خطای اتصال ایمن در وردپرس یا ارور secure connection چیست؟

خطای اتصال ایمن در وردپرس یا ارور secure connection چیست؟ خطای اتصال ایمن در وردپرس یا ارور secure connection چیست؟

در دوره کنونی یکی از محبوبترین ابزارها برای طراحی سایت سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که بسیاری از سایت­ها با استفاده از این ابزار بسیار کاربردی ، طراحی و ایجاد میشوند ولی در هنگام کار با این ابزار ممکن است برخی خطاها رخ دهد که یکی از این خطاهای رایج در وردپرس ، خطای اتصال ایمن در وردپرس یا در اصطلاح ارور secure connection در وردپرس است. ما در این مقاله در ادامه محتواهای آموزش وردپرس به معرفی خطای اتصال امن در وردپرس میپردازیم و علل ایجاد این خطا و راه های رفع آن را به شما آموزش می­دهیم.

بسیاری از خطاها در سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک راه حل بسیار ساده دارند و به آسانی قابل حل هستند. گرچه گاهی ممکن است این خطاها خارج از کنترل ما باشد یا حتی بخاطر عدم وجود تخصص حل این مشکلات برای یک کاربر مقدور نباشد که در این شرایط برای حل این ارورها میتوان با بخش پشتیبانی سایت تماس گرفت و یا از یک برنامه نویس خبره کمک گرفت.

خطای اتصال ایمن در وردپرس چیست؟

یک سایت وردپرسی اطلاعات مهمی را از سایت WordPress.org دریافت میکند به عنوان مثال سایتی که با وردپرس طراحی شده است میتواند اطلاعاتی نظیر بروزرسانی افزونه ­ها و قالب ها و یا نسخه­ های جدید وردپرس را از طریق این وبسایت دریافت کند. البته بدون بروزرسانی پلاگین ها و قالب ها هم سایت وردپرسی میتواند بدون مشکل کار کند ولی قطعا بروزرسانی سایتهای وردپرسی میتواند امکانات جدیدی را به وبسایت اضافه کند. خطای اتصال ایمن در وردپرس به طور خلاصه به این معنی است که سایت وردپرسی توانایی برقراری یک ارتباط امن با سایت مرجع وردپرس یعنی wordpress.org را ندارد.

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

عوامل مختلف میتواند باعث بروز این مشکل در وردپرس شود که این خطا میتواند به یکی از دلایل زیر ایجاد شود:

  1. ارور secure connection در وردپرس به علت مشکل در سرور میزبانی سایت
  2. ارور secure connection در وردپرس به علت مشکلات DNS
  3. ارور secure connection در وردپرس به دلیل فعال نبودن پسوندهای cURL
  4. ارور خطای secure connection توسط فایروال

در ادامه این محتوا هریک از موارد لیست بالا را به صورت مجزا توضیح میدهیم و راههای رفع خطای اتصال امن در وردپرس در آن حالت را هم توضیح میدهیم.

  1. خطای اتصال ایمن در وردپرس به علت مشکل در سرور میزبانی سایت

خطای اتصال امن در وردپرس ممکن است به علت وجود مشکل در سرور میزبانی سایت ایجاد شود به عنوان مثال سایت هایی که از سرورهای اشتراکی استفاده میکنند ممکن است با حملات DDoS مواجه شوند و این حملات باعث ایجاد اختلال در برقراری ارتباط با سایت wordpress.org شود.

در هنگامی که یک وبسایت تحت تاثیر حملات DDoS قرار میگیرند کاربر با تصویری مطابق شکل زیر مواجه میشود که این به معنی عدم توانایی سرور سایت برای پاسخ به درخواست کاربر در مدت زمان محدود تعیین شده است.

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

منظور از حملات DDoS این است که افراد مهاجم از طریق چند منبع مجزا درخواست هایی متعددی را به سرور میزبانی سایت ارسال می­کنند و با توجه به این که هر سرور میزبانی ظرفیت محدودی برای پاسخگویی به درخواستها دارد اگر حجم این درخواستها از توان سرور میزبانی سایت بیشتر باشد سایت دیگر توان پاسخگویی به درخواستها را ندارد.

وجود ترافیک بالا در سایت میتواند باعث ایجاد تاخیر و خطای اتصال در سایت شود برای درک بهتر این موضوع فرض کنید یک بزرگراه با ظرفیت محدود به طور ناگهانی با حجم انبوهی از اتومبیل ها مواجه شود که در این وضعیت قطعا در روند حرکت این اتومبیل ها اختلال ایجاد میشود.

با توجه به اینکه اختلال در سرور میزبانی سایت خارج از کنترل کاربر است از طرف کاربر برای حل این مشکل نمیتوان کاری کرد ولی معمولا مشکلاتی که در سرورهای میزبانی ایجاد میشوند خیلی سریع توسط خود این شرکت های میزبانی رفع میشوند.

 البته توجه به این نکته هم مهم است مدیران یا طراحان سایت باید از شرکت های هاستینگ معتبر که پشتیبانی مناسبی دارند استفاده کنند تا کمتر دچار مشکلاتی از این قبیل شوند.

  1. خطای اتصال ایمن در وردپرس به علت مشکلات DNS

یکی از عواملی که میتواند باعث بروز ارور secure connection در وردپرس شود وجود مشکلات احتمالی در DNS است در سایتها با میزبانی ابری و VPS احتمال بروز مشکلات DNS هنگام اتصال به منابع خارج از سایت وجود دارد که در این موارد میتوان از یک برنامه مثل PuTTY استفاده کرد و مشکل اتصال به منابع خارجی را حل کرد.

  آموزش افزودن لینک خروج کاربران به منوی وردپرس

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

پس از نصب برنامه PuTTY به هاست خود متصل شوید و دستورات زیر را در این نرم افزار وارد کنید :

[ht_message mstyle=”info” title=”” show_icon=”” id=”” class=”” style=”” ]sudo nano /etc/hosts[/ht_message]

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

با اجرای دستور بالا یک فایل جدید باز میشود که در آن فایل مطابق شکل زیر دستور پایین را وارد کنید :

[ht_message mstyle=”info” title=”” show_icon=”” id=”” class=”” style=”” ]66.155.40.202 api.wordpress.org[/ht_message]

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

همین یک خط کد بالا آدرس IP دقیق سایت WordPress.org را به سایت اعلام میکند که باعث دور زدن خطای سرور DNS میشود و مشکل خطای اتصال امن در وردپرس را حل میکند.

برای درک بهتر کاری که همین یک خط کد بالا انجام میدهد به این مثال دقت کنید:

 وقتی به کسی نام پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را بگوییم احتمال این که آدرس این مکان را بلد نباشد و نتواند به آنجا برود وجود دارد ولی وقتی آدرس دقیق پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را بدهیم قطعا بدون مشکل این مکان را پیدا میکند و این دقیقا همان کاری است که این یک خط کد انجام میدهد.

پس از اعمال تغییراتی که گفتیم از ویرایشگر خارج شوید و دوباره وارد صفحه سایت شوید و بررسی کنید که آیا ارور secure connection در وردپرس حل شده است اگر این مشکل همچنان پابرجا بود سایر موارد را بررسی کنید.

  1. خطای اتصال ایمن در وردپرس به دلیل فعال نبودن پسوندهای cURL

یکی دیگر از عواملی که میتواند باعث بروز ارور secure connection در وردپرس شود فعال نبودن پسوندهای cURL است.

فعال نبودن پسوندهای cURL میتواند مانع از دسترسی PHP به سایت WordPress.org شود و بروزرسانی قالب ها و پلاگین ها را دچار مشکل کند و مانع از دریافت سایر اطلاعات موردنیاز از این سایت شود.

برای فعال کردن پسوندهای cURL مطابق شکل زیر فایل php.ini را از روی سیستم خود باز کنید :

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

بعد از باز کردن فایل php.ini با استفاده از یک ویرایشگر متن مثل Notepad++ باید تغیراتی در این فایل اعمال کنید.

اگر سیستم عامل شما ویندوز است در این فایل به دنبال قطعه کد زیر باشید:

;extension=php_curl.dll

ولی اگر سیستم عامل شما مک است در این فایل به دنبال قطعه کد زیر باشید:

;extension=curl.so

بعد از یافتن این خط کد برای فعالسازی پسوندهای cURL همانطور که در شکل زیر هم میبینید علامت سمی کالن که به شکل ; است را از این خط حذف کنید.

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

و سپس فایل php.ini را ذخیره کنید.

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

و در گام بعدی همان طور که در تصویر زیر نشان داده شده است آپاچی را روی سیستم خود در برنامه سرور مجازی که دارید دوباره راه اندازی کنید در این مثال ما از برنامه سرور مجازی xampp استفاده کردیم ولی شما میتوانید از برنامه هایی نظیر wampp هم استفاده کنید.

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

با اعمال این تغییرات در فایل php.ini اگر مشکل از فعال نبودن پسوندهای cURL باشد این مشکل حل میشود و امکان ایجاد اتصال امن با سایت wordpress.org به راحتی فراهم میشود ولی اگر باز هم مشکل پابرجا بود باید سایر موارد را بررسی کنید.

  1. بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس توسط فایروال

یکی دیگر از عواملی که میتواند باعث بروز ارور secure connection شود فایروال ها هستند به این صورت که گاهی فایروال ها اتصالات ورودی و خروجی به سایت را برای حفظ مسائل امنیتی مسدود میکنند.

در این حالت ممکن است سرور آپاچی در تنظیمات فایروال غیرفعال یا حتی مسدود شود.

برای بررسی این وضعیت تنظیمات برنامه فایروال ویندوز و همینطور تنظیمات روتر را بررسی کنید تا مطمئن شوید که آپاچی به درستی کار میکند و فعال است.

برای بررسی وضعیت تنظیمات فایروال در ویندوز مطابق شکل زیر بخش windows firewall را در سیستم خود پیدا کنید

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

با کلیک روی windows firewall به صفحه تنظیمات فایروال منتقل میشود در این صفحه همانطور که در شکل نمایش داده شده است مطمئن شوید که سرور آپاچی فعال است.

علل بروز خطای اتصال ایمن در وردپرس

اگر در تنظیمات فایروال تغییری ایجاد شود باید سرور آپاچی مجددا راه ­اندازی شود.

نتیجه گیری

در این مقاله در ادامه مجموعه مقالات آموزش وردپرس به بررسی خطای اتصال ایمن در وردپرس پرداختیم و ضمن معرفی دلایل بروز این خطا در وردپرس که یکی از رایج ترین خطاها در سایتهای وردپرسی است راه های رفع این مشکل را نیز به شما آموزش دادیم.

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد در پایان اگر هر گونه انتقاد یا پیشنهادی در مورد این مقاله داشتید خوشحال میشویم آن را از طریق کانالهای ارتباطی با ما در میان بگذارید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.