لیست تصاویر
کفپوش اپوکسی با ضمانت 100% آترون (لیست قیمت و اجرای خاص اپوکسی شگفت انگیز)

ساختار کفپوش اپوکسی از لحاظ شیمیایی

همانطور که میدانیم کفپوش اپوکسی دوجزئی است و همچنین یک بسپار ترموست است که از واکنش رزین اپوکساید با سخت کنندهٔ پولی آمین یا پلی آمید بدست می آید.

کاربرد کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی دامنهٔ کاربرد گسترده ای دارد، از جمله در مواد رنگ اپوکسی، کفپوش اپوکسی، اپوکسی گرانیتی، اف آرپی و چسب ها که در ادامه با پولی پوکساید بیشتر آشنا میشوید.

پولی پوکساید گستره کاربرد فراوانی دارد که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • رنگ اپوکسی
  • کفپوش اپوکسی
  • اپوکسی گرانیتی
  • اف آر پی(FRP)

 انوع کفپوش

 متراژ بالای 200 متر (مواد + اجرا) 

 قیمت رنگ اپوکسی کف صنعتی

 برای قیمت تماس بگیرید

 قیمت رنگ اپوکسی کف پارکینگ

 برای قیمت تماس بگیرید

 قیمت رنگ اپوکسی کف آنتی استاتیک 

 برای قیمت تماس بگیرید

 

کفپوش اپوکسی کف طرح دار قهوه ای

درباره کفپوش اپوکسی بیشتر بدانید

اپوکسی ماده ای شیمیایی و همچنین نامی غیر رسمی برای گروه عاملی اپوکساید است اما مهم تر از همه، به محصولات نهایی و پخت شده رزین های اپوکسی نیز همان اپوکسی می گویند.

رزین های اپوکسی ممکن است با خود و یا مواد سخت کننده (هاردنر) بسیاری چون آمین های چند عاملی، اسید ها، الکل ها و فنول ها واکنش دهند.

این واکنش منجر به تشکیل پلیمری ترموست میشود که خواص مکانیکی، مقاومت دمایی بالا و همچنین مقاومت شیمیایی دارد. این خواص به اپوکسی کاربردهای فراوانی می بخشد که از میان آن ها می توان به تولید پوشش های صنعتی، استفاده در قطعات الکترونیکی و الکتریکی، چسب ها و مواد پلاستیکی تقویت یافته با الیاف اشاره کرد.

کفپوش اپوکسی عایق طوسی

قیمت کفپوش اپوکسی

پارامترهای زیر در قیمت کفپوش اپوکسی موثر خواهند بود:

  • موقعیت پروژه نسبت به موقعیت پیمانکار
  • احجام پروژه و مقدار سطح
  • نوع سطح زیرین به جهت برآورد مصرف مواد
  • ضخامت پیشنهادی اجرا پروژه
  • مقدار واقعی مصرف کفپوش
  • کیفیت کفپوش اپوکسی قیمت را تحت تاثیر قرار خواهد داد
  • دستمزد نیروی انسانی و عوامل اجرایی
  • ماشین آلات مورد استفاده در عملیات اجرایی
  • سایر موارد

یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت کفپوش اپوکسی، موقعیت پروژه می باشد. این امر بدین مفهوم است که در صورتی که پروژه در نزدیکی محل اقامت و استقرار پیمانکار باشد، در برآورد قیمت رنگ اپوکسی کف یا پلی یورتان، هزینه اقامت لحاظ نخواهد شد و همچنین کرایه حمل مواد خیلی قابل ملاحظه نمی باشد. از آنجایی که پیمانکار می بایست یکبار تجهیز کارگاه کند و یک بار نسبت به برچیدن کارگاه اقدام نماید کرایه حمل یکی از عوامل تاثیر گذار بوده که با توجه به بعد مسافت بر روی قیمت رنگ اپوکسی کف اثر مستقیم دارد. البته مسافت پروژه در عوامل دیگری مانند هزینه اقامت، حق ماموریت پرسنل اجرایی و غیره نیز تاثیر دارد که جداگانه بررسی می گردد.

برای استعلام قیمت روز و همچنین براورد هزینه با مشاوران آترون در تماس باشید.

کفپوش اپوکسی مقاوم طرح دار

دانستنی علمی کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی یک محصول دو جزئی میباشد که دارای خواص مقاومتی عالی از جمله مقاومت مکانیکی بالا، مقاومت سایشی بالا، مقاومت شیمیایی عالی در برابر مواد قلیایی و اسیدها روغنی هاو چربی ها و همچنین ایجاد سطحی صاف و صیقلی مورد استفاده وسیعی در سالن های تولیدی مراکز صنعتی، شیمیایی، بیمارستانی، نیروگاهی، فرودگاهی میباشد و در ادامه بیشتر با این محصول از جمله قیمت، کاربرد، مزایا و معایب آن صحبت خواهیم کرد.

تقسیم بندی کفپوش اپوکسی

کفپوش هایی که درصد سیلیس در آنها بالا است، غلظت بسیار بالایی دارند و به وسیله ابزارهای دستی و مکانیکی تا ضخامت 8-6 میلیمتر روی سطح به کار می روند و مقاومت سایشی، مکانیکی و شیمیای بالایی دارند و معمولاً روی سطح بتن روی مکان هایی که در معرض ریزش و پاشیدن مواد شیمیایی و یا تردد شدید وسایل نقلیه سنگین قرار دارند، به کار می روند. این کفپوش ها عمدتاً در کارخانه های شیمیایی، پالایشگاهای نفت، کارخانه های خودرو سازی، نوشابه سازی و نیروگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند.

کفپوش خود تراز اپوکسی

کفپوش های خود تراز اپوکسی با درصد سیلیس بسیار کمتر که روی سطح تمیز شده ریخته و با استفاده از شانه های پلاستیکی مخصوص روی سطح پهن می شوند و ضامتی حدود 2 میلیمتر خواهند داشت. استفاده از دستگاه اسپری دو جزئی نیز برای سهولت و تسریع کار در سطوح بزرگ امکان پذیر است.

کفپوش خود تراز اپوکسی در برابر مواد شیمیایی، سایش ناشی از تردد افراد و وسایل نقلیه سبک صنعتی مقاوم است و با رنگ های مختلف و براق به زیبایی محیط می افزایند. این کفپوش ها در آزمایشگاه ها، کفپوش بیمارستان، کارخانه های تولید مواد غذایی و انبار ها کاربرد دارند .

اجرا کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی صنعتی

این نوع کفپوش همانطور که از اسمش پیداست در محیط های صنعتی و با ترافیک بالا کاربرد دارد و مخصوص فضاهایی طراحی شده است که در آن از ماشین آلات و وسایل سنگین استفاده خواهد شد. کفپوش اپوکسی صنعتی با توجه به میزان بار و اصطکاک ماشین آلات میتواند بیش از حد معمول خود یعنی ضخامت 3 میلیمتر نیز اجرا شود.

کفپوش اپوکسی مقاوم صنعتی

کفپوش اپوکسی بیمارستان

از نکات مهم بهداشتی که باید مراکز بیمارستانی رعایت شود استفاده از کفپوش های یکپارچه، بدون درز و آنتی باکتریال است. سیستم کفپوش بیمارستانی به دو صورت کفپوش بیمارستان مخصوص اتاق عمل و ریکاوری میباشد

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

آنتی استاتیک در لغت به معنی ضد الکتریسیته ساکن است یعنی این نوع کفپوش از تجمع الکتریسیته ساکن روی سطح جلوگیری میکند و همچنین دارای خاصیت رسانایی میباشد. از کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک عموما در اتاق های سرور و اتاق های جراحی که به الکتریسیته ساکن حساس هستند استفاده می گردد.

کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال

این نوع کفپوش نیز همان طور که از اسمش پیداست ضد باکتری میباشد و کمترین میزان باکتری را جذب کرده کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال در برخی از موارد با ذرات نانو نقره ساخته میشود تا بتواند خاصیت از بین بردن میکروب ها را داشته باشد. این کفپوش عموما در بیمارستان ها استفاده می گردد.

کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال در کف مجتمع بهداشتی و بیمارستان

کفپوش اپوکسی پارکینگ

کفپوش اپوکسی پارکینگ کفپوشی است با مقاومت مکانیکی بسیار بالا که در کنار زیبایی ویژه وخیره کننده آن، پیشنهادی بسیار ارزشمند برای استفاده در پارکینگ های ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی می باشد. کفپوش اپوکسی پارکینگ می تواند بر روی کلیه سطوح بتنی، موزاییک، سنگ شده و غیره استفاده شود تا به کارایی بالا و جذابیت بیشتر سطوح بیافزاید.

ضخامت لایه کفپوش اپوکسی

به طور کلی کفپوش اپوکسی از سه لایه تشکیل شده است :

  • لایه اول پرایمر که بر روی سطح ریخته خواهد شد
  • لایه دوم یا میانی که ضخامت 1.8 تا 2 میلیمتر دارد
  • لایه نهایی که 1 تا 1.2 میلیمتر ضخامت دارد

البته با توجه به خواسته مشتری و نوع فعالیت این ضخامت ها متغییر میباشند.

مراحل اجرای کفپوش اپوکسی

اجرای کفپوش اپوکسی کار نسبتاً ساده ای است و کسی که با مهارت های فنی و ساختمانی آشنایی داشته باشد میتواند آن را اجرا کند اما برای دستیابی به یک کفپوش یکپارچه، با کیفیت، زیبا و بدون نقص باید از متخصصین این کار کمک گرفت. اجرای اپوکسی در مساحت زیاد و متراژ بالا نیاز به مهارت زیادی برای تراز کردن سطح دارد و این کار به کمک ابزار و افزودنی های خاصی صورت می گیرد. برای رسیدن به بهترین نتیجه لازم است در ابتدا سطح صاف و تراز باشد و سپس اپوکسی روی آن اعمال شود.

آماده سازی سطح قبل از اجرا

ابتدا لازم است کل فضا خالی شود و دسترسی به تمام سطح امکان پذیر باشد. باید هرگونه گرد و غبار و آلودگی پاک شود. تمامی درز ها و ترک های موجود روی سطح زیرین باید ترمیم شود. بستر زیرین قبل از اجرای اپوکسی باید عاری از هرگونه گریس، روغن یا حلال است. همه این موارد توانایی کاهش پیوند رزین اپوکسی با بستر زیرین را دارند بنابراین باید به طور کامل از بین بروند.

آماده سازی مناسب بستر، بتنی قبل از اجرای اپوکسی لازمه دستیابی به یک کفپوش مرغوب و داشتن یک بستر بتنی تمیز قبل از اجرای اپوکسی بسیار مهم است. بهترین بستر زیرین جهت اجرای اپوکسی کف، سطوح بتنی ای است که به صورت ماله پروانه اجرا شده است. علاوه بر این، نیاز است سطح زیر در صورت نیاز کف ساب زده و آماده شود. سطح ساب زده شده از نظر زبری مناسب بوده و حداکثر باندینگ مکانیکی را با پوشش برقرار می کند.

اجرای پرایمر

پرایمر قبل از پوشش کف اپوکسی و به عنوان اولین لایه استفاده میشود که به اتصال خوب کفپوش اصلی به بستر کمک می کند. از آنجا که این محصول رقیق تر است، نفوذ بهتری در بتن دارد.

مخلوط کردن رزین و هاردنر

بهتر است روکش را به صورت مستقیم روی سطح اعمال کنید زیرا تقریباً ۳۰ دقیقه برای استفاده از مخلوط رزین و هاردنر و اجرای اپوکسی زمان دارید در غیر این صورت این ترکیب قابل استفاده نخواهد بود.

غلتک زنی

این روش شامل حرکت غلتک به صورت عمودی (جلو به عقب) و سپس افقی (چپ به راست) بدون آغشته کردن مجدد رزین و هاردنر به غلتک بر روی پوشش است. این کار به منجر به یک روکش یکنواخت شده و نیز به خروج هوا از پوشش کمک کرده و در نتیجه از تشکیل حباب جلوگیری میکند.

اجرای لایه دوم

حداقل ۱۲ساعت زمان دهید تا لایه ها خشک شود ولی این زمان نباید بیشتر از ۴۸ ساعت باشد. اگرچه ممکن است سطح به ظاهر خشک به نظر برسد، اما چند روز طول می کشد تا به درستی تکمیل شود.

توضیح کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی یا پولی پوکساید یک محصول دو جزئی میباشد که دارای خواص مقاومتی عالی از جمله مقاومت مکانیکی بالا، مقاومت سایشی بالا، مقاومت شیمیایی عالی در برابر مواد قلیایی و اسیدها روغنی هاو چربی ها و همچنین ایجاد سطحی صاف و صیقلی مورد استفاده وسیعی در سالن های تولیدی مراکز صنعتی، شیمیایی، بیمارستانی، نیروگاهی، فرودگاهی و ….. پیدا کرده است روکش اپوکسی کف و هاردنر مربوطه یا کفپوش اپوکسی از سری محصولاتی است که بر پایه رزین اپوکسی بیسفنول و هاردنر پلی آمینی تغییر شکل یافته تولید و ارائه می گردد.

در این محصول از هیچ گونه حلال و رقیق کننده های غیر واکنش گرا استفاده نگردیده و همین امر موجب می گردد که ساختار پلیمری محصول پس از واکنش به صورت ثابت و پایدار باقی بماند.

با توجه به خصوصیات برجسته مکانیکی، شیمیایی، حرارتی و الکتریکی این محصول بهترین انتخاب برای پوشش سطوح صنعتی بوده و علاوه بر آن با توجه به امکان اجرای روکش به صورت یکپارچه و بدون درز و همچنین خصوصیات ضد میکروبی آن، می تواند به عنوان مناسب ترین پوشش بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد.

موارد مصرف کفپوش اپوکسی

  • کفپوش سطوح صنعتی که در معرض نیروهای مکانیکی مانند فشار، ضربه و سایش قرار می گیرد .
  • کفپوش سطوح صنعتی که در معرض نفوذ آب و همچنین انتقال آلودگی های ناشی از نفوذ آب می باشد .
  • کفپوش سطوح صنعتی که عدم وجود گرد و غبار در سطح، بسیار حائز اهمیت است.
  • کفپوش سطوح صنعتی که در معرض خوردگی و آسیب ناشی از اسیدها، قلیاها، الکلها، روغنها، نمک ها، حلالها و مشتقات نفتی می باشد .
  • کفپوش سطوح بهداشتی که عدم وجود درز و خلل و فرج و امکان گندزدایی و ضدعفونی کردن صد در صد سطوح بسیار حائز اهمیت می باشد .
  • کفپوش سطوح صنعتی که در مجاورت جریانهای الکتریکی قرار داشته و عایق بودن سطح حائز اهمیت می باشد .

سوالات متداول کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی را روی چه سطوحی میتوان اجرا کرد؟

کفپوش اپوکسی روی انواع سطوح از جمله سیمان، موزائیک و سنگ و غیره اجرا نمود ولی بهترین نتیجه روی سیمان کاملا مسطح و یکدست حاصل میشود.

جنس کفپوش اپوکسی چیست و چه حالتی دارد؟

کفپوش اپوکسی از رزین اپوکسی و هاردنر به همراه رنگدانه ها تشکیل شده و قبل از اجرا در حالت مایع است.

چقدر زمان لازم است تا کفپوش اپوکسی پس از اجرا خشک و قابل تردد شود؟

معمولا در دمای معمولی اتاق کفپوش اپوکسی پس از ۲۴ ساعت خشک میشود ولی ولی ما توصیه میکنیم تا ۳ روز روی کفپوش اپوکسی تردد انجام نشود تا به سطح آسیب نرسد.

آیا کفپوش اپوکسی طاقت فشار لیفتراک یا هند تراک را دارد؟

کفپوش اپوکسی با ضخامت 3 میلیمتر فشار حاصل از تردد لیفتراک 10 تنی را هم تحمل میکند.

کفپوش اپوکسی چه رنگهائی میتواند داشته باشد؟

بیش از 9 هزار رنگ وجود دارد

کفپوش اپوکسی چند سال دوام دارد؟

مشتریانی که اصول نگهداری را مورد توجه قرار دهند گاهی تا ۱۰ سال هم نیازی به بازسازی سطحشان احساس نخواهند کرد.

کفپوش اپوکسی طرح دار استفاده شده در لابی و کف ساختمان های اداری تجاری و مسکونی

مزایای کفپوش اپوکسی

کفپوش های اپوکسی مزایای زیادی دارند که نسبت به سایر پوشش های کف ارجح هستند. بتن سطح به علت خاصیت قلیایی ذاتی خود به واسطه وجود ناخالصی های فلزی به راحتی مورد آسیب مواد شیمیایی قرار می گیرد و به سبب سختی و شکنندگی زیاد مقاومت سایشی و ضربه پذیری پایینی دارد.

پوشش های قیری و آسفالت نسبت به حلال های مقاومت کمی دارند و در اثر تردد زیاد به ویژه در گرما، نرم شده و روی سطح زیرین حرکت کرده جمع شده و سطح آن موج دار میشود. این موضوع در چهار راه های خیابان ها یا در قسمت سراشیبی پل های فلزی کاملاً مشهود است.

پوشش های فلزی شدیداً تحت تأثیر عوامل خورنده محیط قرار می گیرند و آجرهای ضد مواد شیمیایی گران هستند و نصب آنها هزینه بر است. کفپوش اپوکسی اگر درست فرموله شود و به طور صحیح به کار رود هیچ یک از این معایب را نخواهند داشت .

طول عمر و دوام کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی در برابر فشار بسیار مقاوم بوده و مقاومت فشاری بتن را حتی تا 7 برابر بهتر می کند. این نوع از کفپوش بهترین چسبندگی را به بتن داشته و نسبت به سایر رنگ ها و کفپوش ها دوام و طول عمر بیشتری دارد.

قیمت مناسب کفپوش اپوکسی و هزینه کم نگهداری

کفپوش اپوکسی با توجه به سطح جذاب و رنگینی که به سطح می دهد، نسبت به سایر کفپوش های مشابه هزینه ی بسیار پایین تری داشته و مقرون به صرفه است. همچنین با توجه به اینکه لک پذیری آن نسبت به بتن، سنگ و سرامیک و موزاییک بسیار کمتر می باشد، در نتیجه نیاز به ترمیم آن بسیار کمتر و در صورت نیاز به راحتی قابل انجام می باشد.

تنوع رنگ بندی و طراحی در کفپوش اپوکسی

از مزایای کفپوش اپوکسی این است که محدودیت در رنگ بندی نداشته و همچنین با استفاده از برخی مواد در لایه رویه می توان طرح های اکریلی و ... نیز روی سطح ایجاد کرد. همچنین می توان به صورت شطرنجی و یا هر طرح دیگر نیز اجرا نمود که بسیار جلوه مناسبی به سطح می دهد.

مقاومت شیمیایی و حرارتی مناسب کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی به طور معمول در برابر روغن ها و اسیدهای ضعیف مقاوم بوده و تا دمای حدود 80 درجه سانتیگراد نیز مقاوم می باشد. در صورتیکه اسیدها یا بازهای قوی در محیط مصرف گردد نوع کفپوش تغییر یافته و از مواد اولیه متفاوتی استفاده خواهد شد.

آنتی باکتریال و غیرقابل نفوذ بودن کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی کاملا یکپارچه، بدون درز و غیر قابل نفوذ می باشد و همچنین در برابر رشد باکتری و میکروب و ... روی سطح نیز مقاوم می باشد. این امر باعث می گردد که این نوع کفپوش کاملا بهداشتی بوده و جزء بهترین پوشش ها در بیمارستان ها، داروسازی ها و اتاق های تمیز به شمار آید.

قابلیت تمیز شدن بسیار آسان

این نوع کفپوش بدلیل اینکه سطحی کاملا صاف داشته و بدون درز می باشد و همچنین بدلیل غیر قابل نفوذ بودن در برابر آلودگی ها، به راحتی تمیز شده و با یک تی نمدار تمیز می گردد که در متراژ های بالا با دستگاه‌های شستشوی ماشینی این امر انجام می گیرد. این خصوصیت باعث می گردد که با حداقل میزان آب مصرفی سطحی کاملا تمیز را ایجاد نمود.

عایق بودن کفپوش در برابر جریان الکتریسیته

کفپوش های اپوکسی آترون آریا بطور معمول عایق جریان الکتریسیته می باشند که در مواردی که کاربری سالن به گونه ای است که شخص دائما با برق کار می کند، این عایق بودن باعث حذف جان شخص می گردد. اما از قابلیت های مناسب این کفپوش این است که در صورتیکه نیاز به رسانا بودن کفپوش باشد (به عنوان مثال مکانهایی که نباید بار الکتریسیته ساکن روی سطح جمع گردد همچون سالن های مواد شیمیایی و یا اتاق های سرور) این کفپوش با تغییر در فرمولاسیون و روش اجرا رسانای بار الکتریسیته ساکن شده و این مشکل را نیز برطرف می نماید.

معایب کفپوش اپوکسی

عدم چسبندگی به سطوح مرطوب و آلوده به روغنی

کفپوش اپوکسی به سطوح مرطوب و آلوده به روغن نمی چسبد. در نتیجه در صورتیکه بتن ریزی تازه انجام شده می بایستی حداقل 28 روز از زمان اجرا گذشته تا بتون دیگر رطوبت نداشته باشد. همچنین سطوحی که از زمان اجرای بتون گذشته و آلوده به روغن، گازوئیل و ... شده باشد، در صورتیکه این مواد در بتون نفوذ کرده باشد (مثل تعمیرگاه ها) چسبندگی کفپوش به بتن نخواهیم داشت و زیرسازی می بایستی مجددا انجام گیرد.

زمان طولانی اجرای کفپوش اپوکسی

اجرای کفپوش اپوکسی به صورت لایه لایه بوده و همین موضوع باعث زمان بر بودن اجرای آن میشود. اولا که سطح می بایستی بدون رطوبت و کاملا خشک باشد. سپس اجرای لایه پرایمر و پر کردن درزها، لایه میانی، بتونه کاری و در نهایت اجرای لایه رویه که برای هر کدام زمان خشک شدن بین لایه ای را باید در نظر گرفت که در دمای مناسب حدود 12 الی 18 ساعت می باشد. در نتیجه اجرای کفپوش در کمترین متراژ نیز حداقل 3 تا 4 روز زمان می برد.

لغزنده بودن سطح کفپوش اپوکسی

در حالت معمول سطح کفپوش درصورت خیس شدن لغزنده میشود. اما با تغییر روش اجرا می توان این عیب را نیز برطرف نمود. به عنوان مثال با سیلیس پاش کردن سطح و یا اجرا به روش پوست پرتقالی، لغزنده بودن سطح کاهش می یابد.

مقاوم نبودن کفپوش اپوکسی در برابر اشعه UV خورشید

کفپوش اپوکسی در برابر نور خورشید مقاوم نبوده و به اصطلاح گچی میشود و در ابتدا تغییر رنگ یافته و با گذشت زمان لایه لایه از بین می رود. در نتیجه این نوع کفپوش قابلیت اجرا در محیط باز را نخواهد داشت.
البته جهت برطرف نمودن این مشکل می توان لایه رویه را از نوع پلی یورتان اجرا نمود تا مقاومت در برابر نور خورشید و چسبندگی مناسب کفپوش اپوکسی به بتون را به طور همزمان در کنار یکدیگر داشت.

خش پذیری و سخت و شکننده بودن کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی بسیار سخت و شکننده می باشد در نتیجه در سطوحی که احتمال ترک خوردن سطح زیرین وجود دارد، نباید اجرا گردد. سختی بالا باعث می گردد در صورتیکه جنس سخت و تیز بر روی سطح کشیده شود خش پذیر بوده و به مرور زمان ظاهر خود را از دست بدهد. در نتیجه در این موارد می بایستی از دستورالعمل نگهداری کفپوش استفاده نموده و کاملا مراقب بود تا طول عمر کفپوش افزایش یابد.

مشکل چسبندگی و پیوستگی کفپوش اپوکسی به کف زیر کار

در کف زیر زمین ها و سالن هایی که در تماس با آب و رطوبت هستند کفپوش اپوکسی به آنها نمی چسبد و بعد از اجرا پیوستگی دو لایه از بین رفته و کفپوش اپوکسی تبله می کند. برای اینکه این مشکلات پیش نیاید باید سطحی که روی آن کفپوش اپوکسی اجرا می گردد کاملا خشک و بدون رطوبت باشد. توصیه میشود که در بتن پایه حتما از مواد نم بند و آب بند در کنار هم استفاده گردد و بعد از کیورینگ کامل حدود 28 روز و کمتر بدون رطوبت بتن پایه از 4 درصد، پوشش کفپوش اپوکسی اجرا گردد. همچنین گرد و خاک و عناصر سست نیز قبل از اجرای لایه کفپوش اپوکسی باید کاملا از سطح زیرن پاک گردد تا چسبندگی لایه کفپوش اپوکسی دچار مشکل نگردد.

نظرات

user-pic
جواد دلاوری
12 خرداد 1401

بی نظیر در فروش و اجرای کفپوش اپوکسی

ثبت نظر