حق جنسی زنان در اسلام | حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود

حق جنسی زن در اسلام
4.1/5 - (16 امتیاز)

حق جنسی زنان در اسلام

برای بسیاری افراد حق جنسی زنان در اسلام ، چیز عجیبی است اما بهتر است بدانید که اسلام ارضای جنسی زن را موضوع مهمی می داند.

با ما همراه باشید تا در این مطلب از سایت همسرتایم به موضوع حق جنسی زنان در اسلام بپردازیم.

 

 

همچنین بخوانید :

روش های ترک خود ارضایی

رابطه نامشروع چیست و چه تفاوتی با زنا دارد؟

معنی فوت فتیش چیست و عوارض خطرناک آن چیست ؟

 

 

حق جنسی زنان

با بررسی موارد فقهی و دستورات جنسی اسلام به این نکته پی می بریم که اسلام ارضای جنسی زن را نادیده نگرفته است و زن نیز در این زمینه دارای حق و حقوقی می باشد. این موضوع را در چهار بند مورد بررسی قرار می دهیم.

خرید کاندوم از دیجی کالا

زوج حق ندارد بیشتر از چهار ماه ( بدون عذر شرعی ) از نزدیکی و رابطه جنسی با همسرش خودداری کند.

 

در کتاب تحریر الوسیله آمده است : “ترک کردن رابطه جنسی با زن بیشتر از چهار ماه جایز نیست مگر با اجازه و اذن خود زن ” این دستور تا زمانی است که زن یا شوهر عذری نداشته باشد. اگر ترک کردن رابطه جنسی به دلیل بیماری یا عذری در مرد یا زن اتفاق بیفتد تا زمان از بین رفتن بیماری یا عذر ترک نزدیکی جایز می باشد.

 

 

در روایات داریم که فردی از امام رضا علیه السلام در مورد مردی که دارای همسر جوانی است و نزدیکی با او را یک ماه یا یک سال ترک می کند ( البته نه به قصد آزار دادن او بلکه برای این که مصیبتی دیده اند) پرسید ایشان گفتند : اگر چهار ماه او را ترک کرده باشد گناهکار نیست اما اگر بیش از چهار ماه شده باشد گناهکار خواهد بود مگر این که با اجازه و رضایت همسرش باشد. بر اساس همین روایت حداکثر زمانی که مرد می تواند با زنش رابطه جنسی نداشته باشد چهار ماه است.

 

 

آیت الله شبیری معتقد است این حکم شامل حال مردی که به قصد آزار و اذیت و بدون عذر موجه چهار ماه از نزدیکی با همسر خود اجتناب می کند نمی شود. ایشان معتقد است با استناد به روایت بند قبل مشخص میش ود که این حکم امام برای آن مرد در شرایطی بوده که مرد عذر موجه داشته ( مصیبت دیده ) و قصد آزار همسرش را ندارد و در مواردی که مرد قصد آزار دارد و عذری ندارد نمی توان به این حکم استناد کرد.

 

 

یکی دیگر از حقوق جنسی زن این است که اگر مرد نتواند با او رابطه جنسی داشته باشد می تواند از او طلاق بگیرد. ناتوانی جنسی شوهر پس از عقد دلیل محکمی برای جدا شدن نیست و در این مورد اختلاف بین فقها وجود دارد. اما اگر مردی قبل از اردواج دچار ناتوانی جنسی باشد و همسرش پس از عقد این موضوع را بفهمد زن می تواند از مزد جدا شود.

 

 

در موارد خاص مثلا در مواردی که مرد مزاج سردی دارد و زن گرم مزاج است باید حقوق جنسی زن رعایت شود. به طور مثال اگر مردی سرد مزاج است و می خواهد دو ماهی یک بار یا سه ماه یک بار رابطه جنسی داشته باشد و زن گرم مزاج باشد و بخواهد هفته ای یک یا دو بار ارضا شود در این صورت تکلیف مرد چیست؟

محصولات جنسی دیجی کالا

در این مورد سه حالت مورد بررسی قرار می گیرد :

 

در حالت اول اینطور می گوییم که رابطه جنسی برای مرد یک بار در طی چهار ماه واجب است و برای روابط بیشتر از این تکلیفی بر عهده مرد نیست هر چند زن خواهان باشد.

 

در حالت دوم بحث واجب بودن ارضای زن توسط مرد مطرح می شود. می گوییم بر مرد لازم است که هر وقت زنش خواهان رابطه جنسی بود با او رابطه داشته باشد و نیاز جنسی زنش را به طور کامل برطرف کند تا زن به گناه نیفتد.

 

حالت سوم به این نکته اشاره دارد که حد واجب و تکلیف بر عهده مرد در رابطه جنسی هر چهار ماه یک بار است اما روابط بیشتر از این مقدار هم مستحب بوده و پسندیده می باشد. این که دستورات اسلام بر صحت کدام حالت تاکید دارد مسئله ای است که در ادامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود :

 

آیا اگر مردی به مدت طولانی بدون عذر شرعی با خانم خود نزدیکی نکند آیا آن زن می تواند به این علت درخواست طلاق کند ؟

 

پاسخ آیت الله سید محمد کاظم یزدی :
اگر زنی دارای میل و شهوت زیاد است به طوری که رابطه جنسی هر چهار ماه یک بار برای او کافی نمی باشد و ممکن است به گناه بیفتد احتیاط این است که همسرش باید قبل از تمام شدن چهار ماه با او رابطه جنسی داشته باشد و اگر نمی تواند او را طلاق دهد تا به گناه نیفتد و راهش باز شود. حق جنسی زنان در اسلام جایگاه مهمی دارد.

 

 

پاسخ حضرت آیت الله مکارم شیرازی:
مرد حق این را ندارد که زن دائمي خود را به گونه ای ترک کند که نه مانند زن شوهردار باشد نه بي شوهر، همچنين نمي تواند بيش از چهار ماه، نزديکي با او را ترک کند، بلکه اگر زن جوان باشد و در اين مدت بيم آن مي رود که به گناه بيفتد احتياط واجب آن است که طوري رفتار کند که او به گناه نيفتد.

 

 

و هر گاه برای حاکم شرع، يا کسي که از سوي حاکم شرع وکالت دارد، ثابت شود که زن در عسر و حرج شديد است، به شوهر او اتمام حجت مي کند که يا به خوبي با وي زندگي کند، و حق و حقوق او را بپردازد، و يا وی را طلاق دهد. و چنانچه به هيچ کدام عمل نکرد، يا دسترسي به او نيست، حاکم شرع مي تواند زن را طلاق دهد، و پس از عده مي تواند ازدواج کند. و اگر مطلقا آميزشي صورت نگرفته عده لازم نيست.

 

 

پاسخ آيت الله سيستاني :
جایز نیست ترک نزدیکی با همسر جوان بیش از چهار ماه مگر بخاطر عذری مانند مشقت یا ضرر یا اینکه همسر به آن راضی باشد یا اینکه ناشزه باشد یا اینکه شرط کرده باشد که در مدت عقد دخول نکند و به احتیاط لازم این حکم شامل همسر موقت هم میگردد.

 

 

آیت الله صافی گلپایگانی:

توصیه می شود در زندگی زناشویی مرد همانطور که نیازهای مادی زن را فراهم می کند نیازهای جنسی او را نیز برآورده کند که این مسئله بر آرامش و استحکام زندگی کمک می کند.

 

 

پس شوهر حق ندارد بدون عذر شرعی سفر را طولانی کند در صورتی که حق زوجه از بین برود. واگر زن نتواند که تا چهار ماه صبر کند به طوری که شوهر بترسد چنانچه با همسرش نزدیکی نکند در حرام بیافتد پس بنابر احتیاط واجب باید با همسر قبل از این مدت همبستر شود یا اینکه او را طلاق دهد.

 

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با حق جنسی زنان در اسلام اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

 

 

کلمات مرتبط :

حقوق جنسی زنان در اسلام ،حق جنسی زنان در اسلام ، رابطه جنسی در اسلام ، حدود رابطه زناشویی در اسلام ، نظر اسلام درباره زنان ، اگر زن از شوهرش راضی نباشد ، حکم مردی که با همسرش همبستر نمیشود ، همسرم با من همبستر نمیشود ، شوهرم رابطه نمیخواد ، حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود ، حکم شرعی مردی که با زنش همبستر نمیشود ، حکم مردی که با زنش رابطه ندارد

4.1/5 - (16 امتیاز)
15 نظر برای "حق جنسی زنان در اسلام | حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود" ارسال شده
  1. مصطفی گفت:

    اسلام واقعا کامل ترین دین بین همه ادیان هست که به حقوق جنسی زنان هم خیلی اهمیت داده. متاسفانه بعضیها به خاطر جهالت این موضوع را نمی فهمند.

  2. هستی گفت:

    من فکر میکنم حق جنسی زنان در اسلام به درستی منتقل نشده و ما حتی زنانه ترین مشکلات جنسی مون رو عالم هایی که مرد هستن تعیین میکنن و این اصلا درست نیست .
    خانم ها واقعا در حقشون ظلم میشه و در روابط زناشویی باید بیشتر بهشون توجه بشه
    متاسفانه مردان ما هم درک درستی از برآورده کردن نیاز جنسی زنان ندارند.

  3. ترک آذربایجان گفت:

    من به عنوان یک زن شاید در رابطه حق جنسی خودم اطلاعات کافی نداشتم. ممنون از مطلبتون که اطلاعات کافی رو در اختیار من که در روستا زندگی می کنم و کلا هیچ دسترسی به کلاس و اینجور چیزا ندارم قرار دادید

  4. زهرا گفت:

    ممنون از مطالب خوبتون که وقت میگذارید .

  5. زهرا گفت:

    من مقاله های زیادی در رابطه با حق جنسی زنان در اسلام مطالعه کردم ولی می تونم با قاطعیت بگم که مطالب شما کامل ترین و جامع ترین هست

  6. مسلم گفت:

    ممنون از اطلاعات کاملی که در اختیار ما قرار میدید. به نظرم سایت همسرتایم با اختلاف بهترین و مرجع ترین سایت در زمینه آموزش مسائل مربوط به ازدواج و حق جنسی زنان و دوران عقد و نامزدی هست.

  7. فانوس گفت:

    من یک زن افغان هستم و مطالب سایتتون خیلی عالی هست در رابطه با روابط زناشویی و ازدواج

  8. turkce گفت:

    در اسلام زنان حق زیادی دارند حق جنسی زنان در اسلام به واقع تعریف شده س . فرض کنید 1000 سال پیش حضرت علی به مردا گفته که سریع آمیزش رو شروع نکنید چون زنان نیاز به پیش نوازی دارن.
    این نشون میده که اسلام دینیه که به زنان و حق جنسی شون اهمیت ویژه میده

  9. هانیه گفت:

    آمیزش جنسی یکی از بهترین و لذت بخش ترین اتفاقاتی هست که در زندگی هر زن و مردی اتفاق می افته اما مردان باید در زمینه برقراری روابط جنسی دقت و تلاش بیشتری به خرج بدن و من احساس میکنم آقایون فقط میرن سر اصل مطلب و به پیش نوازی اهمیت خاصی نمیدن. گفتن بعضی از چیزا در زندگی سخت هست و یک مرد باید خودش این چیزا رو درک کنه.

    ممنون از سایت خوب همسرتایم که مطالب مفیدی رو منتشر میکنه و ای کاش آقایون هم این مطالب مفید رو مطالعه کنن

  10. سهیلا گفت:

    من فکر میکنم شما یه سری مطالبتون رو باید بی پروا تر مطرح کنید . واقعا در کشور ما به سایت های خوبی مثل شما نیاز داریم که به مشکلات زنان و حق جنسی زنان اشاره بشه.
    خیلی از خانم ها به خاطر دیدگاه مردسالارانه در کشور نمی تونن در رابطه با حق جنسی خودشون اظهار نظر کنند.
    به نظر من دیدگاه غلطی وجود داره که انگار فقط آقایون باید از رابطه جنسی لذت ببرن.
    باید این نکته به آقایون فهمونده بشه که با خانم ها باید با آرامش و ظرافت خاصی برخورد بشه.
    آقایون فقط دنبال دخول هستن و نمیدونن که خانم را باید از نظر جنسی آماده کنن تا زمان دخول اذیت نشه

  11. ل.ع گفت:

    مطالب خوبی بود ولی کامل نبود .من بعنوان یک خانم متاهل نیاز جنسیم بیشتر عاطفیه نه صرفا دخول و.. وقتی شما میفرمایید ۴ ماه یکبار مردواجبه رابطه داشته باشه و الا گناه کرده اینم بزنید که ۴ شب یکبار هم حق ترک بستر نداره
    زن نیاز داره همسرش باهاش همخوابگی داشته باشه . عاطفه و نوازش و ..خرجش کنه و صرفا دخول نمبخواد ولی متاسفانه مردها از حق همبستری بدون رابطه کامل خبر ندارن و تو این زمینه همسرشونو اذیت میکنن و این مساله فشار روحی به زن میاره و چه بسا فکر گناه هم بیافتن حکم حق همخوابگی رو هم که اسلام برا مرد قرار داده رو هم بذارید که اقایون مطلع بشن حق ندارن ۴ شب بیشتر بستر را ترک کنن

    1. info@hamsartime.ir گفت:

      ممنون از شما که چنین نظر ارزشمندی رو برای ما ثبت کردید. بله قطعا موارد عاطفی هم به شدت مهم هست و تاکید زیادی هم در اسلام روی این موضوع شده

  12. ناشناس گفت:

    خیلی قوانین مزخرفی داریم، مرد هر غلطی دلش خواست بکنه، اگه دوروز برآورده شدن نیازش عقب بیفته مث دوران عادت ماهیانه زمین و زمان رو به هم میزنه و حق داره هر غلطی خواست بکنه، بره زن بگیره یا صیغه کنه به راحتی اونوقت زن نیاز داشت مرد نباید بذاره بیشتر از 4 ماه طول بکشه یا کفش آهنی بپوشه تا به حاکم احمق به اصطلاح عادل شهر خبر بده تا بتونه طلاق بگیره، فقط میتونم بگم باید فاتحه این قوانین رو خوند که سرتا پاش اجهاف در حق زنه

  13. ساحل گفت:

    خیلی ممنون ک ۴ ماه یکبار رو برای زنها کافی دونستین زنیکه شوهرش سکته کرده نمیتونه باید چیکار کنه طلاق بگیره برای نیاز جنسی؟بچه هاش چی میشن حاصل یک عمر زندگیش چی میشه شرع رو ب روز کنید همونطور ک مرد میتونه در صورت داشتن بیماری زن بره با یکی دیگه باشه و بنیاد خانوادش حفظ بشه ب زن هم همین اجازه رو بدین چقد اسلام ب مردها امتیاز داده درست نیس

  14. مرضیه گفت:

    با سلام
    من اصلا قانع نشدم وقتی همسری نیاز عاطفی و جنسی همسرش را براورده نمی کند و اصلا بی تفاوت است ، برای زن هیچ حقی قائل نشده است حالا چطور این رو باید ثابت کنیم و بدانید که وقتی به این مرحله میرسیم حتما تمام تلاشش را برای به اصطلاح شیرین تر کردن زندگی کرده و از شوهرش خواهش کرده و قضیه رو بهش توضیح داده ، اما کسی که خودخواه و نفهم است رو چه باید کرد و اصلا چرا باید اثبات کنیم .وسط این همه بی مهری و افسردگی عوض اینکه بفکر خودمان باشیم یا کسی بفکر ما باشد ، دوباره باید ثابت کنیم تا بتوانیم طلاق بگیریم و مشاوره هم راه حلی نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *