×

راهنمای انتخاب بهترین گچ برای سفیدکاری و گچ زیرکار ساختمان

  • کد نوشته: 38577
  • ۱۴۰۱/۰۵/۲۷
  • دیدگاه‌ها برای راهنمای انتخاب بهترین گچ برای سفیدکاری و گچ زیرکار ساختمان بسته هستند
  • راهنمای انتخاب بهترین گچ برای سفیدکاری و گچ زیرکار ساختمان به گزارش بازسازی ساختمان : گچ کاری و استفاده از گچ سفید کاری و گچ زیرکار، قرن هاست که در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد زیرا نه تنها یک راه عالی برای افزودن بافت و گرما بخشیدن به فضا است، بلکه کاملا سازگار با محیط […]

    راهنمای انتخاب بهترین گچ برای سفیدکاری و گچ زیرکار ساختمان

    راهنمای انتخاب بهترین گچ برای سفیدکاری و گچ زیرکار ساختمان

    به گزارش بازسازی ساختمانگچ کاری و استفاده از گچ سفید کاری و گچ زیرکار، قرن هاست که در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد زیرا نه تنها یک راه عالی برای افزودن بافت و گرما بخشیدن به فضا است، بلکه کاملا سازگار با محیط زیست است و شامل هیچ ماده شیمیایی مضری نیست که مانند برخی از رنگ ها با گذشت زمان در محیط منتشر شود.

    به طور کلی گچ های ساختمانی به دو نوع گچ زیر کار و گچ سفیدکاری روکار تقسیم می شوند که هرکدام انواع، خواص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. اگر قصد خرید هریک از انواع گچ را دارید، راهنمای زیر می تواند به شما کمک کند تا بهترین نوع گچ مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

    در مقاله ” گچ سفید کاری و گچ زیر کار | با خواص، ویژگی ها و تفاوت ها و روش ساخت هر کدام آشنا شوید“می توانید اطلاعات جامع تری در خصوص انواع گچ و خواص و ویژگی های آنها بخوانید.

    ویژگی های گچ سفیدکاری

    گچ سفید کاری همانطور که از نام آن پیدا است کاملا به رنگ سفید و با خلوص بسیار بالایی تولید می شود. این نوع گچ برای لایه نهایی، گچبری یا ابزارزنی در ساختمان کاربرد دارد و پس از اعمال یک لایه نازک از آن یک سطح صاف با بافت و عمق کافی روی دیوار ایجاد می شود که نیازی به رنگ زدن نیز ندارد. اگر گچ روکار به درستی اعمال شود، نه تنها زیبا بلکه بسیار بادوام است.

    گچ روکار با توجه به دانه بندی که اسیاب می شود خواص و ویژگی های متفاوتی دارد که در کاربرد آن نیز تفاوت ایجاد می کند. به عنوان مثال نوعی گچ سفیدکاری با مش پایینتر تولید می شود که برای سفیدکاری معمولی روی دیوارهای ساختمان مناسب است.

    درحالیکه نوع دیگری از گچ سفیدکاری با مش بالاتر به نام گچ میکرونیزه تولید می شود که برای پرداخت و نازک کاری مناسب است.

    بنابراین هنگام خرید گچ روکار بهتر است به کاربرد آن دقت کنید و براساس نیاز خود نوع گچ سفیدکاری را انتخاب کنید که ویژگی های مناسب را دارا باشد.

    ویژگی های گچ زیرکار

    گچ زیرکار که به آن گچ باندینگ نیز گفته می شود باید چسبندگی مناسبی داشته باشد تا لایه بعدی به خوبی به آن بچسبد و سطح یکدستی ایجاد کند. به عبارتی این لایه، اولین پوشش یا لایه زیرینی است که روی دیوار جدید اعمال می شود.

    هنگامی که با ماله آن را روی دیوار می کشند، انتظار می رود که پوشش مناسبی برای لایه بالایی ایجاد شود و گچ سفیدکاری به خوبی به آن بچسبد. گچ باندینگ دارای “چسبندگی” فوق العاده ای است و برای اعمال آن روی دیوار نیازی به آماده سازی خاصی روی سطح نیست.

    گچ زیرکار را می توان روی بلوک های بتنی، آجرها و حتی خود بتن اعمال کرد. این سطوح جایی هستند که می توانید از گچ باندینگ به عنوان پوشش اولیه استفاده کنید.

    متداول ترین انواع گچ زیر کار که بیشتر با آن آشنا هستیم گچ سیوا و گچ خاک است که در ادامه به بررسی ویژگی های هریک می پردازیم:

    ویژگی ها و کاربرد گچ خاک

    گچ خاک از خاک رس، آب و گچ، تشکیل شده است. این نوع گچ، بادوام و درعین حال کاملاً انعطاف پذیر است.

    هنگامی که گچ زیرکار خشک می شود بسیار بادوام شده و می تواند در برابر حرارت مقاومت کند. گچ خاک قیمت مقرون به صرفه ای دارد و پس از مخلوط شدن با آب باید به سرعت اعمال شود، اما به تجربه کمتری نیاز دارد، اگرچه باید به نحوی اعمال شود که سطحی کاملا صاف ایجاد کند تا زیر کار برای اعمال لایه نهایی آماده شود.

    گچ خاک عایق رطوبت نیست بنابراین، فقط می توان در مناطق خشک از آن استفاده کرد.

    ویژگی ها و خواص گچ سیوا

    گچ سیوا دارای ویژگی های منحصر به فردی است که از مهمترین آنها می توان به ضد آب بودن، عایق صدا بودن و ضد حریق بودن اشاره کرد. برای تهیه گچ سیوا، مقداری گچ سفیدکاری را با افزودنی های شیمیایی و مواد دارای چسبندگی ترکیب می کنند. این نوع گچ زیرکار به علت ضد آب بودن برای مناطق مرطوب و شرجی کاملا ایده آل است.

    گچ سیوا، یک روکش ضد آب است که در ساختمان برای دیوار حمام، دیوار استخر و موارد دیگر استفاده می شود. این روکش می تواند براق یا مات باشد و می توانید هر رنگی را به ترکیب آن اضافه کنید. این نوع گچ زیر کار ضد آب، بسیار بادوام است و می توانید به راحتی آن را به عنوان لایه پوششی روی سطوح و دیوارها مورد استفاده قرار دهید.

    پس از اینکه گچ سیوا روی سطح اعمال شد معمولا از گچ ساتن به عنوان لایه آخر استفاده می شود که سطحی صاف و یکدست را نتیجه می دهد.

    راهنمای انتخاب بهترین نوع گچ برای ساختمان

    با توجه به توضیحات ارائه شده باید برای انتخاب گچ ابتدا به این نکته توجه کنید که گچ را برای چه مرحله ای از ساخت نیاز دارید. اگر فقط دیوارها را با آجر یا بلوک تکمیل کرده اید و باید یک لایه اولیه گچ روی آنها اعمال شود، قطعا ابتدا نیاز به خرید گچ زیرکار دارید. در این مرحله باید به محیطی که دیوار در آن قرار دارد توجه کنید. در نهایت اگر دیوارهای شما زیرکاری شده اند و برای سفیدکاری لایه آخر یا گچبری نیاز به خرید گچ دارید، باید گچ روکار خریداری نمایید. اگر از گچ سیوا به عنوان زیر کار استفاده کردید، بهتر است گچ ساتن را به عنوان روکار خریداری نمایید.

    نکات مهم در انتخاب گچ سفیدکاری

    یکی از پرکاربردترین مواد مصرفی در  صنعت ساختمان سازی گچ سفیدکاری می باشد. اگر در انتخاب این ماده ساختمانی دقت نکنید، ممکن است هزینه زیادی بابت این کار بپردازید. در ادامه برخی نکات مهم در زمان انتخاب گچ سفیدکاری می پردازیم.

    سفیدبودن رنگ گچ

    رنگ سفید گچ باعث استفاده زیاد آن در فضای داخلی ساختمان استفاده می شود. شفافیت و رنگ سفید گچ باعث ایجاد جلوه ای خاص به فضای ساختمان می شود.

    نوع پودر گچ، سفیدی و درجه خلوص سنگ گچ و همچنین نحوه و زمان پخت در کوره از عوامل موثر در تعیین رنگ گچ می باشد.

    دوام و ماندگاری گچ

    گچ سفید کاری مرغوب گچی است که بعد از خشک شدن ترک بر ندارد. خاصیت ضد حریق و آتش، عایق صدا و مقاومت در برابر عوامل کششی از دیگر خواص گچ سفیدکاری مرغوب می باشد

    علامت استاندارد

    یکی از اصلی ترین فاکتورها در زمان خرید گچ سفیدکاری، علامت استاندارد آن می باشد. وجود علامت استاندارد نشانه اهمیت کارخانه تولیدی به فرآیند تولید گچ می باشد. پس لازم است در هنگام خرید گچ ساختمانی حتما به این علامت توجه نمایید.

    سازگاری گچ ساختمانی با اقلیم

    انتخاب گچ مناسب با اقلیم و آب و هوای هر منطقه یکی از نکات بسیار مهم در انتخاب گچ سفید کاری مناسب می باشد.

    اگر در شهرهایی با آب و هوای خشک ساختمان سازی می کنید و قرار است دیوار اتاق ها را با گچ بپوشانید می توانید گچ خاک خریداری کنید اما اگر قرار است گچ روی دیوار حمام یا استخر اعمال شوند قطعا باید گچ سیوا خریداری نمایید. درصورتیکه نیاز به گچ زیرکار برای ساختمان سازی در مناطق مرطوب و شرجی مثلا در شمال کشور دارید، بهتر است برای پوشش تمام دیوارها از گچ سیوا به عنوان زیرکار استفاده کنید.

    از کجا گچ ساختمانی تهیه کنیم؟

    همانطور که اشاره کردیم نوع و کیفیت گچ تاثیر قابل توجهی در استحکام و زیبایی دیوارهای ساختمان دارد بنابراین بهتر است انواع گچ سفیدکاری و زیرکار را از تولیدکنندگان معتبر تهیه کنید تا از کیفیت بالای آن اطمینان داشته باشید. مجتمع سوپر گچ فولاد نو با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه تولید و عرضه انواع گچ سفید کاری و گچ زیرکار، امکان سفارش آنلاین و خرید عمده گچ سفیدکاری ساختمانی را با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت برای خریداران سراسر کشور فراهم نموده است.

    توجه : این مطلب آگهی تبلیغات، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و اویم شاهانه در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.