لوگو بیمارستان ایرانشهر

AR

عمل لیزری دیسک کمر در همدان

عمل لیزری دیسک کمر در همدان

Table of Contents

در این مقاله، موضوع عمل لیزری دیسک کمر در همدان را مورد بررسی قرار می دهیم. همراه ما بمانید.

یکی از شایع ترین بیماری هایی که در چند دهه اخیر رواج پیدا کرده است، دیسک کمر می باشد. این بیماری به خصوص در بین سالمندان به وفور دیده می شود. اخیرا روش های مختلفی برای مقابله با این بیماری به وجود آمده است که به دو بخش جراحی و عدم جراحی تقسیم می شوند.

یکی از این روش ها استفاده از لیزر برای عمل کردن دیسک کمر می باشد که بیمارستان ایرانشهر، یکی از بهترین مراکز درمانی در تهران می باشد.

توصیه می کنیم در کنار مطالعه این مقاله، مقاله عمل لیزری دیسک کمر در تهران و عمل دیسک کمر با لیزر در تهران را مطالعه کنید.

اینفوگرافیک عمل لیزری دیسک کمر در همدان

اینفوگرافیک عمل لیزری دیسک کمر در همدان
اینفوگرافیک عمل لیزری دیسک کمر در همدان

برای فهمیدن این که عمل لیزری چگونه صورت می گیرد و همچنین شناخت برترین مراکز درمانی عمل لیزری دیسک کمر در همدان و سراسر کشور، توصیه می شود که این مقاله را تا انتها بخوانید.

عمل لیزری دیسک کمر در همدان

عمل لیزر دیسک کمر در همدان در شرایط های خاص کاربرد دارد.

در این روش جراح تومورهای نخاع و استخوان و بافت را از اطراف اعصاب جدا می کند.

بنابراین جراح با از بین بردن قسمت هایی از بافت نرم با لیزر فشار را از اعصاب کم می کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر روی بخش عمل لیزری دیسک کمر در همدان کلیک نمایید. 

لطفا جهت ارتباط با بیمارستان ایرانشهر، از طریق شماره تماس 71960-021 در ارتباط باشید.

عناوین مقاله:

دیسک کمر چیست و عوامل به وجود آورنده آن کدامند؟

علل به وجود آمدن فتق دیسک

روش های درمان دیسک کمر

توصیه متخصصین به بیماران مبتلا به دیسک کمر چیست؟

استفاده از لیزر برای درمان دیسک کمر چگونه صورت می گیرد؟

مزایای عمل لیزری دیسک کمر

برای عمل لیزری دیسک کمر در همدان باید به کجا مراجعه کنیم؟

سخن آخر

 

دیسک کمر چیست و عوامل به وجود آورنده آن کدامند؟

دیسک کمر چیست و عوامل به وجود آورنده آن کدامند؟
دیسک کمر چیست و عوامل به وجود آورنده آن کدامند؟

قبل از پرداختن به موضوع عمل لیزری دیسک کمر در همدان، بایستی ابتدا اطلاعاتی در خصوص دیسک کمر داشته باشید. بسیار شنیده شده که برخی افراد در پاسخ به این که چرا کمرت درد می کند؟

می گویند که دیسک کمر دارم. این جمله در واقع اشتباه و برداشتی از درد کمر می باشد. چرا که هر انسانی دیسک کمر دارد. پاسخ صحیح می تواند چنین باشد که بیرون زدگی و یا فتق دیسک دارم.

البته ممکن است درد کمر علل دیگری نیز داشته باشد اما برداشت اشتباهی که از دیسک کمر و درد ناشی از آن می شود، در واقع همان بیرون زدگی یا فتق دیسک کمر می باشد.

دیسک به بالشتک هایی ژله ای گفته می شود که در بین هر دو مهره قرار دارند. معمولا ضخامت دیسک در افراد بین سه تا نه میلیمتر می باشد. دیسک انسان از کلاژن، آب و پروتئین تشکیل شده است.

هر دیسک بین مهره ای در کمر انسان قسمتی مانند ژل خمیری در وسط و حلقه ای کلاژن در اطراف دارد

هر دیسک بین مهره ای در کمر انسان قسمتی مانند ژل خمیری در وسط و حلقه ای کلاژن در اطراف دارد. فقط و فقط حلقه های بیرونی دیسک حاوی رگ های خونی می باشد.

وظیفه دیسک در بدن انسان ایجاد فاصله در بین مهره ها و جذب و انتقال قدرت در ستون مهره ها می باشد. معمولا مردان، بیشتر در معرض بیرون زدگی دیسک قرار می گیرند.

چرا که بیشت،ر مردان هستند که در معرض کارهای محرک بیرون زدگی دیسک قرار می گیرند. معمولا در بین سی تا پنجاه سالگی، فتق دیسک رخ می دهد. چرا که در این س،ن دیسک ها پر آب هستند و به همین علت احتمال بیرون زدگی در این سنین بیشتر است.

علل به وجود آمدن فتق دیسک

علل به وجود آمدن فتق دیسک
علل به وجود آمدن فتق دیسک

به وجود آمدن فتق دیسک علل مختلفی دارد که در ادامه برخی از این علل بیان می شود: ژنتیک درون خانواده ای، تحرک کم در زندگی، نشستن طولانی مدت (مثل رانندگی)، سرفه های پی در پی و مزمن، کشیدن سیگار، بارداری،

استفاده از قدرت برای حمل و جابه جایی اجسام سنگین، فشار و ضربه های ناگهانی و سنگین روی ستون مهره ها، چاقی و اضافه وزن طولانی مدت و … موارد ذکر شده برخی از اصلی ترین علل فتق دیسک در سنین مختلف می باشد.

اما تشخیص دیسک امری است که باید توسط پزشک معالج و در مراکز معتبری مثل بیمارستان ایرانشهر تهران صورت پذیرد. البته ممکن است که درمان در شهرهای دیگر نیز صورت پذیرد،

ولی پیشنهاد ما این است که برای اطمینان خاطر، به بیمارستان ایرانشهر تهران مراجعه نمایید. صرف احساس درد در کمر و اطراف آن دلیلی بر بیرون زدگی دیسک در فرد نمی باشد.

معمولا پزشک یا فیزیوتراپیست در مرحله اول زمان شروع درد از شما سوالاتی می پرسد

معمولا پزشک یا فیزیوتراپیست در مرحله اول زمان شروع درد از شما سوالاتی می پرسد و سپس با معایناتی بالینی و استفاده از ابزار مختلف مثل ام آر آی، سی تی اسکن، دیسکو گرام، نوار عضله و … به تشخیصی قطعی در مورد بیرون زدگی دیسک می رسد.

علائم اولیه دیسک کمر بسته به شدت و نوع بیرون زدگی دیسک به صورت دردهای ناگهانی و پی در پی و یا شروع دردی تدریجی بروز می کند.

این نوع دردها معمولا با نشستن طولانی مدت و یا سرفه و عطسه آشکار می شوند. در صورتی که این دردها شدت یافت و طولانی تر شد، سعی کنید که حتما به پزشک مراجعه کنید.

پیشنهاد می کنیم از پست عمل لیزری دیسک کمر در اهواز دیدن کنید.

روش های درمان دیسک کمر

روش های درمان دیسک کمر
روش های درمان دیسک کمر

روش های درمان مختلفی برای دیسک کمر وجود دارد که با توجه به نوع بیرون زدگی و پارگی دیسک و همچنین تشخیص پزشک، متفاوت می باشد. روش های درمانی در این زمینه معمولا به دو بخش تقسیم می شوند: درمان های غیر تهاجمی یا کانسرواتیو دیسک کمر و درمان هایی بر اساس روش های مختلف فیزیوتراپی.

روش های فیزیوتراپی دیسک کمر به انواع متعددی تقسیم می شوند از جمله: تحریکات الکتریکی، اولتراسوند، کیسه های سرد یا گرم، لیزرتراپی (که در ادامه بیان خواهد شد)، تکارتاپی، مگنت تراپی، سوزن خشک، درمان های دستی، تمرین یا حرکت درمانی، ماساژ، آب درمانی و …

موارد ذکر شده را نمی توان به عنوان درمانی قطعی و تضمینی برای دیسک در نظر گرفت. اما می توان گفت که  تا حدودی موجب کاهش درد و التهاب و تغذیه بهتر دیسک می شوند.

مگنت تراپی

مگنت تراپی که با اسم مغناطیس درمانی هم شناخته می‌شود، یک روش غیرتهاجمی است که با قرار دادن بیمار در داخل میدان‌ مغناطیسی، یون‌هایی را که در بدن بیمار وجود دارند، به جنبش در می‌آورد و جریان خون به محل مورد نظر زیاد می‌شود

و با نقل مواد مغذی به محل آسیب و دفع مواد زائد از ناحیه باعث تحریک رشد و ترمیم، کاهش سوزش و تورم بافت‌های عضله، لیگامان، تاندون و استخوان‌ها و اعصاب می‌شود. مگنت تراپی با افزایش میزان هورمون اندورفین بدن به کاهش درد هم کمک می‌کند.

تکار تراپی

تکارتراپی طیفی از امواج فرکانس است که با هدف انتقال انرژی به بدن انجام می‌شود. انرژی وارد شده به بدن باعث افزایش تبادلات سلولی، بهبود جریان لنف و خون می‌شود.

تکار تراپی با افزایش گرمای عمقی در بافت‌ها سرعت متابولیسم و بازسازی بافت‌های عضلانی، تاندون‌ها، لیگامان‌ها، بافت‌های همبند و استخوان‌های آسیب دیده را افزایش می‌دهد و باعث تحریک آزادسازی هورمون‌های تسکین دهنده درد می‌شود

و همچنین باعث کاهش ادم و تورم، افزایش اکسیژن و انرژی در بافت‌های آسیب دیده، افزایش دامنه حرکتی مفاصل، کاهش دوره آسیب می‌شود.

طول موج‌های رادیوفرکانس برای بافت‌های بدن بدون خطر هستند و عوارض جانبی به جای نمی‌گذارند. زمانی که امواج رادیو فرکانسی به بافت وارد می‌شود، انرژی خود را از طریق ایجاد جریان الکترومغناطیسی منتقل می‌کند.

ایجاد جریان الکترومغناطیسی در طول بافت، باعث حرکت سریع‌تر یون‌های موجود در بافت می‌شود

ایجاد جریان الکترومغناطیسی در طول بافت، باعث حرکت سریع‌تر یون‌های موجود در بافت می‌شود و در نتیجه باعث افزایش فعالیت سیستم لنفاوی و افزایش نفوذپذیری مویرگی می‌شود. فعالیت بیشتر سیستم لنفاوی اثرات مطلوبی مانند کاهش تورم، تاثیرات ضد التهابی و جذب سموم توسط سیستم لنفاوی می‌شود.

علاوه بر این، تکارتراپی با اثرات لرزشی و گرمایی باعث اتساع عروقی می‌شود که سبب می‌شود تا جریان خون در بافت هدف افزایش پیدا کند. این افزایش جریان خون باعث افزایش اکسیژن رسانی و مواد مغذی به بافت تحت درمان می‌شود.

در نتیجه سرعت هدایت عصبی را افزایش می‌دهد، کشش‌پذیری بافت‌های نرم را افزایش می‌دهد و نتیجه همه این موارد باعث بهبود درد، آزاد شدن عضلات و اثرات ضد درد می‌شود.

ورزش درمانی

ورزش درمانی
ورزش درمانی

ورزش یا حرکت درمانی که از آن با نام تمرین درمانی در فیزیوتراپی هم یاد می‌شود، به عنوان مهم ترین بخش از درمان انواع کمردرد است و به جرات می‌توان گفت که بدون تمرین درمانی، درمان شما کامل نخواهد شد

و برای رسیدن به یک درمان ماندگار، تمرین‌های درمانی که در فیزیوتراپی به شما داده می‌شود، باید مدت ها تکرار شوند تا وضعیت موجود را بهتر کند یا از بدتر شدن جلوگیری شود.

انواع مختلف رژیم های ورزشی با هدف افزایش طول عضلات و بهبود دامنه حرکتی، بهبود قدرت و استقامت عضلانی و اصلاح پاسچر برایتان تجویز می‌شود.

نحوه انجام ورزش‌ها، تعداد تکرار هر ورزش، مدت زمان انجام آن توسط فیزیوتراپیست‌ها که متخصصین حرکتی هستند، به شما آموزش داده می‌شود.

توجه داشته باشید که از انجام خودسرانه ورزش‌ها خودداری کنید

توجه داشته باشید که از انجام خودسرانه ورزش‌ها خودداری کنید. چرا که ورزش‌های مخصوص هر فرد با توجه به سن، وضعیت قلبی ریوی، سطح قندخون، بیماری‌های خاص خودش باید طراحی شوند.

ممکن است نوع ورزشی که به یک فرد سی ساله با کمردرد داده می‌شود، بسیار متفاوت باشد با ورزشی که به فرد شصت ساله داده می‌شود.

باید در نظر داشت که سبک زندگی سالم می تواند در پیشگیری و درمان دیسک تاثیر بسیار عمیقی داشته باشد. ورزش‌های فلکسوری یا ورزش‌های ویلیامز در افراد مسن‌تر از ۵۰ سال، افرادی که درد و یا سوزش و گزگز به دیستال زانو (ران و ساق پاها) منتشر می‌شود،

افرادی که علائمشان با اکستانسیون کمر (به عقب خم شدن) ایجاد، تشدید و یا به لگن و یا ران منتشر می‌شود و افرادی که علائمشان با فلکسیون کمر (به جلو خم شدن) کم می‌شود، توصیه می شود.

آب درمانی

در بسیاری از موارد، ما از بیماران می‌شنویم که می‌گویند: آیا در آب هم راه بروم، مفید است؟ دکتر معالجم گفته که آب درمانی انجام بدهم. در آب راه رفتن برای درد کمر مفید است.

اما آب درمانی تنها راه رفتن در آب نیست و باید زیر نظر متخصصین فیزیوتراپی انجام شود و با توجه به مشکل خاص شما، تمرینات در آب به شما آموزش داده شود. انواع مختلف تمرینات کششی، تقویتی و هوازی را می‌توان در آب انجام داد.

از فواید آب درمانی به کاهش سفتی عضلات و مفاصل، قرارگیری در حالتی که وزنی به مفاصل اعمال نمی‌شود، کاهش درد، کاهش اسپاسم، بهبود فعالیت قلبی و تنفسی، افزایش انعطاف پذیری بافت‌ها و ریلکسیشن اشاره کرد.

آب درمانی در افراد با نارسایی قلبی و آنژین ناپایدار، بیماری‌های کلیوی شدید، مشکلات روده و مثانه، عفونت‌های پوستی و زخم‌های باز و افراد با خطر خونریزی و بیماران ام اس که نباید گرما درمانی شوند، نباید انجام شود.

توصیه متخصصین به بیماران مبتلا به دیسک کمر

توصیه متخصصین به بیماران مبتلا به دیسک کمر
توصیه متخصصین به بیماران مبتلا به دیسک کمر

معمولا پزشکان متخصص توصیه هایی را برای افرادی با درد کمر و یا فتق دیسک دارند که رعایت این نکات می تواند بیماری و درد این عزیزان را التیام بخشد:

پرهیز از نشستن های مداوم و بدون حرکت، عدم حمل وسایلی با وزن بالا، استفاده از پشتی متناسب با کمر در هنگام نشستن، استفاده از چهار پایه و حفظ زاویه نود درجه با پایین تنه، جلوگیری از یبوست،

خودداری از انجام حرکات دراز و نشست دو طرفه و ورزش های سنگین. سوالی که برای اکثر افراد در مورد این بیماری پیش می آید، این است که آیا پارگی دیسک ترمیم پذیر است یا خیر.

ترمیم پارگی های دیسک بستگی به مقدار و نوع پارگی دارد

در پاسخ می توان گفت که ترمیم پارگی های دیسک بستگی به مقدار و نوع پارگی دارد و تشخیص این امر بر عهده پزشک متخصص می باشد.

در صورتی که پارگی در فیبرهای محیطی باشد، امکان ترمیم وجود دارد اما اگر پارگی در مرکزی باشد، در این صورت امکان ترمیم پایین است اما امکان کاهش درد و التیام بخشی وجود دارد.

یکی از اصلی ترین مراکز برای درمان و ترمیم دیسک کم،ر بیمارستان ایرانشهر در تهران می باشد که به جرات می توان گفت که جزو اصلی ترین مراکز درمانی در کشور محسوب می شود.

به همین دلیل توصیه می شود که حتی از شهرهای دیگر، به تهران بیایید و از تجربیات و مشاوره های متخصصین بیمارستان ایرانشهر، بهره مند شوید.

استفاده از لیزر برای درمان دیسک کمر چگونه صورت می گیرد؟

استفاده از لیزر برای درمان دیسک کمر چگونه صورت می گیرد؟
استفاده از لیزر برای درمان دیسک کمر چگونه صورت می گیرد؟

معمولا دیسک کمر با سه روش مختلف موجب ایجاد درد می شود:

اولین مورد حالتی است که حجمی سنگین از جانب دیسک کمر به کانال نخاعی وارد می شود و جایی برای حرکت کردن ریشه عصبی پیدا نمی شود.

دومین مورد حالتی است که دیسک پاره می شود و فشار داخل دیسک به محل پارگی وارد می شود. چرا که محل پارگی ضعیف ترین نقطه در دیسک محسوب می شود و وارد شدن فشار، موجب انتقال آن به ریشه عصبی می شود.

سومین مورد هم حالتی است که به سبب پارگی دیسک، موادی آزاد می شوند که موجب تحریک شدن گلبول های سفید و خروج آن ها از رگ می شود که این خروج سبب ایجاد التهاب برای ریشه عصبی می شود.

اما بحث در اینجا در مورد روش درمانی و عمل با استفاده از لیزر می باشد. پس باید بدانیم که لیزر چیست ؟

لیزر چیست؟

لیزر چیست؟
لیزر چیست؟

لیزر نوری تقویت شده است که به سبب تقویت شدنش موجب برش اجسام می شود. با استفاده از لیزر می توان اجسام مختلف فلزی و سنگی را برش داد.

همین ویژگی لیزر موجب شده است تا در علم پزشکی مورد بهره برداری های مختلف قرار گیرد. در حدود سی سال اخیر، عمل جراحی با استفاده از لیزر توانسته است تا مجوز استفاده در علم پزشکی را بگیرد.

در مورد عوارض عمل با لیزر، سوالاتی مطرح است که با توجه به استفاده چندین ساله از لیزر تا کنون عارضه نامناسبی از جراحی لیزری مشاهده نشده است.

البته در مواردی اندک به سبب ورود نامناسب سوزن در فضای دیسک و برخورد ناشیانه سوزن با ریشه، مواردی از صدمه به ریشه عصبی گزارش شده است.

سوالاتی نیز در باب عمل های چندگانه لیزری مطرح شده است

سوالاتی نیز در باب عمل های چندگانه لیزری مطرح شده است که معمولا توصیه متخصصین بر این است که اگر عمل لیزری دیسک پس از دو یا چند سال صورت بگیرد،

در این صورت مشکلی برای وی پیش نمی آید. اما در صورتی که بیمار پس از گذشت شش ماه از عمل لیزری دوباره دچار مشکل شد، باید از روش جراحی باز استفاده کند.

عمل جراحی دیسک کمر با استفاده از لیزر در موردی ممکن است که دیسک در حالت خفیف و یا متوسط باشد و اگر بیرون زدگی دیسک شدید باشد، دراین صورت باید از روش جراحی باز استفاده کرد.

نکته جالب استفاده از عمل لیزر برای بیماران

نکته جالب استفاده از عمل لیزر برای بیماران این است که این نوع جراحی نیاز به هیچ شکافی نداشته و دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارد که موجب می شود تا عوارض کمتری پس از عمل برای بیمار پدیدار شود.

روش این جراحی بدین صورت است که لیزر از طریق یک سوزن و  فیبر نوری وارد دیسک می شود. سپس اشعه لیزر، حفره ای کوچک در داخل دیسک ایجاد می کند.

ایجاد شدن این حفره موجب می شود تا فشار داخل دیسک تا حدود نصف کاهش یابد. این نوع جراحی نیاز به دستگاه فلوروسکوپی دارد. دستگاهی که جزو دستگاه های رادیولوژی محسوب می شود و بدون نیاز به طراحی قبلی محل ورود سوزن را مشخص می کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله مراقبت های بعد از عمل لیزری دیسک کمر را مطالعه کنید.

مزایای عمل لیزری دیسک کمر

مزایای عمل لیزری دیسک کمر
مزایای عمل لیزری دیسک کمر

عمل لیزری دیسک کمر مزایای بسیاری نسبت به عمل های جراحی باز دارد. مثلا در عمل دیسک با استفاده از لیزر، هیچ نیازی به بیهوشی بیمار نمی باشد و بر خلاف عمل های جراحی باز، بی حسی به شکل موضعی بر بدن بیمار اعمال می شود.

بیمارانی که برای عمل لیزری دیسک کمر در همدان اقدام می کنند، فقط چند ساعت در بیمارستان می مانند و پس از آن اجازه مرخصی به آنان داده می شود.

زیرا همان گونه که بیان شد، این عمل هیچ بیهوشی و دوره نقاهتی ندارد و حتی بیمار می تواند بلافاصله بعد از عمل لیزری فتق دیسک به کارهای روزانه خود بازگردد. اما توصیه ای که در این گونه موارد می شود، این است که بیمار حدود یک الی دو هفته از انجام فعالیت های سنگین پرهیز کند.

در صورتی که پارگی دیسک بیش از حد نباشد، بیمار می تواند در صورت بروز مشکل دوباره از عمل لیزری برای بیرون زدگی دیسک استفاده کند.

عمل لیزری دیسک همچنین برای سیاتیک نیز قابل استفاده است

عمل لیزری دیسک همچنین برای سیاتیک نیز قابل استفاده است و در افرادی که تنگی کانال نخاعی دارند نیز می توان از این عمل استفاده کرد. چرا که کوچک شدن دیسک در انسان موجب می شود تا علائم تنگی نخاع نسبت به قبل بهبود یابد.

تنها عارضه ای که ممکن است پس از عمل برای بیمار به وجود آید، عفونت محل دیسک می باشد که با مشاوره و راهنمایی پزشک قابل رفع می باشد.

البته باید این را نیز در نظر داشت که هزینه جراحی دیسک با لیزر کمتر از هزینه جراحی باز می باشد. بیماری که اقدام به درمان دیسک با استفاده از لیزر می کند، در هنگام عمل هیچ دردی را احساس نخواهد کرد.

زیرا داروهایی پیش از عمل به بیمار داده می شود که موجب می شود تا بیمار در حالت بی دردی قرار گیرد و همچنین جراح نیز قبل از ورود سوزن با استفاده از گزیلوکایین، محل ورود سوزن را بی حس می کند تا بیمار هیچ دردی را احساس نکند. در واقع این عمل جراح همانند عملی است که یک دندانپزشک برای بی حس کردن عصب دندان انجام می دهد.

آمار بهبودی با استفاده از عمل لیزری نیز بالا می باشد

آمار بهبودی با استفاده از عمل لیزری نیز بالا می باشد و معمولا حدود شصت درصد بیماران با انجام یک بار عمل لیزری دچار بهبودی کامل می شوند اما در مورد چهل درصد باقیمانده نیز امکان جراحی دوباره با استفاده از لیزر وجود دارد و همچنین در صورت پاسخگو نبودن لیزر، امکان جراحی باز برای بیمار میسر است.

باید در نظر داشت که عمل جراحی با استفاده از لیزر نیز همانند عمل باز دارای اهمیت فراوان و نیازمند دقت کافی می باشد. پس باید تمامی پیش نیازها و عوامل احتمالی موثر در جراحی بررسی شود.

همچنین نیاز است تا بیمار مدارکی همانند ام آر آی، سی تی اسکن، رادیوگرافی ستون فقرات، آزمایش خون، مشاوره قلب و … را به همراه داشته باشد تا بر اساس شرایط بیمار و تشخیص مناسب پزشک، این عمل صورت گیرد.

در اکثر موارد مشاهده شده است که درد کمر و پای بیمار که ناشی از بیرون زدگی دیسک بوده است چندین ساعت پس از عمل لیزری به کل از بین رفته اند

گاهی ممکن است کاهش درد بیمار حدود سه روز الی یک هفته نیز طول بکشد

اما گاهی ممکن است کاهش درد بیمار حدود سه روز الی یک هفته نیز طول بکشد و در صورتی که کاهش درد در مدت یک هفته صورت نگیرد و تا یک ماه و بیشتر ادامه پیدا کند، در این صورت معمولا توصیه پزشکان بر این است که عمل جراحی باز روی بیمار صورت پذیرد. چرا که لیزر در این موارد پاسخ گو نبوده است.

البته بیمار در این حالت انتخاب دیگری نیز دارد و آن این است که حدود دو الی سه ماه صبر کرده و دوباره شانس خود را در عمل لیزری بیرون زدگی دیسک کمر امتحان کند.

لطفا پس از مطالعه این مقاله، از عمل لیزری دیسک کمر در مشهد دیدن کنید.

برای عمل لیزری دیسک کمر در همدان باید به کجا مراجعه کنیم؟

برای عمل لیزری دیسک کمر در همدان باید به کجا مراجعه کنیم؟
برای عمل لیزری دیسک کمر در همدان باید به کجا مراجعه کنیم؟

عمل لیزری دیسک کمر عملی است که از اهمیت نسبتا بالایی برخوردار است. به همین سبب معمولا توصیه می شود تا برای عمل هایی با اهمیت بالا از افراد متخصص کمک گرفته شود.

هر چند در شهر همدان مراکز مختلفی برای عمل دیسک وجود دارند اما توصیه می شود که برای گرفتن نتیجه ای مناسب و رضایتی دائمی، از متخصصین کشوری در این موضوع استفاده کنید.

بیمارستان ایرانشهر تهران به سبب وجود پزشکان با سابقه در این بیمارستان جزو مراکز درجه اول برای درمان دیسک از طریق لیزر محسوب می شود و به جان خریدن سفری به تهران برای بازیابی سلامتی، بهتر از این است که عملی را ناموفق پشت سر بگذارید.

سخن آخر

عمل بیرون زدگی دیسک کمر یا فتق دیسک جزو یکی از شایع ترین بیماری ها در سن سی الی پنجاه سالگی می باشد و به سبب کثرت مراجعین این عمل توصیه می شود که از تخصصات پزشکان مختلف و وسایل به روز در جامعه کنونی برای این عمل استفاده شود.

بیمارستان ایرانشهر تهران جزو فعال ترین بیمارستان ها در سطح کشور در این زمینه می باشد. یادمان نرود که ارزش سلامتی بسیار مهم است و به همین سبب انسان باید بکوشد تا نعمت سلامتی خود را به بهترین نحو ممکن حفظ کند.

در پایان این مقاله بهترین جراح دیسک کمر با لیزر در تهران معرفی می کنیم.

سوالات متداول

آیا جراحی دیسک کمر با لیزر عوارض دارد؟

آسیب به بافت اطراف

عفونت

مراقبت های بعد از عمل لیزری دیسک کمر در همدان چیست؟

  • مصرف انتی بیوتیک ها
  • انجام حرکات فیزیوتراپ
  • تمرینات ساده و خانگی مانند پیاده روی
  • استراحت بیش از اندازه نیز آسیب زا است

آیا بیماران دیابتی هم می توانند عمل لیزری دیسک کمر در همدان را انجام دهند؟

بله قبل از عمل باید میزان قند افراد بررسی شود و زمانی که قند بیمار کنترل شود مانند یک فرد عادی می تواند جراحی دیسک کمر را انجام دهد.

y37662

Table of Contents

یک پاسخ

  1. با سلام هنگام راه رفتن پاهام بی حس میشود در اراک ام آر آی انجام دادم گفتن مهره 5کمرت تنگی کانال دارد آیا در همدان با لیزر امکان درمان وجود دارد .فعلا میرم فیزیوتراپی.ممنون میشم راهنمایی بفرکایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نشانی : خیابان شریعتی، نرسيده به سه راه طالقاني، خیابان جواد کارگر
تلفن : 71960-021
نمابر : 77607016-021
كد پستي : 1563793111
ايميل : [email protected]
Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید