می آید، دلیلی شده تا برخی مشتریان اعتماد خود را از دست بدهند و از خرید آنلاین صرف نظر کنند. برای حل این مشکل، شرکت پستکس پیشرو در زمینه خدمات پستی با ارائه خدمت پستی جدید خود به نام سابکس این مشکلات را برطرف کردند تا فروشندگان و خریداران گرامی با خیالی راحت و در کمترین زمان ممکن محصولات خود را پست و دریافت کنند.

سابکس چیست؟

امروز وجود و وجوب فروشگاههای آنلاین حاضر در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها و علاقه خریداران اینترنتی به این فروشگاهها باعث گردیده است تا خرید و فروش های اینستاگرامی و تلگرامی ۹ برابر فروش های وب سایتی در کشور قلمداد گردد. اما محیا نبودن زیر ساخت‌های لازم، برای ارتباط با مشتری باعث گردیده تا فروشگاه داری و پاسخگویی به نیاز و خریدهای مشتریان و در نهایت رهسپاری این مرسولات با انواع روشهای پرداخت نقدی، امن و یا پرداخت در محل برای فروشگاهها ایجاد مشکل بنماید.

حال در این زمینه پستکس با عرضه راه حل سابکس راه را برای این دست فروشگاهها هموار نموده است بنحوی که فروشگاه آنلاین با ارسال لینک اختصاصی خود برای مشتری صفحه ای را در اختیار خریدار قرار میدهد تا خریدار(گیرنده) با قراردادن آدرس و مشخصات خود و کالای درخواستی و زدن دکمه ثبت و پرداخت درخواست خود را به فروشنده(فرستنده) ارسال مینماید.

در همین راستا فروشنده برای دانستن لیست فروشهای روزانه خود دیگر لازم نیست به چت و یا دایرکتهای خود مراجعه نماید و صرفا با کنترل پنل خود سفارشهای روزانه را کنترل و آماده و رهسپار خواهد نمود این راه حل شامل تمامی نقاط کشور، برای خریدار و فروشنده، جمع آوری از محل، انواع سرویس های پستبار، ماهکس، چاپار، یارباکس و غیره... با تنوع روشهای پرداخت میباشد.

لازم به یادآوری است یکی از مشکلات بزرگ فروشگاههای حاضر در شبکه های اجتماعی یا پیام رسان‌رسانها، نگهداری لیست مشتریان، سفارشات مشتریان و آدرس، نیازهای مشتریان و امکان تحلیل آنها میباشد که پستکس در راه حل سبکس خود CRM بسیار ساده، قابل درک و کاربردی در کنار تسهیل امکان پردازش سفارشات در اختیار فروشگاه آنلاین قرار میدهد.

پستکس : ۰۲۱۹۱۰۷۷۴۷۳

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پستکس شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۸۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه اجتماعی « ایکس » در پاکستان فیلتر شد

وزارت کشور پاکستان روز چهارشنبه اعلام کرد دسترسی به شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) را در زمان برگزاری انتخابات در فوریه، به دلایل امنیت ملی، مسدود کرده است.   به گزارش ایسنا، کاربران در پاکستان، از اواسط فوریه، مشکلاتی را در استفاده از شبکه اجتماعی «ایکس» گزارش کرده بودند اما دولت این کشور تاکنون، هیچ خبر رسمی را در این باره اعلام نکرده بود.   وزارت کشور پاکستان روز چهارشنبه، در سند مکتوبی به دادگاه عالی اسلام آباد، مسدود شدن دسترسی به این پلتفرم را اعلام کرد. عبدالمعز جفری، فعال و یکی از درخواست کنندگان رفع فیلتر «ایکس»، گفت: دادگاه دیگری به دولت گفته است ظرف مدت یک هفته، درباره این ممنوعیت، تجدیدنظر کند.   وزارت کشور پاکستان به دادگاه عالی اسلام آباد اعلام کرده است: ذکر این نکته، کاملا مناسب است که کوتاهی «ایکس» در رعایت دستورالعمل های قانونی دولت پاکستان و رسیدگی به نگرانی ها پیرامون سوءاستفاده از این پلتفرم، وضع این ممنوعیت را ضروری کرد.   این نهاد اعلام کرد «ایکس» تمایلی به حل این موضوع نداشته است اما شرکت «ایکس» در این باره، اظهارنظر نکرد.   در گزارش وزارت کشور پاکستان آمده است: تصمیم برای ممنوعیت «ایکس» در پاکستان، در راستای حفظ امنیت ملی، حفظ نظم عمومی و حفظ یکپارچگی کشور، گرفته شد.   بر اساس گزارش رویترز، دسترسی به شبکه اجتماعی «ایکس» از زمان برگزاری انتخابات سراسری در هشتم فوریه، محدود مانده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تلاش‌های بیهوده شبکه‌های معاند برای زیر سوال بردن مطالبه اجتماعی عفاف و حجاب + فیلم
  • دستگیری روانشناسِ روانی که مسلح بود
  • روانشناس اینستاگرامی هم دیوانه بود هم مسلح!/ متهم دستگیر شد
  • یک پیامرسان مهم و یک شبکه اجتماعی از اپ استور چین حذف شدند
  • دروغ‌پردازی با عکس ۷ سال پیش پارک دانشجو
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...
  • حساسیت کاربران اینترنتی به موضوع حجاب و گشت ارشاد بیش از تنش میان ایران و اسرائیل! + نمودار
  • شبکه اجتماعی « ایکس » در پاکستان فیلتر شد
  • چگونه در شبکه های اجتماعی بحث کنیم؟