خرید ارزانترین خدمات روبیکا ، فالوور روبینو ، ممبر کانال روبیکا ، لایک و ویو روبیکا (تنها پلتفرم حرفه‌ای کشور) کلیک کنید

آیا روبیکا اکانت های جعلی می سازد؟

2 سال پیش - خواندن 17 دقیقه

روبیکا یکی از پرطرفدار ترین اپیکیشن های ایرانی می باشد و درواقع روبیکا اولین سوپر اپیکیشن ایرانی است، همچنین توانسته با وجود رقبای سرسختی چون سروش پلاس تبدیل به بهترین پیامرسان برای ایرانی ها بشود. روبیکا یکی از زیرمجموعه های شرکت همراه اول و ایرانسل می باشد و در سال ۱۳۹۶ توسط توسکا تاسیس شد و تبلیغات گسترده خود را آغاز کرد. یکی از دلایل پیشرفت چشمگیر این اپیکیشن این است که روبیکا در بحث تبلیغات بسیار فعال است و از صدا و سیما بگیر تا استادیوم فوتبال خود را تبلیغ کرده و می کند که البته فعلا تا اطلاع ثانوی اجازه تبلیغ در صدا و سیما را ندارد که اتفاقا این مسئله به موضوع این مقاله ارتباط دارد و در ادامه به این مسئله خواهیم پرداخت.


ساخت اکانت های جعلی توسط روبیکا در خود روبیکا؟

این ماجرا زمانی آغاز شد که برخی بازیکنان پرسپولیس استوری هایی را در صفحه اینستاگرامی خود منتشر کردند مبنی بر اینکه روبیکا برای آنان صفحات جعلی همراه با تیک آبی ساخته و اعلام کردند در این پیامرسان و همچنین دیگر پیامرسان های ایرانی هیچ فعالیتی ندارند و نخواهند داشت.

با تخریب پی در پی برخی بازیکنان پرسپولیس، روبیکا ویدیویی را منتشر نمود که جواب تمامی این تخریب ها را می دهد و می توانید این ویدیو را در ادامه ملاحظه بفرمائید:

و اما توضیحات روبیکا به همراه این ویدیو:

پیرو مطالب منتشرشده در خصوص صفحات رسمی منتسب به بازیکنان باشگاه پرسپولیس در روبینو، ایجاد این صفحات در دی ماه ۹۹ در حاشیه برگزاری دربی ۹۴ استقلال و پرسپولیس، با هماهنگی کامل باشگاه و بازیکنان و در چارچوب کمپین مربوطه صورت گرفته است. در زمان برگزاری این کمپین، مصاحبه‌هایی نیز از بازیکنان استقلال و پرسپولیس در خصوص این صفحات در فضای مجازی منتشر شد که به عنوان نمونه چند مورد از آنها بازنشر می‌شود. روبیکا ضمن احترام به این دو باشگاه بزرگ و بازیکنان محترم آنها اعلام می‌دارد، بازیکنان می‌توانند در صورت عدم دسترسی به صفحات یا تمایل به حذف آنها با پشتیبانی روبیکا تماس حاصل فرمایند.

همانطور که مشاهده کردید احتمال می رود برخی از بازیکنان پرسپولیس متاسفانه دچار آلزایمر یا سندروم تخریب خودی، شده اند و این واقعا جای تاسف برای این باشگاه حرفه ای دارد، همچنین پس از انتشار این ویدیو از سوی روبیکا، باشگاه پرسپولیس بیانه ای را در خصوص روبیکا و دیگر اپیکیشن های ایرانی منتشر نمود که می توانید آن را در ادامه ملاحظه بفرمائید:

بیانه باشگاه پرسپولیس و ویدیو منتشر شده از سوی روبیکا نشان می دهد تمامی این صفحات رسمی بوده و حتی طبق گفته و قوانین های این اپیکیشن تمامی بازیکنان می توانند در هر زمانی که بخواهند بصورت کامل مدیریت این صفحات را در دست بگیرند یا به کلی این صفحات را از این اپیکیشن حذف کنند و در غیر اینصورت می توانند مدیریت این صفحات را به عهده گروه چاپار بگذارند.


گروه چاپار چیست؟

گروه چاپار یک گروه از سوی روبیکا می باشد که مسئولیت تامین محتوا برای این اپیکیشن را دارند و تمامی فعالیت های این گروه تابع قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حریم خصوصی افراد می باشد و همچنین این گروه با اخذ مجوز و اجازه از سوی برخی اشخاص معروف، صفحاتی برای آنان با رعایت تمامی قوانین حریم خصوصی افراد در روبینو ایجاد کرده است و می کند و در هر زمانی که اشخاص بخواهند می توانند مدیریت کامل این صفحات را در دست بگیرند و یا آن صفحات را بطور کامل حذف کنند، همچنین یکسری کانال هایی چون کانال هواداری پرسپولیس و یکسری کانال های آموزشی و خبری و... هم در دست این گروه می باشد.


قضیه دیگر صفحات جنجالی در روبیکا چیست؟

پس از تخریب این اپیکیشن محبوب از سوی برخی بازیکنان پرسپولیس برخی سلبریتی ها و بلاگر ها و رسانه های اینترنتی کوچک و... که با طرح صیانت مخالف بودند در استوری های خود بیان کردند که در روبیکا و دیگر اپیکیشن های ایرانی هیچ صفحه ای ندارند و نخواهند داشت و روبیکا برای آنان صفحاتی بدون کسب اجازه ایجاد کرده است و شروع به تخریب روبیکا و اپیکیشن های داخلی کردند و حتی برخی از آنان معتقدند باید اپیکیشن های ایرانی به پایان خود برسند، اما واقعیت این قضیه چیست؟ اول از همه اینکه تمامی صفحاتی که در روبیکا برای بازیکنان و... ایجاد شده است و دارای تیک آبی هستند، کاملا رسمی بوده و از تمامی اشخاص و بازیکنان مورد نظر اجازه گرفته شده است و تمامی مدارک موجود می باشد و حتی بسیار از صفحات اشخاص معروف در روبیکا هم اکنون توسط خود آن اشخاص اداره می شوند و اما در رابطه با صفحات بدون تیک رسمی باید بگوییم این صفحات می توانند طرفدار صفحه (فن پیج) باشند و ارتباطی با روبیکا ندارند، در همان اینستاگرام و تلگرامی که می پرستید هم از این قبیل صفحات زیاد است و برخی از صفحات حتی خود را صفحه رسمی می نامند در صورتی که اینگونه نیست و آن صفحات رسمی نمی باشند، چرا پس به اینستاگرام و تلگرام اعتراض و تخریب و شایعه سازی نمی کنید؟ آیا تیم روبیکا بایستی لیست تمامی رسانه های اینترنتی و سلبریتی ها و بلاگر ها را در بیاورد و حواسش باشد که کسی برای آنان طرفدار صفحه (فن پیج) نزند؟ روبیکا بار ها اعلام کرده است که تمامی این افراد می توانند با یک تماس درخواست حذف این صفحات را بدهند و یا مدیریت این صفحات را در دست بگیرند و مدیر قبلی را بدلیل نقض قوانین مسدود کنند، پس دلیل این همه تخریب و ترغیب مردم به حذف این اپیکیشن در گوشی های خود چیست؟

همچنین در این خصوص روبیکا بیانه ای داده است که می توانید در ادامه ملاحظه بفرمائید:

اطلاعیه روبیکا در خصوص مشابهت نام کاربری در صفحات روبینو:

در روبینو همانند تمام شبکه‌های اجتماعی امکان ثبت شناسه کاربری از ۵ تا ۳۰ کاراکتر برای تمام کاربران فراهم است. تنها محدودیت برای ایجاد حساب کاربری، این است که نام کاربری موردنظر قبلا توسط کاربر دیگری رزرو نشده باشد. در تمامی شبکه‌های اجتماعی، بی شمار پیج و کانال‌، مشابه با عنوان یا شناسه افراد، توسط کاربران ایجاد می شود که این امر در پلتفرم روبیکا با بیش از ۴۷ میلیون کاربر یکتای رجیستر شده، وجود ۷.۶میلیون کانال در پیام رسان روبیکس و ثبت بیش از ۹ میلیون صفحه در شبکه اجتماعی روبینو توسط کاربران اجتناب ناپذیر است. ضمن احترام به عزیزانی که تاکنون مفتخر به میزبانی ایشان در پلتفرم روبیکا نبوده ایم و ایشان منتقد ایجاد کانال توسط سایر کاربران به نامشان در روبیکس و روبینو هستند به اطلاع می رساند سلب شناسه کاربری بدون کسب اجازه از مالک کانال یا صفحه امکان پذیر نمی باشد لذا روبیکا از تمامی صاحب نظران این حوزه که راهکاری جهت بهبود فرآیند ثبت کانال و صفحات دارند دعوت به عمل می آورد پیشنهادات خود را به ایمیل support@rubika.ir ارسال نمایند.

همچنین روبیکا با کمک پلیس فتا در حال بررسی کانال هایی که حداقل یک ماه می شود که فعالیتی ندارند می باشد و برخی از آنان را به حالت تعلیق در آورده است تا بررسی های لازمه انجام شود تا کانال های غیر رسمی شناسایی و در صورت لزوم آن کانال ها را حذف یا مدیریت آن ها را به صاحبان واقعی دهند؛ اما همچنان تخریب ها ادامه دارد..


آیا روبیکا فیلتر خواهد شد؟

پس از تخریب های پی در پی، برخی نهاد ها واکنش هایی را نشان دادند که یکی از عجیب ترین واکنش ها، واکنش سازمان صوت و تصویر فراگیر ساترا می باشد و در بیانه ای اعلام کرد که از این پس مجوز روبیکا باطل می باشد و روبیکا دیگر هیچ مجوزی از سوی این سازمان ندارد و این درحالی بود که اپیکیشن روبیکا از قبل هم هیچگونه مجوزی از سوی این سازمان نداشته است و نخواهد داشت بدلیل اینکه این سازمان برای پلت فرم و اپیکیشن های صوت و تصویر فراگیر می باشد و روبیکا جز این دسته از اپیکیشن و پلت فرم ها نمی باشد و شاید برایتان سوال شود که، مگر این اپیکیشن در خود بخش تماشای آنلاین فیلم و سریال را ندارد؟ تمامی محتوا های این بخش از سوی نماوا می باشد و نماوا دارای مجوز های لازمه می باشد به همین دلیل نیازی نیست روبیکا بصورت جداگانه برای این بخش مجوزی از سوی سازمان صوت و تصویر فراگیر ساترا بگیرد. 

همچنین در این رابطه روبیکا یک بیانه ای در خصوص همین موضوع انتشار داده که می توانید در ادامه ملاحظه بفرمائید: 

روبیکا هیچگونه مجوزی از ساترا نداشته است که ساترا بخواهد آنرا باطل کند، روابط عمومی روبیکا اعلام کرد که این سوپراپلیکیشن با محوریت شبکه اجتماعی و پیام‌رسان است نه iptv. طی سالیان گذشته ساترا همواره سعی کرده است که علاوه بر iptv ها و vod ها، پیام‌رسان‌ها را هم متقاعد به اخذ مجوز از ساترا کند که هیچکدام از پیام‌رسان‌ها از جمله روبیکا قبول نکردند. در خصوص بخش فیلم و سریال روبیکا نیز لازم به ذکر است که روبیکا در سال ۱۳۹۷ فقط برای مدت ۶ ماه و به‌صورت موقت مجوز از ساترا برای این قسمت داشت که همان موقع نیز منقضی شد و هیچگاه تمدید نشده است؛ زیرا روبیکا اقدام به عقد قرارداد با سایر پلتفرم‌های دارای مجوز نمود و انتشار محتوا از سیستم‌های این پلتفرم‌ها انجام می‌شود نه روبیکا. در نهایت حتی در صورت وجود مجوزی برای ابطال از سوی ساترا، زیبنده یک نهاد حاکمیتی نیست که بدون انجام هیچگونه تحقیقاتی و اخذ توضیح بابت شایعات و اکاذیب منتشره علیه روبیکا در روزهای اخیر، از طریق یک رشته توئیت و نه حتی نامه‌ای رسمی، ابطال مجوز یک پیام‌رسان که حتی رسانه صوت و تصویر فراگیر نیز محسوب نمی‌شود و حتی درخواست مجوزی نداده، اعلام شود!

همانطور که ملاحظه کرده اید روبیکا هیچ مجوزی از سوی ساترا ندارد و نخواهد داشت، همچنین این اپیکیشن فیلتر نخواهد شد و در هیچ کدام از نهاد و سازمان ها ذکر نشده است که قرار است این اپیکیشن محبوب فیلتر شود و فقط از این پس روبیکا تا اطلاع ثانوی حق تبلیغ در رسانه ملی را ندارد.

همچنین در پی این اتفاقات عجیب و غریب این اپیکیشن به همراه یکی دیگر از اپیکیشن های زیرمجموعه سازندگان روبیکا با نام مرورگر ذره بین از گوگل پلی حذف شد و همچنین اپیکیشن روبیکا از برخی مارکت های ایرانی دیگر چون اناردونی که ادعای نگرانی برای کسب و کار ها را دارند حذف شد (وقتی خودی به خودی رحم نکند چه انتظاری از غیر خودی است؟)، در همین راستا برخی برای بزرگنمایی بیشتر قصد دارند با شایعه سازی بگویند که این اپیکیشن از کافه بازار هم به دلیل اتفاقات و شایعات و تخریبات کنونی از دسترس خارجی شده است و این درحالی است که نزدیک به ۳ سال می شود که روبیکا در کافه بازار بنابر دلایلی موجود نمی باشد.

متأسفانه، نشانی وب درخواست‌شده در این سرور پیدا نشد.

با توجه به اخبار و شرایط اخیر پیش آمده برای روبیکا و اکانت های فیک \ ربات ساخته شده و تبعات این کار برای پیش رفتن طرح صیانت وظیفه خودمون دونستیم با تعلیق این اپلیکیشن از ادامه دریافت روبیکا جلوگیری کنیم.

در پی این اتفاقات و سانسور روبیکا، مجلس از این سوپر اپیکیشن حمایت کرد و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه ای گفت:

بنده در اپلیکیشن روبیکا صفحه شخصی داشتم و معتقدم که فضای جالبی بود و اینکه در چنین شرایطی گوگل پلی اقدام به حذف این اپلیکیشن نموده، به دور از احترام به حریم شخصی کاربران ایرانی است و باید در این خصوص توضیح دهند. متاسفانه شاهد استعمار فضای مجازی در کشورمان هستیم و بیگانگان در فضای مجازی برای کابران ایرانی تصمیم می گیرند که چه اپلیکیشن داخلی حق فعالیت دارد و این نشان دهنده منفعل بودن فعالیت های ما در فضای مجازی در جهت حمایت از کابران شبکه های اجتماعی داخلی و آسیب پذیر بودن ما است و همچنین سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اپلیکیشن روبیکا و ذره بین جزو تولیدات نخبگان داخلی کشورمان بوده و بیش از پیش نیاز به حمایت دارد، تاکید کرد: اپلیکیشن های داخلی کشورمان نیاز به حمایت بیشتری از سوی مسئولان مربوطه دارند و هر جا از تولیدات داخلی حمایت شده، شاهد پیشرفت و توسعه بودیم اما متاسفانه تولیدات متخصصین داخلی در حوزه نرم افزاری و اپلیکیشن مورد بی توجهی و بی مهری مسئولان قرار گرفته و به همین دلیل می بینیم که اپلیکیشن های خارجی، فعالیت و اثرگذاری بیشتری در ایران دارند. وی تصریح کرد: دولت یازدهم  و دوزادهم در حوزه فضای مجازی و حمایت از اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی داخلی بی مهری زیادی کرد و همین امر باعث شد که این اپلیکیشن ها نتوانند با نمونه های خارجی رقابت کنند و همین عدم حمایت ها باعث شد که نتوانند مخاطبان زیادی را جذب کنند. نصیرایی ادامه داد: موفقیت ما در حوزه فضای مجازی در گرو حمایت از پیام رسان‌های داخلی است و در گذشته مردم از نرم افزار "ویز" ( مسیر یاب) استفاده می‌کردند اما در پی حمایت های صورت گرفته دو نرم افزار "نشان" و "بلد" ایجاد شد که در این زمینه بسیار موفق هم عمل کردند. سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه عدم پیشرفت و توسعه پلت‌فرم های داخلی در گذشته به  دلیل عدم حمایت دستگاه های مربوطه بود، گفت: باید بیش از پیش به فکر حمایت از اپلیکیشن های داخلی کشورمان باشیم و نگذاریم که بیگانگان در فضای مجازی برای ما تصمیم بگیرند.

همچنین در توئیتر برخی از افراد در خصوص اقدام ساترا و شایعات و...، انتقاد هایی کرده اند که می توانید در ادامه ملاحظه بفرمائید: 


علت تخریب و فشار بر روی روبیکا چیست؟

همانطور که می دانید طرحی به نام طرح صیانت از حقوق کاربران در برابر فضای مجازی در مجلس ارائه و تصویب شده است و در ادامه این مقاله بیشتر به این طرح می پردازیم. برخی از بلاگر ها و اپیکیشن ها با این طرح مخالفت کردند (البته روبیکا با این طرح مخالفت نکرد و حرفی در رابطه با این طرح نزد تا جایی که مجبور شد اکنون خود را یکی از مخالفان طرح نشان دهد بلکه فشار شایعات و تخریبات کنونی بر روی این اپیکیشن محبوب کم شود) و مخالفان این طرح مدعی این می باشند که نگران کسب و کار ها هستند اما این درحالی است که اکثر مخالفان این طرح آرزوی نابودی اپیکیشن های داخلی به همراه کسب و کار های داخل آنان را در سر خود داند و همچنین همین اپیکیشن اناردونی که ادعا می کند که نگران کسب و کار ها است، روبیکا را از اپیکیشن خود سانسور و تخریب کرده است و این نشان می دهد که اپیکیشن هایی مثلا داخلی چون اناردونی به فکر کسب و کار ها نیستند و برای تبلیغ خودشان هر غلطی می کنند. حتما آقای مهدی شجاری را می شناسید؟ صاحب رسانه پرطرفدار موبونیوز، ایشان یکی از مخالفان سرسخت این طرح بوده و می باشد و بزرگنمایی و سر و صدا های زیادی هم تا کنون برای ترغیب مردم به مخالفت با این طرح کرده است که در ادامه این مقاله حتما به این مسئله خواهیم پرداخت. می توانید ویدیو تخریب روبیکا و اپیکیشن های ایرانی توسط آقای مهدی شجاری را ببینید:

جهت اطلاع آقای مهدی شجاری:

اول اینکه تمامی صفحات بازیکنان و... که با تیک آبی هستند، کاملا رسمی بوده و از تمامی آنان اجازه گرفته شده و تمامی مدارک موجود می باشد و همچنین هر زمان که بخواهند می توانند مدیریت کامل این صفحات را در دست بگیرند یا کلا این صفحات را حذف کنند و دوم اینکه هر کاربر می تواند چندین کانال روبیکس و صفحه روبینو بسازد و محدود به ساخت یک یا دو اکانت نیست و کانال و صفحات طرفدار صفحه (فن پیج) به هیچ وجه تیک آبی دریافت نمی کنند و همچنین باید در نظر داشته باشیم که روبیکا دارای کاربران بسیار زیادی است و تاکنون توانسته موفق به جذب بیش از ۴۷ میلیون کاربر یکتای رجیستر شده بشود پس این کاملا می تواند طبیعی باشد که این همه کانال و صفحات طرفدار صفحه (فن پیج) داخل این اپیکیشن موجود باشد (همانند تلگرام و اینستاگرام و...) و خوبی همین طرحی که ازش بد می گویید این است که همه احراز هویت می شوند و جلوی خیلی از این اتفاقات گرفته می شود و همچنین خوبی اپیکیشن های ایرانی مثل روبیکا این است که می توانید با یک تماس مشکلتان را حل کنید.

طرح صیانت از حقوق کاربران چیست؟

طرح صیانت از حقوق کاربران دربرابر فضای مجازی یکی از طرح های جنجالی-ای است که در مجلس رای آورده و تصویب شده و در رابطه با این طرح شایعات زیادی در فضای مجازی انتشار داده شده است و مخالفان و موافقان زیادی را به خود همراه داشته است. یکی از دلایل تخریب اپیکیشن های داخلی، مخصوصا روبیکا این طرح می باشد و این درحالی است که مخالفان طرح صیانت همانطور که در مقاله گفتیم حرف از نگرانی در بحث کسب و کار ها میزنند اما می گویند باید اپیکیشن های ایرانی را استفاده نکرد و اعتقادشان این است که تمامی اپیکیشن های ایرانی همراه با کسب وکار هایی که در آنان در حال فعالیت می باشند باید سانسور و نابود بشوند (چون ناسلامتی آنها حامی کسب و کار ها هستند دیگه) آقای مهدی شجاری یکی از مخالفان سفت و سخت این طرح می باشد و همانطور که در این مقاله ذکر کردیم، ایشان به هر دری می زند تا مردم را ترغیب کند به مخالفت با اپیکیشن های داخلی و این طرح. در ادامه این مقاله ویدیویی قرار داده شده است که از شما خواهشمند هستیم کامل این ویدیو را تماشا کنید:


پایان اپیکیشن محبوب روبیکا؟

همانطور که در این مقاله خواندید، روبیکا در فشار بسیار زیاد از خودی و غیرخودی و کسانی که ادعای حامی کسب و کار ها بودن میکنند، می باشد و حتی اپیکیشن هایی مثلا داخلی چون انارودنی درحال تخریب و سانسور این اپیکیشن می باشند اما آیا این پایان روبیکا است؟ خیر، روبیکا همچنان طرفداران میلیونی خود را دارد و اگر تمامی مدیران (ادمین ها) و طرفداران روبیکا بایکدیگر متحد شوند قطعا بر تمامی مشکلات این سوپر اپیکیشن پیروز خواهد شد و روبیکا دوباره به روال عادی خود بر خواهد گشت. شما چه موافق طرح صیانت هستید و چه مخالف، راه را نبایستی اشتباه بروید و بایستی از اپیکیشن های داخلی چون روبیکا حمایت کنید، زیرا این اپیکیشن ها باعث پیشرفت و حتی افتخار کشور هستند و ارتباطی با این حاشیه ها و طرح صیانت ندارند. همانگونه که مقام معظم رهبری عرض کردند باید از تولید داخل حمایت بکنیم و هر ایران دوستی، چه موافق رهبری و چه مخالف رهبری باید از تولید داخل حمایت کند، البته اگر واقعا ایران قوی و پیشرفته را می خواهد.


ماموریت روبیکایی!

از تمامی مدیران کانال های روبیکایی و طرفداران اپیکیشن های داخلی درخواست داریم تا هرچه زود تر اقدام به بازنشر این مقاله با ذکر منبع (www.moghimipour.ir) در اپیکیشن هایی که دارای کانال و یا صفحه با هر چند تا مشترک هستند را داریم و یا این لینک (https://b2n.ir/q95644) را در کانال ها و مشترکین خود در روبیکا و دیگر اپیکیشن هایی که فعال هستید به اشتراک بگذارید و همچنین از این تصاویری که در ادامه این مقاله مشاهده خواهید کرد می توانید در کانال های خود، چه در روبیکا و چه در دیگر اپیکیشن ها استفاده و منتشر کنید و بعد از تصاویر لینک هایی قرار داده شده است و درخواست داریم حتما بر روی آنها کلیک کرده و دکمه (حمایت می کنم) را در صفحه باز شده از فارس من، بزنید. 

۱۰۸۰×۱۰۸۰
قابل استفاده در تمامی شبکه های اجتماعی برای پست کردن جهت اطلاع رسانی

۱۹۲۰×۱۰۸۰
قابل استفاده در تمامی شبکه های اجتماعی برای افزودن داستان جهت اطلاع رسانی

❤همچنین ممنون می شویم در فارس من های زیر شرکت و حمایت بکنید ❤

فارس من شماره یکم
فارس من شماره دوم
(فارس من شماره دوم مربوط به کسانی می شود که موافق طرح صیانت هستند)
گزارش: امیرمهدی مقیمی پور
0
دونیت
دونـیت
کــارمـا :
39
-- کاربر حذف شده است --
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
null